Koffie op locatie? Wij regelen het!

  Koffie op locatie? Wij regelen het!

  • Geplaatst op: 17 november 2014 in Nieuws

  AllesKoffie staat bekend om hun enthousiaste manier van het bereiden van koffie op locatie. Koffie is niet meer weg te denken uit onze maatschappij. Het is een moment van wakker worden, een moment van genieten, een moment van brainstormen, een moment van een goed gesprek en een moment van rust. Wij bieden jou de beste koffie op locatie. We bedoelen dan ook echt iedere locatie. Organiseert u een feest, een evenement, een beurs, een verjaardag, een opening, een filmavond of iets anders leuks waarbij koffie op locatie de heerlijke aanvulling en invulling is? AllesKoffie schenkt voor jullie de allerlekkerste koffie waar u maar wilt. Dus ook voor u is het mogelijk om van het beste kopje koffie op locatie te genieten. Wij specialiseren ons in het mobiel maken van de beste koffiemachines in combinatie met goed water en de lekkerste biologische bonen. Koffie op locatie door een van onze zeer uitgebreide en doordachte mobiele koffiebars is er speciaal voor u en uw gasten. Omdat uw evenement niet compleet is zonder de beste koffie op locatie. Onze koffie op locatie is een echte verwennerij voor zowel u als uw gasten

  Koffie op locatie

  AllesKoffie schenkt voor u graag het allerlekkerste bakje koffie op uw evenement. Een mobiele bar met koffie op locatie is dan ook niet weg te denken uit het beeld van beurzen, expo’s of festivals. Het geeft dat beetje extra, het neemt weinig ruimte in beslag en werkt op een zeer efficiënte manier. Wij maken de beste koffiemachines mobiel, toegankelijk en dat alles met een professionele uitstraling, dit maakt de mobiele koffiebars van AllesKoffie zo bijzonder. Onze mobiele koffiebars zijn voorzien van een geheel afgesloten water af- en aanvoer systeem. Zo is alles ook echt mobiel en heeft u geen zorgen voor aan- en afvoer van water voor de koffie. Koffie op locatie door een van onze koffiebars is natuurlijk niet compleet zonder een van onze professionele barista’s. Bij elk koffie op locatie evenement kunt u een van onze professionele barista’s inhuren. Zij maken uw koffie op locatie met alle liefde, zorg, kennis, vaardigheid en vooral met heel veel plezier. Met het enthousiasme waarmee onze barista’s koffie op locatie maken en schenken is al een plezier en genot om naar te kijken. Onze koffie op locatie maken wij mogelijk door het mobiliseren van professionele koffiemachines, maar onze koffiebars kunnen ook mobiel zijn op wielen. Zo hebben wij een koffiebakfiets die een werkelijke eyecatcher is voor uw evenement. Het is niet alleen super mobiel, het is ook nog een ontzettend handig omdat de koffiebakfiets verrijdbaar is. Zo kunt u koffie op locatie zelfs op verschillende locaties binnen uw evenement aanbieden. U hebt dan geen last van een vaste plek en wordt er gemakkelijk ingespeeld op het publiek. De koffiebakfiets speelt enthousiast in waar nodig is en is voor het publiek ook heel toegankelijk en tastbaar omdat er geen bar voor het apparaat staat. Zo wordt het contact met koffie op locatie maken, de barista en uw klant of gast leuk en verbindend. Interactie is immers wat een dienst of product succesvol maakt.

  Barista workshop

  Organiseert u een evenement, feest, beurs, braderie of iets anders leuks, dan is AllesKoffie er voor u om uw gasten of klanten u te voorzien van het beste kopje koffie op uw locatie. Maar omdat wij zo enthousiast zijn over het vakkundig bereiden van koffie en deze kunst graag door willen geven, is het leuk om uw gasten, medewerkers of uw klanten een barista workshop te laten doen. Een barista is iemand die vakkundig weet hoe verschillende koffies zo lekker mogelijk bereid kunnen worden. Dit is werkelijk een vak apart, of misschien een echte kunst. De combinatie van bonensmaken, melk, hoeveelheid water en de druk waarmee de koffie met het water vermengd worden is waar een barista zich mee bezig houdt. Dat is ook nog eens leuk om te leren, maar ook om elkaar te leren kennen. Een workshop is ideaal voor teambuilding of als u een horeca bedrijf hebt, een vereiste om uw gasten het heerlijkste bakje koffie te laten zetten. Daarnaast zijn onze barista’s vol enthousiasme en zullen zij ook vol enthousiasme u leuke weetjes of koffie, koffiebonen, herkomst en bereiding vertellen. Dat maakt de workshop een echte must voor koffieliefhebbers! Koffie heeft voor veel mensen een verbindend element, het is een stukje genot, maar ook een moment van troost. Het is een goed gesprek, maar ook een moment van inspiratie. Het is liefde en geeft zelfs energie. Koffie is voor veel mensen een dagelijkse routine. Wij bieden u dan ook die momenten van genot, inspiratie, of wakker worden op de meest efficiënte mobiele manier. Speciaal voor als u uw gasten wilt verwennen, verrassen, verbinden of gewoon een goed bakje koffie aan wilt bieden zoals bijvoorbeeld ristretto, espresso, lungo, cappuccino of andere lekkere koffie. Onze mobiele koffiebar maakt de lekkerste koffie op locatie gemakkelijk en toegankelijk. Voor een koffiebar op een vaste plaats of op wielen, voor ons is alles mogelijk en geen locatie is ons te gek. Wij geven dat beetje extra wat uw gasten of klanten verdienen. Wij staan voor u klaar om vol enthousiasme u een heerlijk kopje koffie, espresso of andere lekkere koffie vakkundig te bereiden en te schenken. Zo weet u zeker dat de koffiebereiding in goede handen is en dat u onze kwaliteit mag verwachten en genieten van ons op uw evenement.