MKB werkplek van Spirit Cloud

  MKB werkplek van Spirit Cloud

  Spiritcloud - MKB werkenEen MKB werkplek; wat is dat precies? Goede vraag en daar geven wij u graag het antwoord op. Een MKB werkplek is een werkplek waar u op ieder moment en op iedere locatie gebruik van kunt maken. De mogelijkheden en behoefte aan flexibel werken nemen toe en daarom is de MKB werkplek ook steeds populairder geworden de laatste jaren. Dat is een ontwikkeling die al enige tijd aan de gang is en die enkel zal blijven groeien. Dat is de verwachting. Wat heeft u er voor nodig? Al weer een goede vraag waar wij u graag het antwoord op geven. Voor een MKB werkplek heeft u maar heel weinig zaken nodig en dat zijn respectievelijk een pc en internet. U kunt zowel gebruik maken van een laptop, een tablet en zelf een telefoon met internet kan goed dienen als MKB werkplek. Natuurlijk heeft u naast deze apparatuur een goede verbinding nodig met het internet. Het werken in een cloud is populair en wordt steeds populairder. De voordelen van de MKB werkplek zijn niet alleen dat u geniet van toegang op ieder moment en iedere plek, maar tevens levert het u een flinke kostenbesparing op. Hoe kan dat? Dat heeft alles te maken met het feit dat uw eigen computer de basis kan vormen van uw werkplek en u hoeft dus niet meer te investeren in andere zaken zoals een locatie, servers en software. De huur van een werkplek alleen al kan u veel geld kosten die u beter kunt investeren in uw bedrijf. U maakt dus gebruik van gedeelde harde software en dat levert u een enorme kostenbesparing op. Waar geniet u dus precies van?

  • een beschermde kantooromgeving
  • een flexibele werkplek
  • lage kosten voor uw werkplek
  • snelheid en veiligheid
  • tijd- en kostenbesparingen

  MKB werkplek voor iedereen

  Zoals vermeld scheelt het houden van een MKB werkplek u enorm veel geld terwijl u wel geniet van alle voordelen die en vaste werkplek met zich meebrengt en dat is de gedeelde server waar uw gegevens altijd worden opgeslagen en goed worden beschermd op ieder moment. Per gebruiker betaalt u minder kosten. Het niveau van de service gaat echter wel aanzienlijk omhoog. Efficiëntie kan dan ook een sleutelbegrip worden genoemd als het gaat om de MKB werkplek. Omdat uw personeel op iedere plek van de werkplek gebruik kan maken, levert de werkplek u ontzettend veel tijd op. In uren die normaal verloren gingen, kunnen mensen nu effectief werk leveren. Omdat er tegenwoordig ontzettend veel plekken zijn met een goede internetverbinding is het helemaal geen probleem om in openbare gelegenheden gebruik te maken van de verbinding. Medewerkers die werken met de MKB werkplek worden dus vele malen efficiënter en krijgen meer werk gedaan in respectievelijk minder tijd. Heeft u interesse in de MKB werkplek maar zou u het eerst eens uit willen proberen om zelf te ervaren hoe u het vindt? Dat is geen probleem, want wij bieden u de gelegenheid om gebruik te maken van een zogenaamde demo werkplek. Met de proefwerkplek ervaart u en uw personeel hoe het is om met dit systeem te werken. Wanneer u enthousiast bent u kunt over gaan op het werken met de MKB werkplek. Veel klanten kiezen voor onze MKB werkplek. Wij zijn ontzettend blij en verheugd dat mensen en bedrijven deze keuze maken. Meer werk gedaan krijgen in minder tijd is namelijk een mooie vooruitgang en kan grote groeimogelijkheden bieden voor uw bedrijf. Dat is toch waar u naar moet streven als ondernemer met ambitie!

  Midden- en kleinbedrijven groeien sneller met flexibele werkplek

  Hoe meer tijd u nuttig besteedt, hoe beter! Als ondernemer is het belangrijk om stil te staan bij uw strategie en dan gaat het niet alleen om uw projecten en de zaken die u doet voor andere bedrijven; het gaat ook om hoe u zelf werkt en de manier waarop u werkt. Ieder bedrijf dient een instelling te hebben waarbij groei mogelijk is en waar er genoeg aandacht voor de mogelijkheden van groei is. Flexibiliteit en niet bang zijn voor het aanpassen van de manier van werken die u op dit moment hanteert is onderdeel van deze mentaliteit. Wilt u meer weten over slim zaken doen of heeft u vragen over de mogelijkheden van het integreren van een flexibele werkplek, neem dan contact op met onze medewerkers. Midden- en klein bedrijven die gebruik maken van flexibele werkplekken groeien doorgaans sneller omdat er meer werk wordt verricht in minder tijd. Dat is iets wat wij steeds meer zien. Daarom is het voor bedrijven heel erg belangrijk om stil te staan bij de mogelijkheden die er op dit gebied voor het oprapen liggen. Bang zijn voor verandering vormt de doodsteek voor bedrijven en hoe meer open u staat voor een meer efficiënte manier van werken hoe groter uw kans op groei en winst. Heeft u interesse in de MKB werkplek, vraag dan een offerte aan. Het aanvragen van een offerte is altijd geheel vrijblijvend en biedt u een duidelijk overzicht van de kosten. Ook voor andere vragen staat het u vrij om contact met ons op te nemen. Wij staan u op ieder moment graag te woord! Onze service staat hoog in het vaandel en wij willen u graag alles uitleggen over de mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Dat zijn er namelijk nogal wat. Hoe u uw werkplek wilt indelen en van welke diensten u gebruik wilt maken is namelijk afhankelijk van uw wensen als ondernemer.