Spandoeken met het bedrijfslogo

  Spandoeken met het bedrijfslogo

  • Geplaatst op: 8 oktober 2014 in Nieuws

  Als u graag reclame wilt maken voor uw bedrijf, dan is een van de mogelijkheden het laten bedrukken van spandoeken met het bedrijfslogo. Het voordeel van het gebruik van spandoeken is dat deze zeer weinig geld kosten en erg lang meegaan. Het is dus een goede investering in uw bedrijf als u op de goede locatie voor een verbetering van de zichtbaarheid wilt zorgen. Bij Visionflex denken wij met u mee over de beste mogelijkheden voor u. Wij maken spandoeken in de maat die u wilt met de opdruk die u wilt maar dat is niet alles! Tevens denken wij met u mee over het ontwerp. Er zijn veel bedrijven die al een bedrijfslogo hebben. Met dit logo stralen ze iets uit en zetten ze een bepaalde sfeer neer. Als dit logo goed is, dan raden wij bedrijven altijd aan om dit logo te gebruiken. Een keer in de paar jaar zouden wij echter wel aanraden om het logo een klein beetje aan te passen zodat het niet verouderd raakt. Alles is in beweging en het logo van een bedrijf moet altijd een frisse uitstraling behouden. Stevige spandoeken kunnen op verschillende plaatsen worden gebruikt. Denk bijvoorbeeld aan stadions. Bij Visionflex maken wij niet alleen gebruik van spandoeken. Wij maken tevens gebruik van vlaggen, masten, lichtreclame, websites, gevelreclame en flyers. Dat is een hele mond vol maar dat is ook de bedoeling van ons reclamebureau. Wij willen u een totaalplaatje aanbieden. Dat is waar wij voor staan. Visionflex is er dus voor:

  • het laten maken van spandoeken, lichtreclame, websites of flyers voor u bedrijf
  • het opstellen van een vrijblijvende offerte om uw zichtbaarheid te vergroten
  • advies op maat toegespitst op uw situatie om uw bedrijf meer zichtbaarheid te geven
  • uitmuntende service: zeven dagen in de week telefonisch en via e-mail bereikbaar
  • hoogwaardige kwaliteit en plaatsing op locatie door een deskundige medewerker

  Spandoeken laten plaatsen op locatie: neem contact op!

  Wilt u spandoeken laten plaatsen, dan kunt u als u wilt direct contact met ons opnemen. Op onze website vindt u ons e-mailadres, maar u kunt ook iedere dag van de week bellen voor meer informatie. De beste manier om te ontdekken wat de beste vorm van reclame maken is voor uw bedrijf is, is doen! Dat is onze mentaliteit bij Visionflex en dat zult u merken als u contact met ons opneemt. Onze ‘hands on mentaliteit’ is voelbaar en merkbaar en wij proberen dan ook zo snel mogelijk tot actie over te gaan. In een vrijblijvende offerte laten wij u zien wat de beste mogelijkheden zijn voor uw bedrijf. Voorafgaand aan het opstellen van deze offerte, zullen wij u een aantal vragen stellen. In een gesprek zullen wij tot de kern van uw bedrijf doordringen en achterhalen wat nu precies hetgeen is dat u wilt bereiken met uw bedrijf. Wij willen weten waarom u bij ons aanklopt en wat u tot die stap heeft gedreven. Wij zijn geen reclamebureau dat zomaar aan de slag gaan met het ophangen van spandoeken of het installeren van gevelreclame. Iedere stap die wij zetten, zetten wij samen met u en altijd in overeenstemming. Wij bekijken altijd eerst wat de beste keuze voor uw bedrijf is. Zo onderzoeken wij zorgvuldig wie uw doelgroep is en zullen wij met u meedenken over manieren waarop u die specifieke groep beter kunt bereiken. Wat is de taal van uw doelgroep en sluit de taal van uw bedrijf daar wel op aan. Het logo van uw bedrijf? Past dat wel bij deze doelgroep? Dit en vele andere vragen zullen aan de orde komen voor wij tot actie overgaan en spandoeken op zullen hangen of andere aanpassingen zullen doen.

  Kiezen voor spandoeken

  Kiezen voor spandoeken doe je niet alleen. Kiezen voor spandoeken doe je samen met een van onze medewerkers van Visionflex. Wij staan dagelijks voor u klaar om met u mee te denken. De laatste jaren hebben we allemaal te maken gehad met grote veranderingen. Natuurlijk denken we hierbij aan de crisis. De crisis zorgde ervoor dat er veel banen verdwenen en weinig mensen kregen nog een vast contract. Dat heeft voor een grote aanwas van zelfstandig ondernemers gezorgd die allemaal bezig zijn met het opbouwen van hun eigen onderneming. Al deze mensen hadden het lef om in moeilijke tijden het risico te nemen en voor zichzelf te beginnen. Bij Visionflex kunnen wij dat alleen maar aanmoedigen en ons bedrijf zet zich dan ook in voor alle ondernemers die graag hun positie op de markt willen verbeteren. Dat doen wij door samen met u na te denken over wat de mogelijkheden zijn. Als reclamebureau hebben wij veel ervaring en wij kunnen u dan ook bedienen van het beste advies voor uw bedrijf. Wij beperken ons niet tot eenzijdige reclame. Wij zijn werkelijk van alle markten thuis en wij zullen dan ook altijd voor u klaarstaan voor iedere vorm van reclame die u wenst. Wanneer mensen bij ons aankloppen, hebben ze vaak al best wel veel ideeën over de zaken die ze graag zouden willen veranderen maar soms houdt onzekerheid hen tegen. Bij Visionflex doorbreken wij deze onzekerheid en gaan wij direct aan de slag. Wij zullen altijd samen met u bespreken wat de wensen zijn en er zal niets zonder uw toestemming gebeuren. Waar wij naar streven is het beantwoorden van uw vragen en wensen en dat kunnen wij alleen doen door goed met u samen te werken. Service en aandacht voor de klant staat bij ons dan ook hoog in het vaandel. Dat is tevens de reden dat wij dagelijks te bereiken zijn. Wij willen iedere dag beschikbaar zijn voor onze klanten en niet enkel door de weeks. Dat is allemaal onderdeel van een goede service die wij graag aan al onze klanten willen bieden!