Payrol cafetaria: zaken regelen met Prokx

  Payrol cafetaria: zaken regelen met Prokx

  Als u een eigen horeca onderneming hebt, dan krijgt u te maken met personeelszaken. U heeft namelijk mensen in dienst die betaald zullen moeten worden. Over het algemeen gebeurt dat maandelijks. Maandelijkse betalingen zijn standaard en veel bedrijven spelen daar op in. Toch is het ook mogelijk om het personeel middels payrol cafetaria wekelijks of twee wekelijks uit te betalen. Payrol cafetaria houdt in dat het personeel krijgt uitbetaald via een payrol bedrijf. Prokx is zo’n bedrijf dat zaken doet met restaurants aangaande payrol cafetaria. Veel eigenaars van restaurants of cafetaria besteden de administratieve kant van het verhaal namelijk uit aan mensen die er verstand van hebben. Dan zijn ze bij Prokx helemaal op het juiste adres want wij doen sinds jaar en dag zaken met cafetaria aangaande personeelszaken. Wanneer een bepaald restaurant personeelszaken graag overlaat aan een bedrijf dat in payrol cafetaria is gespecialiseerd, zoeken zij contact met Prokx. Er worden dan een aantal zaken besproken zoals de wensen aangaande de betalingen. Daarbij moet u denken aan de betaaltermijn en de loontarieven. Het uitbesteden van dergelijke zaken is per definitie geschikt voor midden- en kleinbedrijven. Prokx regelt:

  • uw personeelszaken snel en accuraat
  • verlicht u van administratieve klussen
  • payrol cafetaria snel en betrouwbaar
  • heeft jarenlange ervaring
  • experts op het gebied van horeca

  Prokx inschakelen voor payrol cafetaria

  Als ondernemer moeten de werkzaamheden op de werkvloer centraal staan en niet de administratie omtrent het uitbetalen van het personeel. Dat is ook de reden dan zo ontzettend veel bedrijven de hulp inschakelen van Prokx, want wij weten wat wij doen en begrijpen het belang van aandacht voor de zaak. Als ondernemer moet u namelijk zorgen dat u in contact blijft staan met uw bedrijf. U moet aanwezig zijn op de werkvloer zodat u klanten ook het gevoel krijgen dat ze belangrijk zijn. Dat is waar de focus moet liggen en niet bij personeelszaken. Wij verlichten u van deze zaken en zorgen voor een soepel verloop van de uitbetaling met payrol. Cafetaria zijn gebaat bij een accurate en snelle betaling zodat het personeel kan rekenen op het loon. Dat levert een grotere vertrouwensband op met het personeel en dat is erg belangrijk voor horeca ondernemers van een klein of middenbedrijf. Ondernemers zij namelijk sterk afhankelijk van de inzet van het personeel en personeel gaat nu eenmaal beter werken op het moment dat ze goed worden behandeld. Zo werkt het en dat weten wij bij Prokx. Payrol cafetaria zorgt voor een soepel verloop van alle betalingen zodat het personeel tevreden is. Payrol cafetaria betekent dat al het personeel door een ander bedrijf krijgt uitbetaald. Het restaurant betaalt dus het payrol bedrijf en het payrol bedrijf betaalt op haar beurt het personeel. Dat is de volgorde.

  Payrol cafetaria; voordelen

  De voordelen van zaken doen met Prokx zijn talloos maar we kunnen wel een aantal zaken noemen die prettig zijn aan gebruik maken van Payrol cafetaria. Op het moment dat u gebruik maakt van payrol cafetaria bij Prokx, dan wordt u personeel gegarandeerd op tijd uitbetaald. Dat is een heel belangrijk aspect van zaken doen met Prokx want een tevreden personeelslid werkt voor twee en soms wel voor drie. Een ander voordeel van zaken doen met Prokx aangaande payrol cafetaria is dat u zichzelf ontzettend veel tijd bespaart die u beter kan besteden in uw zaak en het aanwezig zijn in uw onderneming. Als ondernemer bent u het gezicht van uw bedrijf. Dat betekent dat u zaken moet doen in uw bedrijf zodat u klanten uw gezicht ook daadwerkelijk zien. Als u de hele dag op kantoor zit personeelszaken te regelen dan komt hiervan natuurlijk heel weinig terecht en dat is ontzettend zonde als u een bedrijf heeft dat u wilt laten groeien met veel leuke vaste klanten die graag naar u restaurant of café terugkomen. Op het moment dat uw personeel krijgt uitbetaald via Prokx verandert er verder niets voor hen. Het is dus geen ingrijpende verandering om over te gaan op het uitbetalen van het personeel via Prokx. Sterker nog, het maakt het allemaal een stuk eenvoudiger en sneller. Ook wanneer uw mensen vragen hebben over de betaling kunnen zij terecht bij Prokx. Zij krijgen een heel eigen inlogcode waarmee ze inzicht hebben in hun zaken en zij zullen dus niet meer bij u aan hoeven kloppen als ze vragen hebben over geld. Ook dat zorgt voor veel duidelijkheid en verlicht uw werkzaamheden zodat u zich op de belangrijker zaken kunt richten. Het prettige aan het feit dat uw personeel overzicht heeft over de eigen zaken is dat dit ook voor veel rust zorgt. Iedereen die voor een baas werkt heeft te maken met uitbetalingen en deze betalingen moeten gewoon vlekkeloos verlopen anders zullen mensen op een bepaald moment ergens anders aan de slag gaan. Dat is logisch want mensen werken immers bij een bedrijf om geld te verdienen zodat ze de kost kunnen verdienen. Als dit om de een of andere reden steeds misgaat dan wordt het een stuk minder aantrekkelijk om voor een bedrijf te werken. Gekonkel op de werkvloer is iets wat koste wat het kost voorkomen moet worden en daar komt Prokx bij kijken want Prokx regelt u zaken direct, snel en uiterst zorgvuldig. Er zijn zeer veel bedrijven die een payrol service aanbieden maar niet al deze bedrijven zijn zo gedreven als Prokx. Kijk eens op onze website naar de mogelijkheden of neem contact met ons op, want dan zullen wij u gratis bedienen van advies omtrent de mogelijkheden voor u bedrijf. Wij staan u graag te woord!