Haartransplantatie als oplossing bij kaalheid

  Haartransplantatie als oplossing bij kaalheid

  • Geplaatst op: 3 maart 2015 in Nieuws

  Veel mensen vinden het heel erg vervelend om kale plekken op hun hoofd te hebben en om kaal te worden. Bent u volkomen kaal, dan kunt u natuurlijk een goede pruik aanschaffen, om op deze manier de kaalheid te verbloemen. Maar wat nu als u gedeeltelijk kaal bent of slechts een kale plek hebt, wat kunt u hier dan aan doen? Een haartransplantatie is hiervoor een uitstekende oplossing. veel mensen denken dat er niets aan valt te doen als ze kale plekken krijgen, maar niets is dus minder waar. Met een goede haartransplantatie kunt u hier echt helemaal vanaf zijn. Er zijn natuurlijk verschillende redenen waarom iemand te maken krijgt met kaalheid, maar voor de meeste is haartransplantatie een uitstekende oplossing. Waarom krijgt iemand nu kale plekken op het hoofd? Dit kan in de eerste plaats natuurlijk te maken hebben met genetische aanleg, met het fenomeen van kaalheid dat met ouderdom naar voren komt. Dit komt vooral bij mannen voor. Zij houden hier over het algemeen dan ook wel rekening mee dat dit kan gebeuren, maar als het al op jonge leeftijd gebeurt dan blijft dit natuurlijk wel vervelend, ook als u weet dat het een veel voorkomend probleem is. Zonder haar zien mensen er immers over het algemeen meteen een stuk ouder uit en dat vindt natuurlijk niemand echt fijn. Andere redenen voor plaatsen zonder haar op het hoofd zijn bijvoorbeeld hormonale schommelingen, deze kunnen ook plaatselijke kaalheid veroorzaken. Ook in die gevallen is haartransplantatie een goede oplossing. Daarnaast kunnen ook brandwonden de reden zijn dat iemand kale plekken heeft, net als een huidaandoening of een traumatische gebeurtenis. In het geval van brandwonden en andere traumatische gebeurtenissen wilt u natuurlijk heel graag van de kaalheid af, u wilt immers niet steeds aan deze gebeurtenissen herinnerd worden. Door te kiezen voor een haartransplantatie, kiest u voor een definitieve oplossing, zodat u niet steeds met deze vervelende gebeurtenis en de vervelende gevolgen ervan geconfronteerd wordt.

  Hoe gaat een haartransplantatie in het werk?

  Voordat u besluit tot overgaan tot een haartransplantatie, wilt u natuurlijk graag eerst weten hoe een dergelijke behandeling eruit ziet, hoe alles in het werk gaat. De eerste stap is dat een speciaal hiervoor opgeleide chirurg op zoek gaat naar gezonde haarzakjes die getransplanteerd kunnen worden. Vaak zijn er achter op het hoofd wel gezonde exemplaren te vinden, die goed getransplanteerd kunnen worden. Deze haarzakjes worden verwijderd en dan op de kale plek weer herplaatst. Na een tijdje zal hier dan vanzelf een nieuwe haar uit komen. Doordat deze zakjes gezond zijn, hoeft u bovendien niet bang te zijn dat u al snel na de haartransplantatie weer met haaruitval te maken krijgt, deze haarzakken zijn daar namelijk niet vatbaar voor. Voordat de chirurg met de haartransplantatie zal beginnen, zult u eerst een plaatselijke verdoving krijgen. Een algehele narcose is niet noodzakelijk en dit heeft als voordeel dat de hersteltijd veel korter is. Bovendien krijgt u natijd voldoende antibiotica en pijnstillers, zodat het in het geheel een comfortabele ervaring is. Nadat er voldoende haarzakjes zijn getransplanteerd om ervoor te zorgen dat u overal op uw hoofd weer mooi haar krijgt, wordt er nog een prp behandeling toegepast bij sommige klinieken. Deze prp behandeling zorgt ervoor dat er dikkere haren groeien uit de getransplanteerde zakjes en ook de haarzakjes die niet verplaatst zijn zullen hierdoor dikkere haren gaan produceren. Zo zult u door de haartransplantatie dan wel niet meer haren op uw hoofd krijgen, ze zullen wel dikker zijn en daardoor zult u dus wel degelijk een vollere haardos krijgen. Een ander effect van de prp behandeling is dat de wondjes sneller zullen genezen, waardoor er na gemiddeld zeven dag niet meer te zien zal zijn dat u een haartransplantatie ondergaan hebt.

  Kies voor Esteworld

  Als u een haartransplantatie wilt laten uitvoeren, dan kunt u dit natuurlijk in Nederland laten doen. maar u kunt er ook voor kiezen om een kliniek in het buitenland te kiezen. Veel mensen zijn hier wat huiverig voor, maar als u een goede kliniek kiest, dan hebt u niets te vrezen. Esteworld in Turkije is wat dat betreft een uitstekende keus. Zij zijn goedgekeurd door het Nederlandse Ministerie van Volksgezondheid en worden iedere drie maanden gecontroleerd of zij nog steeds aan alle eisen voldoen. U kunt dus met een gerust hart uw haartransplantatie bij hen uit laten voeren. Daarnaast zijn er natuurlijk nog meer redenen waarom u juist voor Esteworld zou kiezen, namelijk:

  Een andere goede reden om bij Esteworld de haartransplantatie uit te laten voeren, is dat u bij hen echt als een VIP behandeld zult worden. Vanaf het moment dat u in Turkije aankomt, zullen de mensen van de kliniek voor u klaar staan en u begeleiden. U zult door een van hun chauffeurs van het vliegveld gehaald worden en naar uw luxe hotel vervoerd worden. ook het vervoer tussen hotel en kliniek zal door hun chauffeurs verzorgd worden. zo kunt u in alle rust bijkomen van de haartransplantatie die u ondergaan hebt en lekker in de Turkse zon herstellen. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die zij u kunnen bieden voor een haartransplantatie en of u hier ook voor in aanmerking komt? Neem dan eens contact met hen op voor de mogelijkheden.