<strong>Hier moet je je sporttas bedrukken</strong>

  Hier moet je je sporttas bedrukken

  Ik moest voor mijn voetbalteam op zoek gaan naar een bedrijf dat een sporttas bedrukken kon. We wilden graag dat ons team mooie sporttassen zou krijgen, bedrukt met eigen logo en met onze initialen erop. Toen ik om advies vroeg bij een van de andere teams waar zij hun sporttas bedrukken, kreeg ik de website streetsports.nl doorgestuurd. Vervolgens ben ik daar thuis even voor gaan zitten en kwam ik bij dit bedrijf terecht. Daar heb ik toen direct een grote bestelling gedaan voor ons hele team, waarna wij echt prachtige tassen teruggestuurd kregen, dus als je ook een sporttas bedrukken wilt, dan moet je dat zeker bij dit bedrijf doen.

  Waarom je sporttas bedrukken?

  Zoals het bedrijf zelf ook al aangeeft is het belangrijk om je sporttas te bedrukken, want dan komt je logo prominent in beeld te staan en dat is goeie reclame voor je club of bedrijf. Daarom hebben wij ervoor gekozen om dat ook te doen bij ons team. De mensen van Streetsports zijn echt ontzettend aardig en het contact met hun verliep dan ook goed. Ze hebben daarnaast ook een erg leuke website, die alleen al qua lay-out erg mooi is. Dat zegt dus ook al iets over de logo’s en het sporttas bedrukken dat zij natuurlijk doen. Bovendien kan je heel gemakkelijk contact met ze opnemen, omdat groot bovenaan de pagina een 06-nummer staat, met daarnaast een e-mailadres en zelfs de mogelijkheid om een WhatsApp te kunnen sturen. Dat is natuurlijk heel fijn en ook heel erg van deze tijd. Verder hebben ze veel voorbeelden op hun website staan van het sporttas bedrukken. Daar kan je dan zelf ook weer even naar kijken voor eventuele inspiratie. Zo hebben wij dat tenminste wel gedaan en uiteraard moest ik dat wel eerst even overleggen met de rest van het team. We hadden natuurlijk wel al een logo en we waren het ook wel redelijk over de kleur uit, maar het mooie van Streetsports is dat je de kleuren zelfs per vlak kan kiezen. Dus daardoor valt het in zijn geheel natuurlijk nog meer op. Dat hebben we dan ook gedaan en zoals ik eerder al zei, wilden we ook graag de initialen van de spelers customized op de tassen hebben staan. Dat kon bij streetsports.nl dus dat scheelde heel erg.

  Bonuspunten

  Verder scheelt het natuurlijk ook heel erg dat de kosten niet te duur zijn, want als je een kleiner team hebt, wordt het anders wel een hele dure grap. In ons geval was dat gelukkig niet zo en konden we het ook nog met een ander team combineren, dus dan hadden we uiteindelijk een grotere opdracht, maar toch voor een schappelijke prijs. Verder bieden ze ook nog vele andere opties aan dan alleen sporttas bedrukken bij Streetsports:

  • Sporttas met eigen logo
  • Sporttas ontwerpen
  • Zelf sporttas ontwerpen
  • Zelf keeperstas ontwerpen

  Dat maakt dat het een heel gevarieerd bedrijfje is, waar ze veel meer doen dan alleen het sporttas bedrukken. Verder was het contact met deze mensen dus ook heel prettig en denken ze ook echt met je mee in het hele proces. Dus mocht je het zelf ook willen om een sporttas bedrukken voor je team, dan moet je vooral naar dit bedrijf gaan, want ik weet zeker dat ze ook voor anderen hele mooie producten kunnen afleveren. Het hele proces gaat überhaupt ook allemaal heel snel, dus we konden al gauw naar onze wedstrijden met de prachtige sporttassen. Alle teamleden hadden meegedacht met het ontwerp van het sporttas bedrukken en iedereen was echt heel tevreden over het eindproduct.