Wilt u graag een incassobureau in de arm nemen?

  Wilt u graag een incassobureau in de arm nemen?

  Hebt u weleens op Credifin-nederland.nl gekeken? Elk bedrijf dat vrij vaak achteraf factureert krijgt vroeg of laat te maken met wanbetalers. Als het gaat om kleine bedragen, bijvoorbeeld omdat klanten niet betalen dan is dat nog niet direct een groot probleem. Maar kan een fabriek, groothandel, instelling of ander bedrijf de rekeningen niet op tijd betalen dan hebt u het volste recht om er een incassobureau op af te sturen. En dat is waar wij om de hoek kijken. Want we kunnen voor u bemiddelen en uiteindelijk een deurwaarder met een dagvaarding op de wanbetaler afsturen. Soms leidt dit tot een juridisch proces en kan ons incassobureau het de wanbetaler behoorlijk lastig maken. Gelukkig komt dit minder vaak voor en proberen we altijd via dialogen tot een oplossing te komen. We hebben de universele menselijke waarden hoog in het vaandel staan. U kunt zich wellicht voorstellen dat het voor iemand verschrikkelijk is om tot over zijn nek in de schuldsanering te zitten. Aan de andere kant is de economie een harde en koude realiteit en ook u ontkomt er niet aan. Immers, als u bepaalde inkomsten mist dan kan uw bedrijf ook verlies gaan maken. Laat dat niet gebeuren en neemt u in dat geval snel contact op met ons incassobureau.

  Dankzij dit incassobureau weet u of achteraf factureren wel zo handig is

  Diverse bedrijven kiezen er in Nederland voor om achteraf te factureren. Dat betekent dat u eerst levert en dan pas de rekening opstuurt. Dat is niet altijd even handig. Uiteraard zijn er behoorlijk wat consequenties verbonden aan de wanbetaler, maar hij of zij kan de uiteindelijke aflossing lang rekken. Soms zelfs bewust, soms omdat ze daadwerkelijk krap bij kas zitten. Het is aan een incassobureau om uit te zoeken wat er precies aan de hand is en om tot een betaling te komen waar beide partijen genoegen mee neemt. Maar we werken voor u, voor degene die mag incasseren. Dus vanuit uw naam zullen we handelen. De kosten voor het inhuren van een incassobureau als de onze kunt u overigens verhalen op de schuldenaar. Het is immers zijn schuld dat u tot deze extreme maatregelen over moet gaan. U kunt het ook in de rente opnemen zodat u ons betaalt. En het is mogelijk om u op het incassobureau te abonneren zodat we u kunnen waarschuwen als u achteraf wilt factureren aan een notoire wanbetaler. Door u aldus te abonneren kunt u dit soort moeilijke zaken preventief voorkomen. Wij zijn van alle markten thuis in de zin dat we voor allerlei uiteenlopende bedrijven werken:

  • Voor diverse instellingen en dienstverleners,
  • Voor winkels, groothandelaren en fabrieken,
  • Maar ook voor banken en verzekeraars.

  U kunt zich abonneren op onze diensten

  Maar dat is absoluut niet noodzakelijk. Als u echter veelvuldig te maken krijgt in uw branche met wanbetalers dan kan een dergelijk abonnement geen kwaad. We kunnen u dan te allen tijde waarschuwen en helpen bij het incasseren van dergelijke schulden. Komt dit echter niet al te vaak voor dan kunt u tevens incidenteel gebruik maken van ons incassobureau. In dat geval kunt u ons mailen of bellen en dan bespreken we het bij u op kantoor. We garanderen een landelijke dekking zodat we u overal in Nederland kunnen helpen. Op de website van Credifin Nederland vindt u een algemene uitleg over onze werkzaamheden zodat u weet wat u van ons kunt verwachten. Klinkt u dat als muziek in de oren en wilt u aldus graag een incassobureau inhuren? Klim dan in de pen en schrijf een e-mail met daarin uw vragen, wensen en opmerkingen.