Wat is een Amerikaanse vouwdoos?

  Wat is een Amerikaanse vouwdoos?

  Wie het woord vouwdoos ziet staan, kan hele flauwe grappen gaan bedenken, maar in de meeste gevallen zal de nieuwsgierigheid geprikkeld raken, en zal je willen weten wat het nu is. Wel het is eigenlijk heel erg eenvoudig, een Amerikaanse vouwdoos is namelijk gewoon een soort doos, en vaak als verhuisdoos gebruikt wordt. Het is namelijk een bijzonder stevige doos die gemaakt is van karton. Deze doos beschermt de spullen die erin zitten, en omdat de doos eenvoudig is om te maken, maar daarnaast bijzonder efficiënt is, is het een van de meest gebruikte dozen. De Amerikaanse vouwdoos wordt plat aangeleverd, waarna je deze eenvoudig in elkaar zet door eerst de onderkant dicht te vouwen, waarna je de doos vol kan gaan pakken om daarna de bovenkant dicht te doen. Houdt wel in de gaten dat er vaak een maximaal gewicht op de doos vermeld wordt. Mocht je boeken gaan verhuizen, koop dan speciale boekendozen, of pak de verhuisdozen niet te vol. Het maximale gewicht wat een verhuizer mag tillen, wordt mede door het maximale gewicht wat in een verhuisdoos past aangegeven. En dat is echt niet anders bij de Amerikaanse vouwdoos.

  Hoe gebruik ik de Amerikaanse vouwdoos?

  De Amerikaanse vouwdoos kan gebruikt worden in verhuizingen, al zijn er daar uiteraard verhuisdozen voor te krijgen. Je kunt de Amerikaanse vouwdoos in veel gevallen gebruiken voor vrijwel alles. Het is een doos die veel gebruikt wordt door winkels om dingen in te verschepen. Maar ook in magazijnen want het is een eenvoudige doos om op te slaan, zowel leeg als vol. Je kunt deze doos in vrijwel alle maten krijgen, daarnaast is het naar eigen keuze ook te bepalen of je de doos wilt bedrukken bijvoorbeeld. Een ding is al wel vast zeker de doos is zowel in bruin als in wit te verkrijgen en in alle maten die je je maar kunt wensen. Wie op zoek is naar een groot aanbod aan dozen, kan bij Dozenlatenmaken.nl zijn hart op halen! Want hier hebben ze niet alleen een groots aanbod aan Amerikaanse vouwdozen, je kunt ze ook nog eens bestellen in elke maat die je maar wilt hebben, en laten bedrukken met elk gewenste tekst of logo. Nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel verder op dozenlatenmaken.

  Dozen op maat bestellen

  Het is eenvoudig om dozen op maat te bestellen. Of het nu om een Amerikaanse vouwdoos gaat, of een doos die je door de brievenbus moet kunnen gooien. Wanneer je de lengte, breedte en hoogtemaat maar weet kan je alles bestellen wat je maar wilt. Het aantal is uiteraard vrij, al is het wel zo, dat hoe meer je er besteld hoe lager de prijs wordt. Daarnaast is een bruine doos zonder opdruk uiteraard goedkoper dan een witte doos met een opdruk. Houdt er wel rekening mee dat het laten maken van een Amerikaanse vouwdoos, of een heel aantal andere dozen wat meer tijd in beslag neemt. Wanneer je snel wilt verhuizen kan je beter bij de bouwhandel en aantal dozen op de kop tikken. Heb je echter een verhuisbedrijf welke ook dozen levert? Wel dan is het verstandig om je dozen te laten bedrukken om aan de klant te kunnen aanbieden tijdens de verhuizing. Scheelt de klant dozen bestellen en kopen, en het is reclame voor je bedrijf. Want het komt regelmatig voor dat er ergens een verhuisdoos blijft staan met spullen erin. Die komt dan op een gegeven moment bovenwater – en daar is de reclame met grote kans op mensen die nog een keer langskomen als ze moeten verhuizen.