Vacatures plaatsen

  Vacatures plaatsen

  Als uw bedrijf vacatures plaatsen gaat op internet, wilt u natuurlijk dat de juiste kandidaat gevonden wordt. Dat is het belangrijkste. Natuurlijk is het prettig als u dit doel op een zo efficiënt en goedkoop mogelijke manier kunt bereiken. Welke vacaturebank kunt u het beste de vacatures plaatsen om dit doel op deze manier te bereiken? Het aanbod is enorm groot, dus het is af en toe moeilijk om door de bomen het bos nog te zien. Onze nieuwe vacaturebank CheckWerk is de vacaturebank die u zoekt. Dit is een website van hoge kwaliteit, maar toch kunt u voorlopig nog gratis uw vacatures plaatsen. We zullen eerst bespreken wat voor soort vacaturebank CheckWerk is en wat u van CheckWerk kunt verwachten. Vervolgens zullen we CheckWerk vergelijken met andere vacaturebanken en laten zien waarom wij als beste uit de bus komen. Tenslotte bespreken we waar u terecht kunt met vragen over vacatures plaatsen en hoe u contact met ons op kunt nemen. Zoals gezegd, is het belangrijkste doel van vacatures plaatsen de juiste kandidaten vinden. Dit is dan ook onze doelstelling: de sollicitant vinden die de baan het beste kan uitvoeren en die het beste bij uw bedrijf past. U maakt een account aan op onze website en plaatst de vacatures. Wij zullen zorgen dat uw vacatures zodanig geredigeerd worden dat ze goed vindbaar worden door zoekmachines als Google zodat u er zeker van kunt zijn dat ook de juiste kandidaat de vacatures vindt. Dat klinkt goed, maar wat kost het allemaal? CheckWerk steekt met kop en schouders boven andere vacaturebanken uit omdat we onze services gratis aanbieden. Wacht dus niet met vacatures plaatsen en wees er snel bij. Het prettige van CheckWerk is dat we gericht zoeken naar de juiste kandidaat. De website werkt namelijk met indeling in gespecialiseerde vakgebieden. Zo kunnen sollicitanten gericht zoeken en weet u ook zeker dat de vacatures bij uw potentiële werknemers terecht komen. Voorbeelden van deze vakgebieden zijn:

  • accountancy
  • beveiliging & veiligheid
  • bouw & techniek
  • horeca
  • ICT
  • marketing
  • personeelszaken
  • redactie / journalistiek
  • zorg

  Kijk voor een compleet overzicht op onze website: www.checkwerk.nl.

  Bovendien is de website van CheckWerk erg veilig. Sterker nog: onze vacaturebank is als enige door de veiligheidstest gekomen als gekeken werd naar het gebruik van persoonlijke gegevens. CheckWerk is de enige vacaturebank die een versleutelde SSL-verbinding gebruikt.

  Waarom vacatures plaatsen op CheckWerk?

  Zoals gezegd zullen we ook andere bekende vacaturebanken bespreken en laten zien waarom vacatures plaatsen het beste op CheckWerk kan. We zullen andere vacaturebanken noemen en erbij vertellen wat de nadelen van deze vacaturebanken zijn.

  • NationaleVacaturebank: op deze vacaturebank staan enorm veel vacatures. Het is een erg onoverzichtelijke website. Vacatures zijn moeilijk te vinden en sommige vacatures zijn dubbel of zelfs vaker dan dubbel geplaatst. Bovendien kost vacatures plaatsen op NationaleVacaturebank €449 voor nieuwe klanten en €598 voor bestaande klanten.
  • Monsterboard: op Monsterboard staan zoveel reclamebanners dat sollicitanten de vacatures bijna niet meer kunnen vinden. Daarbij komt dat standaard vacatures plaatsen maar liefst €399 per vacature kost.
  • Jobbird: op Jobbird wordt veel onnodige informatie gegeven, waardoor het moeilijk is de interessante vacatures te vinden. Ook zijn de vacatures op Jobbird moeilijk vindbaar via Google. Bovendien kost het plaatsen van gesponsorde vacatures op Jobbird €1 per click. Het plaatsen van een vacature voor een top baan kost €249 en het geven van een top boost aan uw vacature kost €375.
  • Indeed: ook via Indeed is het moeilijk de geschikte vacatures te vinden. De lay-out en de gebruiksvriendelijkheid laten te wensen over. Ook is het moeilijk om de prijzen van vacatures plaatsen op Indeed te vinden.

  Deze vacaturebanken kunnen dus niet op tegen CheckWerk. We zullen de voordelen van CheckWerk nog even kort noemen. CheckWerk is:

  • gratis
  • expert in zodanig redigeren dat uw vacature goed vindbaar is via zoekmachines
  • ingedeeld in gespecialiseerde vakgebieden
  • de meest veilige vacaturebank

  Wilt u al deze informatie graag wat uitgebreider doorlezen? Kijk dan op deze website: https://www.checkwerk.nl/vacatures-plaatsen. Laat u overtuigen dat vacatures plaatsen via CheckWerk toch echt de beste optie is.

  Meer informatie

  Lees voor meer informatie over vacatures plaatsen op CheckWerk de website eens goed door. U vindt hier veel informatie over CheckWerk, maar kunt ook tips lezen over bijvoorbeeld het schrijven van een goede sollicitatiebrief, het maken van een aantrekkelijk CV en algemene tips voor solliciteren. De service van CheckWerk houdt dus niet op bij het faciliteren van vacatures plaatsen. Zowel werkgevers als werkzoekenden kunnen op CheckWerk terecht en wij doen ons best om beide groepen zo goed mogelijk te helpen. Heeft u na het lezen van de website nog vragen of onze werkwijze of over informatie die u heeft gelezen? Of heeft u tips over hoe we onze services nog beter kunnen maken? Neem dan contact met ons op. Wij horen graag van u. Contact opnemen met CheckWerk kan via de website. Scrol naar beneden en klik op ‘Contact’. U komt dan terecht bij een contactformulier. Hier vult u de volgende informatie in:

  • uw naam
  • uw e-mailadres
  • uw telefoonnummer
  • uw vraag of opmerking

  Klik vervolgens op ‘Versturen’. Wij zullen dan uw ingevulde contactformulier in onze mailbox ontvangen en zo snel mogelijk een reactie terugsturen. Stuurt u liever een e-mail? Dat kan ook. Stuur dan uw vraag of opmerking naar het volgende e-mailadres: info@checkwerk.nl. Ook dan krijgt u zo snel mogelijk een reactie.