Skype room systems gezocht? ClickOn voor virtueel vergaderen!

  Skype room systems gezocht? ClickOn voor virtueel vergaderen!

  Bent u opzoek naar Skype room systems? Dan bent u bij ClickOn in goede handen. Tegenwoordig gaat bijna alles online. Dit biedt veel mogelijkheden, waaronder virtueel vergaderen met behulp van Skype room systems. Hierdoor zijn medewerkers flexibeler en beter bereikbaar. U bent niet langer afhankelijk van een bepaalde locatie of lange reistijden. Een gezamenlijk tijdstip en datum uitkiezen is al moeilijk genoeg in onze huidige maatschappij. Laat de locatie daarom niet langer een factor zijn. Kies voor Skype room systems, zodat u met uw collega’s online kunt vergaderen. Waar u ook ter wereld bent, het is altijd mogelijk om samen te werken.

  Skype room systems

  Samenwerken vanuit kantoor, vanuit huis of tijdens uw reis naar de volgende afspraak? Vergaderen of overleggen kan overal met Skype for Business. Middels Skype room systems kunt u eenvoudig overal samenwerken, waar u ook bent. Vergaderruimtes reserveren is verleden tijd! U pakt uw mobiel of laptop en kunt inloggen met uw account voor de vergadering. Profiteer van alle mogelijkheden dat Skype for Business u en uw onderneming kan bieden. Vergaderen op afstand past helemaal bij het flexibel werken van tegenwoordig. Chatten, videogesprekken, realtime documenten delen en presenteren, in één overzicht zien welke collega’s wel of niet beschikbaar zijn en uiteraard gewoon bellen. Het kan allemaal met Skype room systems van ClickOn. Met een hoogwaardige kwaliteit kunt u via betrouwbare netwerken met een goede verbinding, nu vanuit elke locatie samenwerken. Skype room systems kunnen wij geheel voor u personaliseren door een koppeling te maken met Polycom en Lifesize apparatuur in vergaderruimtes. Zo kunt u ook als u op kantoor zit, met uw collega’s over de hele wereld gezamenlijk vergaderen. Het is misschien even wennen, maar het biedt zoveel meer mogelijkheden en vrijheid, dat u net als vele andere bedrijven niet meer zonder kunt.

  Eenvoudig starten met Skype room systems

  Deze handige systemen maken via Skype for Business onderdeel uit van Office 365 abonnementen. Bijna alle bedrijven en organisaties werken al met Office 365. De koppeling om aan de slag te gaan met Skype room systems is dus veel dichterbij dan u wellicht dacht! Maken jullie nog geen gebruik van Office? Geen enkel probleem, wij van ClickOn helpen u graag met het kiezen van het passende Microsoft Office 365 pakket en installeren het vervolgens netjes voor u. Wij zijn namelijk officieel Microsoft Partner. Wij weten waar wij over praten en adviseren u graag verder. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Ons team kijkt daarbij altijd verder dan uw vraag. Het resultaat hiervan is dat de ideale oplossing naadloos aansluit op uw wensen en bedrijfsactiviteiten en het liefst nog een beetje meer dan dat! Wij bieden u daarom 24 uur per dag en 7 dagen in de week support aan. Zodat u vanuit elke locatie via uw persoonlijke videopagina een (video)gesprek kunt beginnen met uw collega’s en/of klanten.

  Kies ook voor Skype room systems via ClickOn:

  • Vanuit elke locatie ter wereld vergaderen, bellen, documenten delen en meer
  • Persoonlijk advies op maat
  • Koppeling via Office 365
  • Bijbehorende lifesize apparatuur mogelijk om te laten installeren
  • 24/7 support
  • Persoonlijke begeleiding
  • Naadloos aansluitend op uw wensen en bedrijfsactiviteiten
  • Bespaart veel reistijd 
  • Geeft veel meer mogelijkheden omtrent vergaderen
  • Maakt flexibel werken mogelijk

  Start vandaag nog met Skype room systems en bereik meer. Werk vanuit elke locatie met een internetverbinding samen met uw team! Gezamenlijk voor het beste resultaat, waar ook ter wereld. Bekijk voor meer informatie of om contact op te nemen onze website: clickon.nl. Wanneer gaat u voor flexibiliteit?