Lichtmasten nodig voor terreinverlichting?

  Lichtmasten nodig voor terreinverlichting?

  Bent u op zoek naar lichtmasten voor de verlichting van een terrein of sportveld? Zoekt u de juiste lichtmasten voor een tennisveld, hockeyveld of atletiekbaan? Heeft uw bedrijfsterrein verlichting nodig, omdat het anders wel erg donker is? Dan bent u bij OVI Enschede helemaal aan het juiste adres. Ook al zijn wij gevestigd in Enschede, onze levering is landelijk en onze lichtmasten worden dan ook over het hele land geplaatst. OVI-Enschede groeit zeer snel in de afgelopen jaren, omdat wij kwaliteit leveren. Voor het plaatsen, leveren en onderhouden van lichtmasten en andere lichtinstallaties moet u bij ons zijn. Wij draaien onze hand hier niet voor om! Al vele sport- en bedrijfshallen, sportvelden en parkeerterreinen werden door ons voorzien van lichtmasten. Bovendien zijn wij een echte specialist in het verlichten van bepaalde sportvelden. Dus u moet zeker bij ons zijn als het voetbalveld, korfbalveld of uw softbal vereniging nieuwe lichtmasten nodig heeft! U kunt op ons bouwen en wij staan altijd voor u klaar. U kent ze vast wel, van die enorme lichtmasten die u bij bijvoorbeeld het schaatsen of bij een tennistoernooi ziet. Zonder deze lichtmasten kan een spel niet doorgaan nadat de zon onder gaat. En vooral bij een sport als tennis, kan een wedstrijd erg lang uitlopen en is het daarom zeer handig als daar de juiste verlichting bij verschaft wordt. Dan komen wij om de hoek kijken! Schakel ons vandaag nog in en kijk eens op onze website. Wij laten u niet voor een dichte deur staan en u kunt altijd bij ons terecht. Er zijn diverse mogelijkheden waar u naar kunt informeren, dus schroom vooral niet om dit te doen! Wij kunnen u al wel vertellen dat wij scherpe prijzen hanteren en lichtmasten van hoge kwaliteit in huis hebben. Daarnaast leveren wij ook nog eens zeer snel, zodat u binnen de kortste keren alles voor elkaar heeft. Want zonder de juiste verlichting is het lastig om te trainen in de avond, of een bedrijventerrein op te rijden in het donker. Dat wilt u toch voorkomen? Neem dan vandaag nog contact op en schakel ons in!

  Lichtmasten van de beste kwaliteit vindt u hier

  Als u op zoek bent naar lichtmasten, dan bent u met OVI-Enschede bij de juiste leverancier aangekomen. Sinds onze oprichting in 1992 zijn wij alleen nog maar gegroeid in het verlichten van sportterreinen en project-verlichting! Voor al uw lichtmasten bent u dus bij ons aan goede adres. Onze jarenlange ervaring zorgt ervoor dat u bij ons in goede handen bent en altijd kunt vertrouwen op de juiste afhandeling van het project. U kunt bij ons een alles-in-één aanpak verwachten, want wij kunnen ook de lichtmasten ontwerpen die u nodig heeft. Daarna zullen wij deze leveren, plaatsen en onderhouden. Zo heeft u alles onder een dak met OVI-Enschede, en er is geen lichtinstallatie die wij niet aankunnen! Er zijn vele verschillende types en fabrikanten die lichtmasten produceren, maar wij weten met allen wel raad. Daarnaast voldoen al onze verlichtingsinstallaties volledig aan de eisen gesteld door de NOC*NSF. Dit is voor u als sportvereniging wel fijn om te weten natuurlijk! U kunt er bij ons dus op rekenen dat alles volgens het boekje gebeurt en u een hoge kwaliteit verlichtingsinstallatie krijgt. Heeft u moeite met het precieze ontwerp en wilt u hier graag hulp bij? Weet u niet waar de lichtmasten zouden moeten staan in het uiteindelijke ontwerp? Schroom dan niet om ons te contacteren, want wij staan u graag te woord en helpen u hier natuurlijk gewoon bij. Want daar deinzen wij niet voor terug! Daarnaast kunnen wij ook aan derden lichtmasten leveren en aansluiten, omdat wij VCA-certificeert zijn. Nog eenmaal op een rijtje, wat kunt u allemaal van ons verwachten?

  • Sportverlichting
  • Terreinverlichting
  • Lichtinstallaties die voldoen aan alle eisen.
  • Ontwerpen, plaatsen, leveren en installeren.

  Onze scherpe prijzen hebben ertoe geleid dat klanten al jaren de weg naar ons wisten te vinden; nou u nog! Voor een ‘begin-tot-eind’ oplossing moet u bij ons zijn en wij helpen u graag verder in het project. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel en hier plukken wij al jaren de vruchten van. Ook onze ervaring heeft ons geen windeieren gelegd en u kunt dus op onze expertise en kennis rekenen. Neem vandaag nog contact met ons op, of kijk eens op de website naar de mogelijkheden in uw situatie.

  Onderhoud verlichting en installaties

  Omdat OVI-Enschede ooit begonnen is als onderhoudsbedrijf voor lichtinstallaties, kunnen wij u verzekeren dat de lichtmasten nog jaren zullen werken. Wij blijven namelijk altijd check-ups doen, zodat het onderhoud geminimaliseerd blijft. Dit scheelt u enorm in de kosten! De masten waar wij mee werken zijn thermisch verzinkt, zowel inwendig als uitwendig. Daarnaast is er een beklimmingsvoorziening, zodat de masten eenvoudig te beklimmen zijn. We maken dus gebruik van de nieuwste technologie voor onze masten en daar profiteert u als klant van. Wilt u graag meer technische informatie? Kijk dan eens op de website, want hier hebben wij eens speciale folder voor u opgesteld, zodat u alles zelf eens rustig kunt doorlezen. Toch kunnen wij ons voorstellen dat u nog vragen heeft, want het is voor een leek misschien niet zo vanzelfsprekend als voor onze technische installateurs. Neem dan even contact op en wij staan u dan graag te woord! Uw verlichtingsinstallatie moet natuurlijk wel goed gebeuren en daar willen wij u dan ook graag bij helpen. Wij zien u graag tegemoet komen!