Het succes van linkbuilden

  Het succes van linkbuilden

  Het gebruik van linkbuilden is zeer relevant en dat weten steeds meer bedrijven die een website hebben waarop ze producten verkopen. Webshops maken ook steeds meer gebruik van linkbuilden. Maar als u niet weet wat linkbuilden is, dan wordt het ook moeilijk om het toe te passen. Bij Webhog.be kunt u terecht als u graag wilt dat uw huidige website beter vindbaar wordt. Wij maken hierbij gebruik van verschillende methodes die allemaal onder hetzelfde kopje vallen, namelijk SEO. SEO is de samenvattende term van de verschillende technieken die kunnen worden gebruikt om uw website beter te laten scoren in de zoekmachines. De zoekmachines werken namelijk als volgt. Op het moment dat er een website ontwikkeld wordt, dan wordt deze door Google beoordeeld aan de hand van een aantal zaken. Zo wordt er gekeken naar de teksten die op de website staan, de manier waarop de website is ingericht ofwel; of de website een zekere logica bevat, het product of de dienst die wordt aangeboden en of de teksten op de website relevant zijn voor dit product en ten slotte naar de mate waarin de website betrouwbaar is en relevante informatie bevat in de vorm van blogs en columns. Columns en blogs kunnen namelijk worden gebruikt om relevante teksten op te zetten zoals artikelen over het onderwerp of gerelateerde onderwerpen aangaande uw product. Als u een bedrijf heeft dat crème verkoopt, dan zult u misschien een blog schrijven over huidtype en verzorging. Dat zijn dan relevante onderwerpen. Op deze manier kijkt Google ook naar uw website. De zoekmachines zijn namelijk steeds geavanceerder geworden dus met een lege tekst komt u niet meer weg. Bij Webhog gaan wij aan de slag met:

  • linkbuilden
  • web opbouw
  • webontwerp
  • SEO
  • Content

  Linkbuilden: vandaag beginnen

  Linkbuilden is niet iets wat in een dag gebeurt. Het kost tijd om een goed spinnenweb te bouwen, zo kost het ook tijd om relevante links te verspreiden. Een goed bezochte website die op zichzelf al hoog scoort is interessanter voor een link die naar uw website leidt, dan een link op een onvindbare website. Andere zaken die ook uw vindbaarheid verhogen zijn het gebruik van verschillende soorten media. Hierbij moet u denken aan YouTube, LinkedIn en Facebook. Het gebruik van verschillende soorten media, daarmee bedoelen we ook filmpjes. Hoe meer afwisseling er op uw website is, hoe beter. Ook dit zorgt ervoor dat uw website beter vindbaar wordt. Op het moment dat u besluit dat u met ons in zee wilt gaan om uw website een betere plek in de zoekmachines te laten bemachtigen, zullen wij er alles aan doen om dit zo goed mogelijk te laten verlopen. De eerste stap is natuurlijk een goed gesprek waarin wij samen orde op zaken stellen. Wat zijn uw doelstellingen? Wie zijn precies uw klanten en wat is uw niche. Wij adviseren websites vaak om zich te richten op een duidelijke doelgroep omdat het kiezen van een duidelijk doelgroep een betere focus mogelijk maakt. U kunt dan echt na gaan denken voor uw mogelijke klanten. Wat houdt hen bezig? Wat zijn de zoektermen waarop zij uw product zullen zoeken en vinden. Wat zou u voor content op uw website kunnen plaatsen die interessant is voor uw bezoekers. Het zal u verbazen dat deze vragen soms niet zijn beantwoord door ondernemers. Daarom is het in ieder geval goed om in de eerste kennismaking deze zaken helder te krijgen. Op het moment dat wij de doelstellingen helemaal hebben geformuleerd, gaan wij aan de slag met het beter vindbaar maken van uw website door linkbuilden. gedurende dit hele proces onderhouden wij contact met u. U kunt ook altijd contact met ons opnemen. Wij zullen u altijd bedienen van het beste advies.

  Linkbuilden: hogere omzet

  Linkbuilden zorgt voor een hogere omzet. Dat is eigenlijk waar het op neer komt. Op het moment dat u linkbuilden inschakelt om beter vindbaar te worden, zult u snel merken dat er meer bezoekers op uw website komen. Meer bezoekers betekent natuurlijk dat er meer verkocht gaat worden en dat betekent weer dat u een hogere omzet krijgt. Linkbuilden is dus echt niet meer weg te denken uit het internettijdperk. Als u een speler wilt worden, zijn of blijven in uw tak, dan ontkomt u niet aan linkbuilden. Wij zullen alles doen om u hierbij te helpen. Kijk op onze website naar de bedrijven die u voor gingen en die nu genieten van een omzet die vele malen hoger ligt dan voor ze onze hulp inschakelden. Tegenwoordig is het als bedrijf zaak dat u nadenkt over marketing. Marketing is niet een methode. Er moet in principe altijd worden gekozen voor een mix. En deze mix moet ook worden toegepast op uw website. U moet zich dus bewust zijn van de impact die de keuzes die u maakt hebben op uw omzet en de manier waarop u zich als bedrijf ontwikkeld. Zaken doen is leuk en wij vinden het leuk om u te helpen om meer effectief te werk te gaan. Meer traffic betekent niet automatisch meer klanten. Daarom kijken wij ook naar de opbouw, zodat uw klanten ook tot de aanschaf van uw product overgaan. Neem contact met ons op of kijk op onze website voor meer informatie.