Werkt u al met een goede urenregistratie?

  Werkt u al met een goede urenregistratie?

  Werkt u al met een goede urenregistratie?Ons bedrijf had tot vorig jaar altijd problemen met de urenregistratie van onze mensen. Dat leidde altijd tot heel veel frustraties omdat mensen veel te weinig betaald kregen, of soms veel te veel en dat was dan weer problematisch voor mijn portemonnee. Ik ben daarom gaan kijken of wij onze urenregistratie konden verbeteren en wij hebben daarom gekeken of wij een beter systeem konden vinden voor de urenregistratie. Wij hadden namelijk het idee dat er een systeem moest zijn dat aan onze eisen voldeed en wij hebben daarom gekeken naar waar wij moesten zijn om een goede aankoop te doen. Wij zagen dat wij het beste ons geluk konden gaan beproeven op het internet want bij ons in de buurt konden wij geen goede bedrijven vinden die ons goed van dienst konden zijn. Wij hebben daarom gekeken naar de mogelijkheden om iets voor de urenregistratie te vinden en wij zijn toen terecht weten te komen bij de mensen van shiftbase. Deze mensen hebben er alles aan gedaan om ons zo goed mogelijk te helpen met het op orde brengen van de urenregistratie van ons bedrijf en daar zijn wij hen heel erg dankbaar voor. Wij kunnen u namelijk zeggen dat onze urenregistratie nu heel goed op orde is en dat was precies waar wij naar op zoek waren. Mocht u daarom ook iets zoeken om uw urenregistratie te verbeteren, dan kan ik u aanraden om een keer naar de site van shiftbase.com te gaan kijken. Dit bedrijf heeft namelijk een heel goed systeem voor de urenregistratie weten te ontwikkelen en dat was precies waar ik naar op zoek was. Ik heb daarom dit systeem voor de urenregistratie snel aangeschaft en sinds wij met dit systeem werken, hebben wij nooit meer problemen gehad met verkeerde uitbetalingen en noem alle problemen maar op. Dat zorgen ook voor dat onze mensen met meer plezier bij ons werken en dat was iets wat wij heel graag wilden bewerkstelligen. Mocht u daarom nog niet naar de site van shiftbase.com hebben gekeken, dan raad ik u aan om dit alsnog even te gaan doen. 

  Deze urenregistratie is zeer eenvoudig te hanteren

  Wij hebben vaak nieuwe mensen bij ons op de registratie zitten en vandaar dat wij graag willen werken met programma’s die niet heel moeilijk zijn om onder de knie te krijgen. Wij zijn blij dat de urenregistratie van shiftbase.com heel eenvoudig te bedienen is en dat je heel veel gegevens er heel nauwkeurig in kunt verwerken. Wij willen dan ook nooit meer met een andere urenregistratie werken. 

  Wij zijn dik tevreden

  Wij zijn blij dat wij met dit bedrijf in zee zijn gegaan want wij hebben hier heel goede zaken kunnen doen. Kortom:

  • Wij hebben onze uren administratie nu altijd op orde
  • Wij zijn voor een goede prijs geholpen door dit bedrijf 
  • Wij raden shiftbase van harte aan iedereen aan 

  Wij zijn zeer tevreden over dit bedrijf en wij gebruiken hun programma met heel veel plezier. Het is namelijk zo dat wij nu nooit meer problemen hebben met het registreren van onze uren.