Payrolling met mijn eigen account manager

  Payrolling met mijn eigen account manager

  • Geplaatst op: 20 juni 2017 in Nieuws

  Het is voor mij alweer even geleden dat ik ervoor koos om over te stappen op payrolling. Ik was er helemaal klaar mee om salarisadministratie te moeten doen en alle arbeidsrechtelijke risico’s te lopen die daarbij komen kijken. Natuurlijk vind ik het fantastisch om personeel in dienst te hebben, maar ik wist al snel dat payrolling voor mij de oplossing was. Ik heb nu ongeveer twee jaar geleden mijn bedrijf opgericht. Heel erg lang heb ik alle werkzaamheden in mijn eentje gedaan, maar ongeveer een half jaar geleden kon ik er toch echt niet meer onderuit om de nog steeds groeiende werkzaamheden nu met een team te gaan doen. In het begin heb ik geprobeerd om alle zaken uit te zoeken en de salarisadministratie te doen, maar ik vond dit eigenlijk gewoon zonde van mijn tijd. Het duurde dan ook niet lang voordat ik contact opnam met Payroll Select om de mogelijkheden op het gebied van payrolling met ze door te nemen.

  • Alles online inzichtelijk
  • Geen arbeidsrechtelijke risico
  • Mijn eigen accountmanager
  • Servicedesk voor mijn medewerkers

  Bij Payroll Select hebben ze niet alleen scherpe tarieven, maar ook maken ze je het met hun andere diensten een stuk makkelijker. Als je hier kiest voor payrolling, dan krijg je direct je eigen accountmanager. Je krijgt dus niet steeds een andere medewerker aan de lijn, maar je weet altijd met wie je te maken hebt. Dit maakt de samenwerking een stuk makkelijker en zo heb ik ook veel meer vertrouwen in de payrolling. Het is natuurlijk niet verkeerd dat ik geen arbeidsrechtelijke risico’s meer heb. Pas na het aannemen van personeel drong het tot me door wat er bijvoorbeeld gebeurt als je personeel ziek wordt. Een aantal dagen is niet leuk, maar dat is nog best wel te overzien. Chronisch ziek is een heel ander verhaal en daar moet je toch wel rekening mee houden.

  Alles online met payrolling

  Wanneer je kiest voor payrolling hoef je je hier allemaal geen zorgen meer over te maken. Daarnaast heb ik alles wat hiermee te maken heeft eenvoudig online staan. In dit overzicht kan ik alles terugvinden wat ik wil weten en als ik dan toch ergens een vraag over heb, dan is het zeer eenvoudig om contact op te nemen met mijn eigen accountmanager. Dit maakt het allemaal zo prettig om te kiezen voor payrolling. Ik moet dan ook zeggen dat ik er nog geen moment spijt van heb gehad. Andere ondernemers vragen me wel eens of ik het niet zonde vindt om hier geld aan te besteden. Tenslotte kun je met een beetje tijd en moeite de opties van payrolling ook zelf uitvoeren. Het is echter zo’n fijn idee om geen arbeidsrechtelijke risico’s te lopen en ook de tijdwinst die het je oplevert, zijn het voor mij meer dan waard.

  Kies vandaag nog voor Payroll Select

  Een van de redenen dat ik voor het bedrijf Payroll Select heb gekozen is de combinatie van de uitstekende service die zij bieden en de scherpe tarieven die zij rekenen. Als jij als werkgever ook baalt van het doen van salarisadministratie, dan is het zeker de moeite waard om je eens te verdiepen in payrolling. De uiteenlopende voordelen kunnen natuurlijk per werkgever verschillen en het hangt er ook vanaf wat er voor jou wel en niet een belangrijke rol speelt. Een ding kan ik je in ieder geval garanderen: door te kiezen voor payrolling van Payroll Select weet je in ieder geval zeker dat je salarisadministratie tot in de puntjes is geregeld en dat is wel zo fijn. Bekijk nu de website https://www.payrollselect.nl/ voor meer informatie.