Waarvoor is rondzeefdruk geschikt?

  Waarvoor is rondzeefdruk geschikt?

  Als je op zoek bent naar informatie over hoe je het beste een product kunt laten bedrukken kun je het beste contact opnemen met VK Print. Dit bedrijf is namelijk gespecialiseerd in allerlei bedrukkingen, zowel op hele gangbare materialen als op minder vaak voorkomende. De technieken die ze gebruiken variëren aan de hand van het type materiaal. Je kunt er onder andere terecht voor de volgende druktechnieken:

  • Rondzeefdruk
  • Vlakzeefdruk
  • Tampondruk
  • Blinddruk
  • Transferdruk

  Dit is echter slechts een selectie, dus als de door jou gewenste druktechniek er niet tussen staat, contacteer ze dan gerust even. Een van de meest gebruikte technieken die VK Print gebruikt is de rondzeefdruk. Dit is een hele specialistische manier van drukken, die speciaal ontwikkeld is voor het bedrukken van ronde objecten, zoals bidons, glazen of emmers. Rondzeefdruk lijkt een beetje op tampondruk, maar het verschil zit hem in de grootte van de bedrukking. Met tampondruk kun je namelijk niet zo makkelijk helemaal rondom een object drukken. Dit lukt met de rondzeef wel, omdat deze heel buigzaam is. Bij VK Print beschikken ze over een aantal professionele rondzeven in verschillende formaten, dus welk rond object je ook wilt laten bedrukken, bij hen ben je zeker aan het goede adres.

  Over drukken bij VK Print

  Het bedrijf VK Print is ontstaan uit de wens om objecten te bedrukken die niet door een normale drukpers passen. De verschillende technieken die VK Print gebruikt zijn ontwikkeld om de meest uiteenlopende producten en materialen te bedrukken. Dus of het nu kunststof, metaal of katoen betreft, in welk formaat dan ook, bij VK Print weten ze er wel raad mee. Laat je vooral eens informeren over de techniek die het beste past bij jouw project. Dat kan de rondzeefdruk of tampondruk zijn, maar misschien past foliedruk of sublimatie wel beter bij het item. Rondzeefdruk is namelijk geschikt voor cilindervormige objecten, en ondanks dat het een mooie techniek is kan hij natuurlijk niet ingezet worden voor textiel. Daar gebruikt VK Print een speciale textieldruk voor of ze werken met transfers. En na het bedrukken van de items worden ze ook nog netjes per stuk verpakt, zodat je ze indien gewenst direct naar de klant kunt doorsturen, dat is nog eens service!

  Rondzeefdruk voor relatiegeschenken

  Bedrijven die zich met hun assortiment focussen op relatiegeschenken kunnen veel hebben aan de diensten van VK Print. Als je bijvoorbeeld bidons, mokken of thermobekers levert, die je op bestelling wilt laten bedrukken met een eigen logo, dan kun je dit het beste uitbesteden aan VK print. Daar maken ze gebruik van de rondzeefdruk techniek om het object te bedrukken. Dit is al mogelijk in kleine oplagen, maar natuurlijk wordt het steeds voordeliger naar gelang de oplage oploopt. In bijna alle gevallen is het voordeliger om VK Print de rondzeefdruk te laten verzorgen dan zelf de drukpers aan te schaffen. Als je namelijk slechts af en toe gebruik hoeft te maken van een rondzeefdruk loont het natuurlijk niet om zelf de machine aan te schaffen. Overigens geldt dit voor alle druktechnieken die afwijken van de standaard. Gelukkig heeft VK print al deze specialistische drukpersen gewoon staan en kunnen ze te alle tijden jouw project bedrukken en op korte termijn afleveren. Ben je dus op zoek naar een goede drukker voor afwijkende vormen en materialen, denk dan zeker eens aan VK print, want daar is je project in goede handen!

  Lees meer…