Hoe wij ons erf met betonplaten verhardden

  Hoe wij ons erf met betonplaten verhardden

  • Geplaatst op: 23 januari 2015 in Nieuws

  Vorig jaar zijn wij na jaren procederen uitgekocht door de gemeente Amsterdam. De stad wilde namelijk gaan uitbreiden en hiervoor moest onze grond beschikbaar worden gesteld. Wij waren hier in principe niet op tegen ware het niet dat wij een zeer lage prijs kregen voor onze grond. Dat pikten we natuurlijk niet. Het ging namelijk om een perceel van ruim honderdvijftig hectare en dat wilden we niet zomaar van de hand doen. Vandaar dat we een procedure zijn gestart en na lang stechelen is de gemeente Amsterdam hier uiteindelijk in meegegaan en kregen we bijna het dubbele van wat ons eerst geboden werd. Daarmee konden wij weer op zoek gaan naar een boerderij elders in het land nu we onze eigen moesten verkopen. We vonden een mooie boerderij in het Friese Jelsum. Het bedrijf dat hier gevestigd was, was echter wel verouderd en daarom moesten we nog het een en ander investeren om er weer goed te kunnen boeren. Een eerste vereiste was dat we het betonpad aan zouden aanpakken. We besloten om gebruik te gaan maken van betonplaten. Het is namelijk zo dat je met betonplaten heel snel veel resultaat kunt boeken. We hadden dat namelijk op onze vorige boerderij ook ondervonden toen we daar het hele terrein hadden voorzien van betonplaten. Op die manier konden we heel snel het terrein benutten en daarbij kun je heel gemakkelijk nieuwe betonplaten bestellen en aanbrengen wanneer er een door een onvoorziene gebeurtenis, kapot is gegaan. Vanwege onze goede ervaringen met betonplaten wilden we het terrein van onze nieuwe boerderij daarom ook graag weer voorzien van betonplaten. Omdat het bedrijf waar we de vorige betonplaten hadden besteld failliet was gegaan zijn we via het internet gaan zoeken naar een bedrijf dat ons zou kunnen voorzien van deze betonplaten. In deze tekst wil ik daar verslag van uitbrengen. Mocht u momenteel ook op zoek zijn naar goede betonplaten dan hoop ik dat u iets aan mijn verhaal zult hebben. Ik help mensen namelijk graag en als ik dit kan doen aan de hand van een korte recensie dan aarzel ik niet lang en schrijf ik deze meteen even.

  Hoogwaardige betonplaten voor lage prijzen

  Ik wilde er zeker van zijn dat ik zaken zou doen met een bedrijf dat verstand had van betonplaten. Het is namelijk zo dat op een groot bedrijf als die van mij, vaak heel zware voertuigen komen en dan wil ik er wel voor de volle honderd procent zeker van zijn dat de betonplaten niet onmiddellijk allemaal breken. Vandaar dat ik enkel en alleen zaken doe met bedrijven die zich reeds bewezen hebben en waarover ik veel positieve recensies op het internet kan vinden. Wanneer het gaat over SimBeton.nl kan ik u zeggen dat je je geen beter aanbieder van betonplaten zou kunnen wensen. Ten eerste is het namelijk zo dat er hier heel erg goed geluisterd wordt naar de wensen en de eisen van de klant. In mijn geval kwam dat er dus op neer dat ik zeer sterke betonplaten wilde hebben omdat ik er zeker van wil zijn dat de betonplaten die ik koop ook lange tijd mee zullen gaan. Dat vonden de mensen bij Simbeton.nl een heel logische eis en ze vertelden mij dat dit voor hen ook altijd het uitgangspunt is wanneer het gaat om de inkoop van betonplaten. Dat vond ik natuurlijk heel erg fijn om te horen omdat het aangeeft dat wij daar dus hetzelfde over denken. Zo geschiedde het dus dat ik al mijn eisen op tafel lag, u moet weten dat ik behoorlijk moeilijk kan zijn, en dat SimBeton.nl hierop met de betonplaten aan kwam zetten waarvan ik, zo dacht ik eerst, alleen maar had kunnen dromen. Wat is het dan toch fijn dat je elkaar zo goed begrijpt als consument en bedrijf. Dat is werkelijk iets waar vele andere bedrijven nog een voorbeeld aan zouden kunnen nemen. In de onderstaande alinea wil ik graag wat nader ingaan op de mogelijkheden die je bij SimBeton.nl geboden worden om tot het gewenste resultaat te komen.

  Ik ben zeer tevreden over dit bedrijf

  Een bedrijf onderscheidt zich niet alleen aan de hand van haar producten, ook de service die geboden wordt doet een behoorlijke duit in het zakje. Ik heb mogen ondervinden tijdens de aanschaf van mijn betonplaten, dat ze er bij SimBeton.nl alles aan doen om je als klant optimaal tevreden te maken. Dat is iets waar ik natuurlijk heel erg tevreden over ben. Vandaar dat ik ook graag even in de pen geklommen ben om op te schrijven hoe ontzettend tevreden ik ben over SimBeton.nl. Mocht u ook op zoek zijn naar betonplaten dan kan ik u dit bedrijf van harte aanbevelen. Hier is de klant koning en dat merkt u zodra u even contact opneemt met een van de vriendelijke medewerkers van dit bedrijf. Ik raad u daarom aan om:

  • vandaag nog even op de site te kijken
  • te kijken of er in het aanbod van deze firma iets van uw gading zit
  • vervolgens even contact op te nemen met een van de vriendelijke medewerkers

  Kortom, genoeg reden om actie te ondernemen. Aarzel dus vooral niet veel langer meer omdat het zeer de moeite waard is om u eens in dit bedrijf te verdiepen. Men heeft hier service hoog in het vaandel staan en daar kunt u als klant dus alleen maar van profiteren.