Vindt hier een kluis passend bij uw doeleinde

  Vindt hier een kluis passend bij uw doeleinde

  Wilt u uw sieraden graag optimaal beveiligen? Hebt u in het verleden te maken gekregen met diefstal en inbraak? Wilt u de omzet van de dag opbergen in een stevige inbraakwerende kluis? U bent een dief van de portemonnee als u genoegen neemt met een B-merk. Wij van allesveilig.nl verkopen daarom enkel producten van topmerken. Hopelijk klinkt u dat direct als muziek in de oren en kiest u voor een kluis dat past bij de reden van bestellen. Voor winkeliers verkopen we bijvoorbeeld de oersterke kluizen voor hoge waardeberging. Ook meer specifiekere kassa- en afstortkluizen bieden we aan, handig voor grotere winkels zoals supermarkten, bouwmarkten en grote warenhuizen. Voor u als particulier kunt u ook uw hart ophalen. De inbouw- of vloermodel kunt u bijvoorbeeld slim wegwerken in de muur of de vloer van uw slaapkamer. Ook specifieke kluizen bieden we aan, speciaal voor producten die u niet wilt laten rondslingeren als u aan het werk gaat, op reis bent of simpelweg naar bed gaat. Denk dan aan een kluis specifiek voor:

  • Uw zuurverdiende laptop,
  • Uw wapen, dit is de ideale kluis voor iedere politieagent of soldaat,
  • En voor uw papieren zoals het woningcontract of testament bieden we ook diverse handige kluizen aan.
  • Zo is er in ieder geval voor ieder wat wils te vinden. zelfs de kluis voor beperkt budget voldoet aan al onze strenge voorwaarden om opgenomen te worden in ons assortiment.

  Een kluis kopen? het kan hier direct geheel digitaal

  Bij het uitzoeken van een kluis komt nog heel wat voorkennis kijken. Want wat verwacht u nu eigenlijk van de kluis? Natuurlijk wilt u dat het niet te openen is door een inbreker en ander gespuis. Dat is diens belangrijkste functie, daar kunnen we vrij kort over zijn. Wilt u dat de kluis op een plek komt te staan zodat u een extra zwaar model kunt kopen? Of wilt u dat het een flexibel product is dat u zo nu en dan in een andere kamer kunt zetten? Wilt u dat u het aan de achterzijde aan de muur kunt bevestigen of laat u het liever verzinken in de vloer? En welk type slot is gewenst? Zo zijn cijfercombinatiesloten, eventueel in combinatie met een sleutel, veelvoorkomend maar er zijn ook andere mogelijkheden. Het is tevens mogelijk om naast de inbraakwerende kluis een brandwerende variant te kopen. weliswaar zal het bij uitzonderlijk hoge temperaturen uiteindelijk smelten. Maar het zal u nog verbazen hoe lang het de brand kan vertragen afweren. Bij een grote brand van een bedrijfspand zal daardoor het pand in as opgaan waarbij de kluis intact blijft.  Enkel chemische branden zullen pas daadwerkelijk roet in het eten strooien. Laten we in ieder geval hopen dat het nooit zover komt en bestel daarom ook bij Alles Veilig uw branddetectoren, brandblussers en koolmonoxidemelders.

  Vanaf nu bent u optimaal beschermd tegen diefstal

  In principe zijn alle afgebeelde producten uit voorraad leverbaar. Na het maken van de online bestelling op Allesveilig.nl zult u niet langer dan een werkdag op de bezorging hoeven wachten. Mocht u nog vragen hebben over de montage van uw specifieke product dan kunt u vanzelfsprekend op de hulp van ons team rekenen. We staan u graag via de mail of telefonisch te woord zodat u vlug aan de slag kunt gaan. Bij bestellingen van boven de 100 euro hoeft u in Nederland en België geen verzendkosten te betalen. Bedrijven en particulieren kunnen zowel van te voren via een betaalservice betalen maar mogen ook achteraf na levering betalen. Vergeet u ten slotte niet om onze service te beoordelen?