Technisch personeel vinden

  Technisch personeel vinden

  Het niet altijd eenvoudig het juiste personeel te vinden voor uw onderneming. Vooral in de technische bedrijfssector is er bij bepaalde specialismen een tekort aan gekwalificeerd personeel. Er is nu een online dienst die u kan helpen het beste personeel te vinden. Met TechNet vindt u technisch personeel dat gekwalificeerd en capabel is. Zo kunt u via de website van TechNet, www.technetpersoneel.nl, bijvoorbeeld aan technisch tekenaars, ICT-specialisten of CAD-tekenaars komen. Via TechNet komt u aan personeel dat minimaal een HBO- of WO-opleiding heeft genoten. Zo bent u altijd gegarandeerd van bekwaam personeel wanneer u dat zoekt. Ook als uw bedrijf niet hoofdzakelijk technisch van aard is kunt u een beroep doen op technisch personeel via TechNet. Zo heeft elk bedrijf tegenwoordig wel ICT-personeel nodig. PHP-developers of programmeurs kunt u ook vinden via TechNet. Zo is het voor diverse bedrijven de moeite waard om via de website contact op te nemen met TechNet. U kunt hier onder andere een prijsaanvraag doen om te weten te komen wat het inhuren van technisch personeel u kost en wat u kwijt bent aan de bemiddelingskosten via TechNet. Zo wordt technisch personeel vinden een stuk makkelijker. Het is immers veel werk om vacatures uit te zetten en eventuele sollicitatiegesprekken af te nemen. TechNet neemt u graag een deel van het werk uit handen door u toegang te geven tot het uitgebreide netwerk van technisch personeel. Bovendien delen wij de expertise van de medewerkers van TechNet met u. TechNet hoopt dat u bij een succesvolle bemiddeling vaker gebruik zult maken van haar diensten. Nu flexwerken en het inzetten van uitzendkrachten gemeengoed is geworden, is de kans groot dat uw bedrijf ook op korte termijn nieuwe werknemers nodig heeft. Dan kunt u er aan denken om technisch personeel te vinden en in te huren via www.technetpersoneel.nl. Hieronder leest u meer over de voordelen van het zoeken van technisch personeel via TechNet en de werkwijze van TechNet.

  Voordelen van technisch personeel via TechNet

  Er zitten een aantal voordelen aan de bemiddeling van TechNet. U bent gegarandeerd van de volgende kenmerken als u kiest voor TechNet:

  • Geen tussenpersoon
  • Eenmalige kosten
  • Niet goed, geld terug
  • Goedkoopste van Nederland

  TechNet is 60 tot 70 procent goedkoper dan andere recruiters die zich op dezelfde doelgroep richten. TechNet streeft er naar u zo snel mogelijk met betrouwbaar technisch personeel in contact te brengen. U hoeft dan zelf zo min mogelijk te doen. U hoeft alleen maar aan TechNet te laten weten wat voor technisch personeel u zoekt en waar potentiële werknemers aan moeten voldoen. Zo kunt u aangeven welke kwalificaties uw technisch personeel moet hebben en wat de werksfeer van uw bedrijf is. TechNet zoekt dan zo snel mogelijk kandidaten waar u wat aan hebt. Ook kunt u er vanuit gaan dat u uw geld terug krijgt als u niet tevreden bent over de service van TechNet. U betaalt namelijk alleen als er via TechNet succesvol bemiddeld is. In alle gevallen loont het dus om in zee te gaan met TechNet. Werknemers kunnen hun CV uploaden via de website. Hierdoor krijgt u als werkgever direct inzicht in de potenties en achtergrond van werknemers. Op deze manier weet u wat u in huis haalt. Transparantie is dan ook een van de zaken waar TechNet naar streeft. Via TechNet krijgt u beschikking over een groot netwerk waarbinnen het beste personeel te vinden is. Indien u een werknemer vindt via TechNet sluit u rechtstreeks een contract af met uw nieuwe werknemer. U heeft dus geen last van externe partijen in deze transactie. De werknemer in kwestie valt onder de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden die in uw bedrijf van kracht zijn. Hiervoor geldt dus de normale procedure. In die zin profiteert u van het netwerk van TechNet, maar verder zijn er in vergelijking met uw andere personeel geen speciale voorwaarden van kracht. Dat maakt het samenwerken met TechNet eenvoudig en krachtig. Hieronder leest u welke voordelen TechNet voor werknemers op kan leveren.

  Voordelen werknemers

  Mensen met een technische opleiding komen ook in tijden van crisis nog goed aan het werk. Het is dan wel zaak ingeschreven te staan bij uitzend- en bemiddelingsbureaus die werkgevers aan werknemers kunnen koppelen. Bij TechNet wordt niet alleen naar de kant van de werkgever gekeken, maar ook naar die van de werknemer. Het is voor technisch personeel belangrijk dat zij op de juiste plek terecht komen waar ze continu worden uitgedaagd. Vanzelfsprekend wordt er gekeken naar de potentie van werknemers en de beschikbare vacatures. TechNet streeft ernaar technisch personeel altijd op de beste plek te plaatsen, zodat zowel de werkgever als werknemer optimaal profiteert van de gemaakte connectie. Het is dan aan de werknemer en werkgever om zelf tot een contract en afspraken te komen over het arbeidscontract en de duur daarvan. Werknemers die zich als technisch personeel willen laten inschrijven in de database van TechNet kunnen dit doen via www.technetpersoneel.nl. Inschrijven is heel eenvoudig. Een werknemer vult zijn persoonlijke gegevens in en kan ook een CV uploaden op de website. Persoonlijke gegevens worden altijd discreet behandeld en nooit doorgegeven aan derden, tenzij daar toestemming voor is gegeven. Ook kan worden aangeven wat voor soort functie een werknemer zoekt. TechNet zal er dan alles aan doen om aan die wensen te voldoen. Technisch personeel komt weer aan het werk door de bemiddeling van TechNet.