Met software een factuur maken, dat is wel zo verstandig

  Met software een factuur maken, dat is wel zo verstandig

  Wilt u graag digitaal een factuur maken? Dan kan dat eenvoudig met de juiste software. Er bestaat algemene software zoals de Office-pakketten van Microsoft en zo ook dergelijke pakketten van Apple. Maar dit zijn zeer aspecifieke en beperkte middelen. Het komt niet bepaalt professioneel over terwijl u juist als beginnend ondernemer van een jong bedrijf wilt laten zien wat u in huis hebt. Als u daarom een professioneel factuur wilt maken dat past bij uw huisstijl, dan zou u 60 dagen lang gratis de software van faktumfactuur.nl kunnen proberen. We maken namelijk dergelijke software op maat. Het is geschikt voor mensen die vrijwel niets weten van boekhouding, administratief werk en voor mensen die niet veel van computers afweten. Bent u echter een ervaren gebruiker? Dan zult u zien dat er achter de basisstructuur een wereld voor u opengaat aan opties en geavanceerde instellingen. Het is maar net op welk niveau u dit wilt gebruiken, u krijgt van ons in ieder geval twee maanden de tijd om er kennis mee te maken. Als het erg bevalt en u wilt blijvend gebruik maken van deze software dan kunt u na afloop van deze periode de licentie kopen. Per jaar bent u slechts 99 euro kwijt terwijl het factuur maken geautomatiseerd kan worden binnen de grenzen die u stelt. Want het is professioneel om direct een automatische orderbevestiging te versturen. Net als het automatiseren van betalingsherinneringen, vrachtbrieven, pakbonnen maar ook artikelbeheer. Terwijl u nog wel zelf de offerte-aanvragen zou kunnen verwerken, uiteraard binnen een van te voren vastgelegd sjabloon.

  Online een factuur maken en direct versturen

  Dankzij de eenvoud van het factuur maken bent u in staat om snel te handelen en om sjablonen te wijzigen als u dat wenst. Mochten er bijvoorbeeld bedrijfsgegevens veranderen, dan kan dat direct. Ook kan het geen kwaad om zo nu en dan een andere lettergrootte of lettertype te hanteren. En we bieden de optie aan om tijdens het factuur maken ook logo’s of uw slagzin toe te voegen. En dat allemaal voor maar 99 euro per jaar. Overigens zijn al uw gegevens goed beveiligd. Het is niet vreemd dat u zich daar een beetje zorgen over maakt. Want dergelijke persoonlijke gegevens van uw klanten maar ook uw personeel moeten niet opeens op straat komen te liggen. Ook het kwijtraken van deze gegevens kunnen angsten bij u aanwakkeren. Maar maakt u zich niet ongerust. Want elke keer bij het factuur maken of anderzijds bijwerken van uw administratie wordt er een back-up gemaakt van deze gegevens. Die back-up vindt u terug op een andere partitie van de harde schijf maar kan ook in een cloud worden opgeslagen. Dat heeft als bijkomend voordeel dat u overal een factuur kunt maken. Het is dan immers mogelijk om de gegevens letterlijk uit de lucht te plukken als u bijvoorbeeld aan het forenzen bent.

  Onze contact center staat uiteraard ook voor u klaar

  Een factuur maken kan vanaf nu zeer snel gedaan worden dankzij dit programma. Geeft u het eens een kans, u zult zien dat u zeeën van tijd overhoudt voor andere belangrijke zaken.

  • Zoekt u hulp? Klim dan in de pen en schrijf een e-mail,
  • Of bel met onze contact center,
  • Ook is het erg verstandig om de vele video’s te bekijken,
  • En we kunnen u zelfs online trainingen geven.

  Natuurlijk zitten we niet stil. We blijven het software programma vereenvoudigen en uitbreiden met nieuwe functies. Hebt u een licentie? Dan zal de nieuwe update direct automatisch worden gedownload en geüpdatet. Een factuur maken was nog nooit zo leuk.