Wilt u een winkelruimte taxeren laten?

  Wilt u een winkelruimte taxeren laten?

  Wij hebben vorig jaar besloten dat wij vervroegd met pensioen willen gaan. Wij hebben namelijk ons hele leven lang heel hard gewerkt en wij vonden het daarom tijd worden om onze biezen te pakken. Wij waren namelijk nu beide nog gezond en dan is het goed om te bekijken hoe je nog van je oude dag kunt gaan genieten. Wij meenden eerst dat een van onze kinderen de zaak wel zou willen overnemen, maar geen van allen bleek echt geïnteresseerd te zijn in onze winkel. Vandaar dat wij besloten hebben om de boel te gaan verkopen. Ik kan u zeggen dat dit nogal veel voeten in de aarde had. Dat had te maken met het feit dat wij heel veel moesten regelen. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden die er allemaal waren om bijvoorbeeld de winkelruimte taxeren te laten. Wij wilden namelijk een goede prijs voor onze ruimte ontvangen, maar dan moesten wij deze winkelruimte eerst taxeren laten. Wij hebben overal en nergens gezocht naar een bedrijf dat ervaring had met het winkelruimte taxeren en uiteindelijk moesten wij toegeven dat het niet eenvoudig was om een specialist te vinden die ons goed van dienst zou kunnen zijn. Wij hebben daarom besloten om een keer te informeren bij mensen die wij kenden die hun winkel ook van de hand gedaan hadden. Toen wij hen vertelden dat wij iemand zochten die onze winkelruimte taxeren kon, kregen wij van hen de gouden tip om een keer naar de site van DeBedrijfsmakelaar.nl te gaan kijken. Deze site heeft namelijk alles wat je maar nodig kunt hebben wanneer je je winkelruimte taxeren wilt laten. Wij hebben de informatie op deze site daarom ook even goed doorgenomen en toen zagen wij al snel dat wij hier goede zaken konden doen. Wij hebben daarom contact met deze mensen opgenomen om te horen of zij onze winkelruimte taxeren konden en dat bleek geen enkel probleem voor hen te zijn. Dat was prettig om te horen en ik ben dan ook blij dat wij dit kantoor benaderd hebben. Wij konden namelijk heel snel door deze mensen geholpen worden met het winkelruimte taxeren waardoor wij snel spijkers met koppen konden slaan.

  Deze mensen konden snel onze winkelruimte taxeren

  Wij wilden graag een goede prijs voor onze winkel ontvangen omdat wij deze een aantal jaar geleden nog geheel hadden verbouwd. Vandaar dat wij een professional wilden inschakelen voor het taxeren van de winkelruimte. Wij waren zeer blij dat wij de mensen van DeBedrijfsmakelaar.nl konden inschakelen want deze mensen hebben namelijk erg veel verstand van zaken. 

  Onze winkel staat nu te koop

  Wij lieten uiteindelijk onze winkelruimte taxeren en wij hebben nu gezien dat alles op het internet staat. Mocht u dus onze winkel willen kopen, dan kunt u altijd even op het internet op zoek gaan. Kortom:

  • Ik ben zeer tevreden over de service van DeBedrijfsmakelaar.nl
  • Wij konden hier heel snel terecht 
  • Onze winkel staat momenteel te koop op het internet 

  Als u ook met dit bedrijf wilt gaan werken, dan kan ik u dat alleen maar aanraden. Hier zit u namelijk altijd goed. 

  Lees meer…