Virtualisatie oplossingen bieden

  Virtualisatie oplossingen bieden

  Als bedrijf hebben wij ons gespecialiseerd in het bieden van de beste virtualisatie oplossingen. Dat houdt in dat wij een aanzienlijke bijdrage leveren aan oplossingen voor het tegelijkertijd afdraaien van computerprogramma’s. Zoals de meeste mensen wel weten kunt u als ondernemer maar gebruik maken van een besturingssysteem tegelijk. Door onze virtualisatie oplossingen brengen wij daar echter verandering in. Met onze virtualisatie oplossingen zorgen wij namelijk dat u vanuit een centraal punt gebruik kunt maken van meerdere programma’s zonder dat deze per computer te geïnstalleerd moeten worden. Dat scheelt u als ondernemer niet alleen veel tijd en geld, het levert u ook veel meer kennis op omdat de processen sneller zijn en u als ondernemer meer begrip zult krijgen van de systemen. Wij zijn een bedrijf dat niet alleen virtualisatie oplossingen biedt, maar ook kennis. Wij moedigen de ontwikkelingen op het technische vlak aan omdat wij denken dat we samen grotere stappen kunnen maken dan alleen. Wij zijn dan ook zeer trots op de virtualisatie oplossingen die wij kunnen bieden en zijn u graag van dienst als u interesse heeft om als gebruik van onze oplossingen te maken. Wij onderhouden als bedrijf meer dan drieduizend werkplekken die wij voorzien van onze virtualisatie oplossingen. Onze core business:

  • online werkplekken
  • cloud mogelijkheden
  • social hotspot
  • draadloos
  • automatisering

  Virtualisatie oplossingen op werkplekken

  Zoals gezegd onderhouden wij dagelijks duizenden werkplekken die wij voorzien van verschillende virtualisatie oplossingen. Wij werken samen met bedrijven van verschillend formaat. U moet denken aan bedrijven die groot zijn met speciale IT-afdelingen maar ook aan startups die nog maar net begonnen zijn en onze expertise inzetten om een goede start te maken. Omdat wij weten dat ieder bedrijf anders is, hebben wij geleerd om onze aanpak toe te spitsen op onze klanten op een manier dat onze virtualisatie oplossingen ook het hoogste rendement opleveren. Als u als bedrijf met vragen zit over de mogelijkheden van onze virtualisatie oplossingen, dan mag u vandaag nog contact met ons opnemen. Wij zullen u dan uitnodigen voor een gesprek. Dit vrijblijvende gesprek zal ertoe dienen om inzicht te krijgen in uw situatie. Wij willen namelijk graag weten wat er speelt en wat de beste virtualisatie oplossingen zijn. De wereld om ons heen verandert. Dat is iets waar we van op aan kunnen en we merken dan ook dat mensen en bedrijven die zich niet flexibel opstellen, hieronder lijden. Zeker in deze tijden waar snelheid een thema is en zeker de mate waarin deze toeneemt, doen we er verstandig aan om te kijken naar de mogelijkheden zijn die passen bij uw bedrijf. Deze mogelijkheden moeten zijn toegespitst op het talent van uw bedrijf en de idee dat u uit wilt dragen. Oplossingen zoeken en vinden is iets waar met veel zorg naar gekeken moet worden en precies daarvoor bent u bij ons op het juiste adres. Onze virtualisatie oplossingen staan op zichzelf, maar wij bieden nog veel meer diensten aan die uw effectiviteit ten goede zullen komen. Ga naar onze website als u meer wilt weten over de mogelijkheden. Hier kunt u veel vinden over wat wij allemaal doen en onze aanpak. Wij formuleren duidelijke doelstellingen altijd in overleg met de opdrachtgever. Dat betekent dat we aan de slag moeten gaan met de belangrijke vragen. Wanneer u deze beantwoord heeft dan hebben wij meer inzicht waar we mee aan de slag kunnen. Transparantie zorgt altijd voor een verbetering van strategie.

  Virtualisatie oplossingen mogelijk maken

  Het mogelijk maken van ontwikkelingen en groei; dat iets toch waar ieder bedrijf mee te maken krijgt. Maar zeker bedrijven die zich online profileren hebben te maken met snelheid en nieuwe technieken die zij wel, al dan niet, kunnen integreren in hun systeem. Het is niet voor niets dat bedrijven zich bezighouden met innovaties en dat veel overheidsinstanties deze ontwikkelingen ook van harte aanmoedigen en ondersteunen, soms zelfs in de vorm van subsidies. Wij ondersteunen deze visie en onderstrepen haar tevens met onze diensten die u bedrijf een boost zullen geven. Omdat we tegenwoordig niet meer gebonden zitten aan een plek, zoals vroeger veel meer het geval was, merken we dat flexibele werkplekken die worden bestuurd vanuit een centraal punt, erg in zwang zijn. Dat houdt in dat er een virtuele plek bestaat waarvan overal gebruik kan worden gemaakt. Om deze flexibiliteit te waarborgen met alle voordelen die daar bij komen kijken, is het zaak dat u kijkt naar de online mogelijkheden. Hierbij speelt ook de veiligheid van de plek als virtueel opslagpunt van belangrijke informatie een grote rol. Natuurlijk is een van de essentiële zaken de verbinden, want deze moet op ieder moment optimaal zijn, zeker als het gaat om bedrijven die zich internationaal profileren. Het mogelijk maken van een desktopomgeving is iets wat wij als bedrijf voor uw kunnen doen. Wij dragen zorg voor de belangrijke zaken zoals de verbinding en natuurlijk de veiligheid. U betaalt bij ons een vaste prijs per maand waardoor u niet voor onverwacht hoge kosten komt te staan. Als u echter meer wilt weten over de kosten van onze diensten dan kunt u een gesprek of een offerte aanvragen waarin wij voor u nauwkeurig op een rijtje zetten wat de mogelijkheden zijn met de daaraan verbonden kosten. U wilt natuurlijk niet te veel betalen, maar dat zal u bij ons ook niet doen omdat onze adviezen en oplossingen altijd volledig op maat zijn. Een bijkomend voordeel en een dienst van onze zijde is onze nazorg. Als u in zee gaan met Datamirage dan zullen wij u ook in de toekomst bedienen van het beste advies over de oplossingen. Wij zorgen voor duurzame oplossingen die stand houden, ook in de toekomst!