Kiezen voor een online functioneringsgesprek

  Kiezen voor een online functioneringsgesprek

  • Geplaatst op: 8 december 2014 in Nieuws

  Hikt u er ook altijd zo lang tegen aan om een functioneringsgesprek met een van uw medewerkers te gaan voeren? Hebt u geen zin in de rompslomp die hierbij komt kijken? Dan kunnen wij van DDGC ons maar al te goed voorstellen. Bij het runnen van een bedrijf komen ook heel wat papierzaken kijken en het is dan soms lastig om de juiste er tussen uit te vissen, die u bruikbare informatie geven voor een functioneringsgesprek met een werknemer. Dat is een van de redenen waarom vele bedrijfsleiders die alsmaar uitstellen. Bovendien hebben ze vaak niet genoeg energie en ruimte over om de confrontatie aan te gaan en de medewerker op bepaalde punten te wijzen, of zelf opbouwende kritiek in ontvangst te nemen. Toch is een functioneringsgesprek van groot belang, omdat hier belangrijke informatie uitgewisseld wordt over het functioneren van een persoon. En dit is altijd handig om te weten, omdat u op grond daarvan kunt bepalen of hij of zij nog wel goed functioneert, of dat zijn of haar werkzaamheden aangepast moeten worden. Het functioneringsgesprek biedt ook de gelegenheid om de prestaties van uw medewerkers verder te verhogen. Al met al is het functioneringsgesprek ideaal om eens van gedachten te wisselen met uw personeel. En het is erg jammer dat dit belangrijke element van een bedrijfsvoering vaak wat in de verdrukking komt door andere zaken, die evengoed belangrijk zijn. De Digitale Gespreks Cyclus biedt een goede mogelijkheid voor een speciaal online functioneringsgesprek. Dit is heel handig, zo zeggen vele gebruikers die u voorgingen in hun keuze voor ons programma, omdat een functioneringsgesprek op deze manier ook digitaal gevoerd kan worden. De medewerker hoeft dan niet per se aanwezig te zijn. En u zelf ook niet. Dit biedt dus ook veel meer mogelijkheden voor thuiswerken. En dat is natuurlijk echt iets van deze tijd! Flexwerken en thuiswerken zijn beide wel termen die u wel iets zeggen waarschijnlijk. Zou u wel graag wat meer informatie willen hebben over de mogelijkheden van onze programma’s om uw bedrijfsadministratie en personeelsadministratie wat meer op orde te brengen? Neem dan ten eerste even een kijkje op onze site. Ten tweede raden wij het u ook aan om even verder te lezen in de volgende alinea, waar dit u ook haarfijn uit de doeken gedaan wordt. Op die manier komt u precies te weten wat u zoal van ons kunt verwachten voor een functioneringsgesprek.

  Haal meer uit een functioneringsgesprek met DDGC

  Het is een feit dat veel mensen denken dat het kiezen voor geavanceerde programma’s met veel mogelijkheden voor een online functioneringsgesprek veel kosten met zich mee kunnen brengen. Nu is dit ook soms wel zo, maar niet altijd. En dat bewijst DDGC. Wij maken u namelijk graag tegen een laag tarief blij met een handig programma waarin u al uw zaken eenvoudig kunt beheren. De voordelen hiervan zijn legio. Wij sommen ze graag even voor u op:

   

  • herinneringen wanneer er een functioneringsgesprek plaats moet vinden, zodat u zich voor kunt bereiden hierop
  • flexibiliteit voor uw organisatie
  • een veel hogere prestatie van al uw medewerkers
  • instelbare competentieprofielen
  • de mogelijkheid om belangrijke zaken te analyseren
  • een handig overzicht van alles wat u moet weten
  • een eenvoudige gebruiksinterface
  • optie voor een online functioneringsgesprek
  • en nog veel meer

  En dat alles voor een schappelijke prijs! Al met al hebt u geen enkele reden meer om niet voor de software van De Digitale Gespreks Cyclus te kiezen. De voordelen hiervan zijn enorm, waardoor u uw onderneming al snel naar een hoger plan kan tillen. En dat wil toch iedere ondernemer? Aarzel daarom niet langer en meld u vandaag nog aan via onze site. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant.

  Een geheel vrijblijvende kosteloze proefperiode

  Omdat wij het ons maar al te goed kunnen voorstellen dat u graag gewoon eens wilt ervaren hoe het is om met een dergelijk softwarepakket te werken, bieden wij u graag de gelegenheid om ons pakket uit te proberen. En zo zorgt De Digitale Gespreks Cyclus ervoor dat u zelf kunt uitproberen hoe het is om bijvoorbeeld een online functioneringsgesprek op te zetten. Want zeg nou zelf, u zou dit toch niet te weten kunnen komen door er alleen maar over te lezen of er vragen over te stellen. En daarom geven wij u graag de kans om er gratis achter te komen of de optie voor een online functioneringsgesprek ook iets voor u is. Ons is werkelijk niets te gek en wij denken graag met u mee. Daarnaast kunnen wij ook een goed advies voor u uitbrengen, zodat u weet welk pakket het beste voor u zou werken. In ieder geval is het zo dat u met onze software veel makkelijker aandacht kunt besteden aan het functioneringsgesprek, omdat u alle zaken van tevoren al op een rijtje hebt, en zo haalt u dus meer uit het functioneringsgesprek. Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar zou u toch eerst graag even van de hoed en de rand willen weten, voordat u een besluit neemt over of u al dan niet met DDGC in zee zult gaan? Dan horen wij dit uiteraard graag van u. Wij staan te allen tijde open voor vragen over bijvoorbeeld een functioneringsgesprek. Schroom dus niet en neem vandaag nog contact met ons op!