Vast mobiel integratie

  Vast mobiel integratie

  Weet u wat vast mobiel integratie betekent? Zo niet, dan hopen we dat u de tijd neemt om eventjes verder te lezen. Want vast mobiel integratie kan van grote invloed zijn bij uw bedrijf. De kans is groot dat u na het lezen van deze tekst eens bij ons kom informeren naar de prijzen van vast mobiel integratie voor uw bedrijf. Vast mobiel integratie houdt in dat het een stuk eenvoudiger wordt om overal te bellen met hetzelfde telefoonnummer. Veel bedrijven en zakenlieden hebben kaartjes die ze uitdelen. Wat vaak opvalt is dat er naast het adres, slagzin, e-mailadres en website, vaak twee telefoonnummers op staan. Zowel het nummer van de mobiele telefoon als het nummer van de vaste lijn. Kortom: het nummer van het bedrijf of kantoor. Dat is nogal omslachtig want wanneer weet de klant of relatie welk nummer te bellen. De kans is groot dat ze het dan maar laten zitten of een e-mail gaan versturen. Daar gaat dan ook weer veel tijd overheen en dat vinden wij zonde. Dat vindt u vast ook, want in deze tijden moet u er snel bij zijn, zeker als uw bedrijf vanuit en commercieel oogmerk te werk gaat. Vast mobiel integratie is dan de oplossing voor deze problematiek omdat u dan nog enkel een nummer nodig hebt. Uw mobiele telefoon, of beter gezegd: uw smartphone is verbonden met het nummer van het kantoor. Want wie heeft er tegenwoordig niet een smartphone? Wilt u dit liever andersom hebben? Dan raden we dit af want het is handiger om een centraal nummer te gebruiken in plaats van een mobiel nummer. Dat is waar de vast mobiel integratie aldus om de hoek komt kijken en dit is een van de vele extra’s die we voor u kunnen betekenen. Want we kunnen namelijk ook een VOIP centrale aanleggen. Klinkt u dit allemaal als muziek in uw oren en bent u geïnteresseerd naar de mogelijkheden dat een vast mobiel integratie te bieden heeft? Leest u dan vooral eventjes verder!

  Vast mobiel integratie regelen doet u via ons

  Dit is wat we onder andere naast de vast mobiel integratie voor u kunnen doen.

  • Allereerst kunnen wij dus de vast mobiel integratie voor u regelen. Daardoor bent u zowel op uw vaste telefoon als uw mobiel telefoon op een nummer te bereiken.
  • Voice-over IP diensten kunnen we ook voor u regelen. Daardoor kunt u snel en eenvoudig data versturen zoals e-mails, filmpjes en muziek en tegelijkertijd bellen. Allemaal met een systeem. Als u dit samen doet met vast mobiel integratie dan slaat u twee vliegen in een klap.
  • En zo zijn er nog vele andere protocollen en diensten die we voor u in petto hebben. kijkt u voor het gehele assortiment op onze website, dan weet u meteen waar u aan toe bent.

  Gratis bellen met het internet, is dat niet wat we allemaal willen? We kunnen namelijk uw mobiele telefonie overbrengen op uw computers. Naast de vaste lijn zijn nu ook alle 06-nummers verbonden met uw pc of laptop en daardoor kunt u dus gratis gaan bellen met behulp van het internet. Dat is wat vast mobiel integratie in het kort te bieden heeft. Vast mobiel integratie hoeft ook helemaal niet duur te zijn. Zeker niet als u met ons in zee gaat want bij ons bent u nooit een dief van uw eigen portemonnee. Zakelijk internet en telefonie is heel erg belangrijk, dat staat als een paal boven water. Is het dan ook niet erg prettig om dit met elkaar te combineren. Niet alleen bespaart u daar erg veel geld mee maar ook bent u veel eenvoudiger te bereiken. Uw wens staat bij ons centraal dus schroom niet langer maar vraag ons alles over VOIP!

  Hebt u hier nog vragen over? Neemt u dan contact met ons op

  Een extra voordeel van vast mobiel integratie die we absoluut niet achterwege kunnen laten is het feit dat u dankzij vast mobiel integratie flex kunt werken. Dat betekent dat u thuis vanachter uw eigen bureau aan de slag kunt gaan. Flex werken is iets dat steeds vaker voorkomt. Misschien bent u fysiek even niet in staat om naar het kantoor te gaan of vindt u het prettig om vanuit uw eigen huis te werken. Dankzij vast mobiel integratie kunt u toch gebruik maken van hetzelfde telefoonnummer en kunt u vanuit uw eigen huis alles en iedereen bereiken terwijl het u vrijwel niets gaat kosten. Dit is niet alleen erg prettig voor uw portemonnee in de zin dat u kunt besparen op uw telefoniekosten dankzij de vast mobiel integratie maar ook omdat u kunt besparen op reiskosten en brandstofkosten. U leest het, wie bent u om niet gebruik te gaan maken van vast mobiel integratie? Wilt u daarom alles weten, kijkt u dan vlug op de site en vraag een offerte aan. Hebt u verder nog prangende vragen? Dan kunt u die uiteraard aan ons stellen. De beste methode hiervoor is door het online formulier in te vullen. U kunt daar uw gegevens op achterlaten zoals uw naam en adres en uiteraard uw eigen contactinformatie. Tevens kunt u daar alle vragen invullen en aangeven welke diensten u zou willen hebben van ons. Wij nemen vervolgens zo snel mogelijk contact met u op en dan staat u hopelijk niets meer in de weg om snel de VOIP centrale en de vast mobiel integratie te kunnen gaan gebruiken.