Voor recruitment medical devices personeel kunt u op ons rekenen

  Voor recruitment medical devices personeel kunt u op ons rekenen

  Voor de recruitment van medical devices werknemers kunt u natuurlijk een vacature opstellen en verspreiden via online vacaturebanken. De kans dat deze vacature echter verdwijnt tussen de vele andere vacatures is erg groot. Uitzendbureaus plaatsen via dergelijke websites tientallen vacatures per dag. U kunt voor een klein bedrag een vacature plaatsen op sire-search.nl. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in onder andere de recruitment van medical devices afgestudeerden. Ook recruitment van medical devices senioren kunt u aan ons overlaten. Omdat wij ons hebben toegelegd op de life sciences beschikken we over een actuele database die dagelijks wordt bijgewerkt met daarin meer dan 100.000 cv’s. Al deze werkzoekenden zoeken daadwerkelijk een baan binnen de life sciences. Denk aan de ontwikkeling van medisch apparatuur of de ontwikkeling van nieuwe medicatie. U zult ongetwijfeld hoogopgeleid en gemotiveerd personeel in dienst willen nemen die passen bij uw bedrijfsfilosofie. Dat  u daarom heel secuur op zoek gaat naar werknemers spreekt voor zich. Maar is het niet nog een beter idee om dit werk aan professionele headhunters van Sire over te laten? We hopen in ieder geval dat u eens een kijkje neemt op onze website. We hebben tot dusver al meer dan 1.500 plaatsingen voor elkaar gekregen vanuit onze 3 kantoren die verspreid liggen over Europa. Voor werkzoekenden binnen dit veld raden we het dan ook zeker aan om uw CV te uploaden naar ons bestand.

  Laat het recruitment van medical devices personeel maar aan ons over

  U bent onlangs een wetenschappelijk instituut met een commercieel oogmerk begonnen, u hebt dit complex verbouwd of het is verhuisd. De kans is dan aanzienlijk groot dat er nieuwe vacatures beschikbaar zijn. De recruitment van medical devices werknemers heeft dan prioriteit en dat is waar wij om de hoek kijken. Gaat het om tijdelijke werknemers zoals freelancers om u door een bepaald project heen te loodsen? Kunt u wel wat hulp gebruiken tijdens de transitie tussen twee laboratoria? Laat dan de recruitment van medical devices freelancers aan ons over. Wilt u liever investeren in vast personeel? Ook dan kunnen we binnen enkele dagen een shortlist aanleveren met gemotiveerde jonge en vaak onlangs afgestudeerde mannen en vrouwen die graag bij u komen werken. Zoek niet alleen in de pool in uw stad, provincie of land, maar denk breder en denk over de grenzen. Er is erg veel talent te vinden in Europa en wij hebben de kennis om u in contact te brengen met deze knappe koppen. Dit zijn slechts twee opties die u hebt als u het recruitment van medical devices werknemers aan ons overlaat. Andere voorbeelden zijn:

  • Employer branding,
  • Managing service provider partner,
  • Expat services,
  • En compliance services.

  Kijk op onze website voor meer informatie over de diverse mogelijkheden die we u bieden op het gebied van werving.

  We regelen de vacature terwijl u verder kunt met uw werkzaamheden

  Dankzij deze vorm van recruitment van medical devices personeel zult u snel een voltallig sterk personeelsbestand kunnen opbouwen. Met hen kunt u nieuwe medische apparaten ontwikkelen om ziektes tegen te gaan, om scans mee te maken en om het opereren eenvoudiger en veiliger te maken. Uw bedrijf bevindt zich waarschijnlijk aan de top van deze sector. Als u daarom met ons in zee gaat dan zal uw bedrijfsnaam met logo een plek krijgen op onze website. Mocht u nog vragen hebben over de mogelijkheden die we aanbieden dan raden we het u aan om even te bellen of te mailen met onze klantenservice. Voor meer achtergrondinformatie verwijzen we u door naar de website en onze sociale media.