Strafbeschikking verzet of beroep aanvragen

  Strafbeschikking verzet of beroep aanvragen

  • Geplaatst op: 4 september 2014 in Nieuws

  Wat betekent strafbeschikking verzet? Dat is simpel uit te leggen in begrijpelijk taal. Uw advocaat zorgt ervoor dat u zich juridisch verzet tegen de opgelegde strafbeschikking. U maakt met andere woorden ‘bezwaar aan.’ U gaat dus niet akkoord. Voor het bezwaar heeft u een expert nodig en daarvoor kunt u terecht bij advocaat strafbeschikking. Een onafhankelijk rechter zal door het strafbeschikking verzet uw zaak alsnog beoordelen. De strafbeschikking vervalt in dat geval en deze onafhankelijk rechter kan uw verzet in het gunstige geval als gegrond verklaren. De aan u opgelegde straf kan dan komen te vervallen en tevens kunnen de aantekeningen van de straf in de vorm van een strafblad nietig worden verklaard en worden verwijderd. Een bewijs van goed gedrag is vaak nodig wanneer je een sollicitatie doet en met een strafblad kunt u deze niet verkrijgen. Dat zorgt voor verminderde kansen op de arbeidsmarkt. Voor mensen met een straf achter de rug of een aantekening bij hun persoonsgegevens is het vinden van een baan dan ook vaak lastig. Deze mensen moeten op basis van vertrouwen worden geaccepteerd. Een strafblad vergroot daarom de kans dat mensen weer vervallen in oud gedrag doordat ze het gevoel hebben dat ze in de maatschappij niet op een normale manier aan een baan kunnen komen. Strafbeschikking verzet wordt vaak aangevraagd omdat de aangeklaagde niet graag de rest van zijn leven met deze stempel rond wil lopen. Contact opnemen met een van onze advocaten voor strafbeschikking verzet kan eenvoudig via onze website advocaten strafbeschikking. Wij vragen wanneer u contact met ons opneemt standaard naar uw processtukken. Soms vragen wij deze stukken zelf voor u op en stellen vervolgens een beroep of strafbeschikking verzet voor u op. Wanneer u geen actie onderneemt, dus niet in verzet komt tegen de strafbeschikking, dan zal de straf binnen twee weken vast komen te staan en is er geen mogelijkheid meer om tegen het verzet in beroep te komen. Bij de meeste strafzaken worden er beroep of verzet gedaan. De herziening levert vaak een strafvermindering op voor de beklaagde. Onze advocaten staan voor:

  • professionaliteit
  • expertise
  • betrouwbaar
  • cliënten tevredenheid voorop
  • orde van advocaten

  Een deskundige advocaat inschakelen voor uw verzet

  Wanneer u bent aangeklaagd en u straf is bepaald dan heeft u het recht om in beroep te komen of een strafbeschikking aan te vragen. Dit verzet kunt u doen door snel na de rechtspraak een deskundige strafbeschikking verzet advocaat in te schakelen. Deze advocaat neemt uw zaak helemaal door en staat u bij met het verzet of het beroep. Onze advocaten werken door het hele land aan strafbeschikking verzet zaken. De tevredenheid van onze cliënten staat centraal. Wij staan voor zorgvuldigheid en expertise en nemen iedere zaak met precisie in behandeling. Wij zijn professionals en dat zien we terug in de vele succesvolle zaken die wij afhandelden. Voor recensies en beoordelingen verwijzen wij u naar onze website. Vanzelfsprekend zijn onze advocaten aangesloten bij de Orde van Advocaten. Een nauwe samenwerking met ervaren strafrechtadvocaten hoort bij onze werkwijze. In sommige zaken gaan wij ook een samenwerkingsverband aan met andere ervaren strafrechtadvocaten, dit enkel indien wij dit nodig achten. Op onze website is informatie te vinden opgesteld door onze deskundige advocaten. Aansprakelijkheid voor eventuele onvolkomenheden wordt echter volledig uitgesloten. Wanneer u een van onze advocaten wilt inschakelen voor uw strafbeschikking verzet dan kunt u contact met ons opnemen. Wij komen dan binnen vierentwintig uur bij u terug en zullen uw zaak in behandeling nemen. Omdat er bij strafbeschikking verzet enige haast vereist is, handelen wij binnen dit tijdsbestek van vierentwintig uur. De urgentie is ons danig bekend dat wij u zo snel mogelijk van dienst willen zijn. Wij zijn dan ook vierentwintig uur per dag telefonisch bereikbaar. Ons nummer is tevens te vinden op onze website. Het eerste gesprek dat u met een van onze advocaten voert is gratis. Zorg ervoor dat u de formulieren die u wij verstrekken correct invullen. Als wij door het onjuist invullen van bijvoorbeeld een telefoonnummer niet op tijd met u in contact kunnen komen voor uw strafbeschikking verzet, houden wij ons voor deze vertraging tevens niet aansprakelijk.

  Privacy van ons cliënten

  De gegevens die u op onze website invult, worden door onze advocaten gebruikt om uw zaak in eerste instantie door te nemen en te bekijken wat de mogelijkheden zijn. Indien uw gegevens en de zaak in aanmerking komt voor strafbeschikking verzet nemen wij contact met u op door gebruik te maken van deze door u ingevulde gegevens. Uiteraard worden de gegevens die u aan ons verstrekt nooit aan derden gegeven. Enkel de advocaat die contact met u opneemt voor de strafbeschikking verzet zal uw gegevens in gebruik nemen voor uw beroep en om met u in contact te komen. Wij bewaren u gegeven intern. Uw gegevens worden vervolgens voor een periode van vijf jaar door ons bewaard. Als u meer wilt weten over de voorwaarden dan kunt u daarvoor op onze website meer lezen. Contact opnemen kan dus te allen tijde en wij handelen de zaak indien mogelijk en noodzakelijk zo snel mogelijk af. Iedere strafzaak kent haar eigen verhaal. Het proces dat vooraf gaat aan uw verzet moet eerst zorgvuldig worden doorgenomen. Onze cliënten zijn al meer dan veertien jaar zeer te spreken over onze expertise. Voor beoordelingen kunt u de recensies op onze website lezen.