Onze pensioen zaken regelen

  Onze pensioen zaken regelen

  Het is natuurlijk altijd een treurige beslissing wanneer twee partners ervoor kiezen om te gaan scheiden. Mijn partner en ik hebben voor een lange tijd geprobeerd om het toch nog samen te laten werken, we moesten uiteindelijk toch echt tot de conclusie komen dat we apart een stuk gelukkiger zouden zijn. Een scheiding was toen dus aan de orde. We wilden dit allebei zo goed mogelijk regelen, maar dit was makkelijker gezegd dan gedaan. Er zijn zoveel zaken die er geregeld moeten worden.

  • Verdeling van de inboedel
  • Kinderen
  • Pensioen zaken

  Met name op deze drie gebieden hadden we de nodige moeite om tot een goede overeenkomst te komen. In mijn ogen wilde mijn bijna ex-partner veel te veel hebben. Ik weet dat je inderdaad op het gebied van de pensioen zaken tot een goede deal moet komen en dat zij recht heeft op een gedeelte hiervan. Toen wij trouwden hebben we dit niet onder huwelijkse voorwaarden gedaan. Er waren dus een hoop zaken, waaronder de pensioen zaken, die we moesten uitzoeken. Mijn partner en ik zijn op zich wel op goede voet uit elkaar gegaan dus we wilden graag een mediator inhuren om ons te helpen bij het maken van de juiste overeenkomst. Deze vonden wij bij Meesters & Meer advocaten & mediators.

  Meer weten over de pensioen zaken

  Als het op pensioen zaken aankomt, dan zijn er maar weinig mensen die hier echt tot in detail alles vanaf weten. Een mediator of advocaat van het bovenstaande kantoor weet dit uiteraard wel. We vonden het dus erg fijn dat we dit kantoor gevonden hadden. Op die manier stonden we er een stuk zekerder in dat we dit tot een goed einde konden brengen. Veel dingen konden we uiteindelijk wel goed oplossen. Het waren echter de pensioen zaken waar we het maar niet over eens werden. Het was dus heel erg fijn om een mediator van Meesters & Meer advocaten & mediators in te kunnen huren om ons daarbij te helpen. We hebben ervaren dat zij hier meer dan voldoende kennis in huis hebben, maar er ook alles aan zullen doen om hun klanten op de best mogelijke manier te kunnen helpen. Hier komt natuurlijk meer bij kijken dan de nodige ervaring en kennis hebben. Ze hebben ook een uitstekende service waar je altijd op kunt rekenen. Alleen al hierom zouden we aan iedereen die zich in dezelfde situatie bevindt dit kantoor willen aanraden.

  Onze scheiding tot een goed einde gebracht

  Helaas spreek ik inmiddels uit ervaring dat een scheiding niet makkelijk is. Misschien dat dit voor sommige stellen wel het geval zal zijn, maar in onze situatie was dit niet zo. En dat ondanks dat we toch wel een relatief goede band behielden, ook tijdens de scheiding. Dit is voor veel partners toch ook nog wel anders. Als jullie er, net als wij, er niet uitkomen met bijvoorbeeld jullie pensioen zaken, neem dan contact op met Meesters & Meer advocaten & mediators. Bij dit kantoor werken er advocaten en mediators die allemaal hun eigen specialiteit hebben. Je kunt hier dus zeker niet alleen terecht voor pensioen zaken, maar ook een hoop andere zaken. Zowel als bedrijf als particulier kun je hier gebruik maken van de diensten die ze aanbieden. Als je hier graag meer over wilt weten, dan raad ik je aan om gewoon eens contact met ze op te nemen. Ze vertellen je uiteraard graag meer hun diensten en hoe zij jou kunnen helpen. Kijk ook zeker eens op de website om meer informatie te kunnen lezen.