Pochet van Mighty Good Man maakt uw outfit

  Pochet van Mighty Good Man maakt uw outfit

  • Geplaatst op: 5 maart 2015 in Nieuws

  Mighty Good Man heeft tal van stijlvolle items in zijn assortiment waar u uit kunt kiezen. Deze items geven net dat beetje extra cachet aan uw outfit waar u naar op zoek was. Een van deze items is de pochet die wij verkopen in verschillende kleuren zoals lichtblauw, groen, rood en klassiek wit. De pochet kan op verschillende manieren gedragen worden. Het is een accessoire afkomstig uit de herenmode dat we sinds jaar en dag kennen. Een pochet is om precies te zijn een vierkante doek die u op een bepaalde manier op kunt vouwen en in het jasje van bijvoorbeeld uw colbert kunt steken. Ook kunt u het pochet gebruiken in een blazer of ‘dinnerjacket’. Vroeger waren de meeste pochets wit van kleur, maar dat is tegenwoordig wel anders. Wij bieden u op dit gebied namelijk een zeer ruim assortiment. De pochet wordt altijd gedragen op een manier dat hij maar gedeeltelijk in het oog valt en dat is dan ook de charme van het pochet. De pochets die vroeger bekend waren werden vooral gebruikt in combinatie met de smoking. Nog altijd wordt er overigens een witte variant gebruikt als heren een smoking dragen, al zien we in een enkel geval ook dat er wordt gekozen voor de kleur rood. De regels zijn wat dit betreft minder streng en door de jaren heen steeds meer versoepeld. Echter, het hangt ook af van het soort feest of de gelegenheid waarin de smoking wordt gedragen. U kunt bij ons terecht voor verschillende kleuren pochets van de beste kwaliteit. De materialen waar uit gekozen kan worden zijn tevens zeer divers. U kunt kiezen voor katoen, linnen en zijde. Bij Mighty Good man kunt rekenen op:

  • de beste service
  • hoogwaardige materialen
  • uitgebreid assortiment
  • stijlvolle verpakking
  • snelle verzending

  Het pochet afstemmen

  Bent u voor een speciale gelegenheid op zoek naar een pochet? Dan bent u bij Mighty Good Man helemaal op het juiste adres en hoeft u niet verder te zoeken. Mocht u vragen hebben over ons assortiment of het soort pochet dat geschikt zal zijn voor de gelegenheid, dan kunt u ook altijd contact opnemen met ons team. Wij vinden het altijd leuk om u te adviseren zodat u uw outfit helemaal perfectioneert voor de gelegenheid en u een spetterende indruk zult maken. U kunt een pochet van Mighty Good Man op tal van manieren dragen en zelf vouwen. U kunt hem (ogenschijnlijk) nonchalant in de borstzak steken op een manier dat er een subtiel deel van de doek boven het zakje uitsteekt. Hoe u de pochets wilt dragen is helemaal uw eigen keuze, maar wij kunnen u altijd suggesties doen mocht u niet precies weten wat de beste optie is. De pochet wordt nooit en te nimmer gebruikt als zakdoek. Dat is iets wat niet hoort en dat is ook iets wat de meeste mensen wel weten. Het is namelijk een mode item en geen snotdoek. Laat dat dan ook duidelijk zijn als u bij ons een dergelijke doek koopt. Op het moment dat u een van onze producten online bestelt, wordt deze binnen enkele werkdagen aan het bezorgadres geleverd. Wat het adres is zult u altijd duidelijk online aan moeten geven. Let er op dat er geen fouten in het adres sluipen. Wij leveren onze producten altijd in een zeer stijlvolle verpakking geheel in de stijl van onze producten en ons stijlvolle assortiment. Veel van onze klanten kiezen er ook voor om een mooie pochet cadeau te doen aan een vriend. Ook dan zorgen wij altijd voor een mooie verzenddoos. Bekijk ons gehele assortiment online, want wij beperken ons bij Mighty Good Man natuurlijk niet tot enkel en alleen de verkoop van het stijlvolle pochet. Ook kunt u bij ons terecht voor bretels, overhemden en diverse shirts van de beste kwaliteit. Bekijk ons assortiment en maak de beste keuze.

  Binnen 48 uur bezorgd

  Uw pochet, overhemd, shirt of bretels zullen altijd en op ieder moment binnen 48 uur op het adres van uw keuze worden bezorgd. Maar dat is niet de enige service die wij u bieden. U zult het pakket altijd in een zeer stijlvolle doos ontvangen en als u toch niet helemaal tevreden bent met uw bestelling omdat het niet helemaal is wat u ervan had verwacht, dan kunt u de bestelling weer innemen. U heeft dus de mogelijkheid om het product terug te sturen. Houd er echter wel rekening mee dat u het product binnen veertien dagen terugstuurt. Dat is de termijn waarin u mag retourneren. In deze veertien dagen heeft u dus alle tijd om te bekijken of u de stijl van het item dat u aanschafte bij Mighty Good Man aan vindt sluiten bij uw outfit. Mocht u tot de conclusie komen dat dit niet het geval is, dan stuurt u het simpelweg terug. Mocht u toch nog wat advies nodig hebben over de keuze voor een bepaald item omdat er voor u binnenkort een leuk feest aankomt en u hier een goede indruk wilt maken, dan kunt u online altijd het contactformulier invullen. Als u het formulier invult, dan zult u zien dat u de ruimte heeft om uw vraag te formuleren. Wij reageren meestal dezelfde dag al op uw aanvraag. De betaling geschiedt altijd in een veilige betaalomgeving. De meeste mensen kiezen er voor om met iDeal te betalen. U heeft echter ook de mogelijkheid om gebruik te maken van uw credit card.