Gebruikmaken van een taxateur in Breda

  Gebruikmaken van een taxateur in Breda

  Mijn vriendin en ik hebben een maand geleden ons eerste huis gekocht in Breda. Wij hadden al een tijd lang het idee om samen te wonen, maar wisten niet zeker of we het beste een huis konden kopen, of iets huren. Het kopen van een huis voor starters is vaak best lastig. Veel dingen zijn belangrijk als je een huis gaat kopen en je moet veel dingen regelen. Het huren van een huis, of appartement is in veel gevallen veel gemakkelijker dan kopen. Wij zijn bijna 4 jaar samen en wilden graag snel gaan samenwonen. Het laatste jaar hebben wij veel geld gespaard en hebben we in de omgeving gekeken naar huizen. Wij hebben verschillende gesprekken gehad met makelaars over kopen en huren en besloten uiteindelijk om te kopen. De laatste tijd zijn de huizenprijzen snel gestegen, vandaar dat wij aan het twijfelen waren. Wij wisten niet zeker of dit een goed moment was om een huis te kopen. Bij huren geef je het geld echter aan iemand anders, die daarvan een hypotheek kan betalen en dit stond ons tegen. Na een gesprek bij een onafhankelijke hypotheekadviseur leek het ons verstandig om een huis te kopen met een Nationale Hypotheek Garantie, hierdoor zouden wij veel risico’s kunnen dekken. Hiervoor hadden wij echter wel een taxateur in Breda nodig. Een Nationale Hypotheek Garantie is alleen geldig tot een bepaalde waarde, is het huis duurder dan dat bedrag, dan krijg je geen hypotheekkorting. Wij moesten daardoor door een taxateur in Breda het huis dat wij wilden kopen laten taxeren. Wij wilden alleen een huis kopen, als een taxateur in Breda zou bepalen dat de waarde van het huis onder het maximum bedrag zou zijn.      

  Een taxatie laten maken door Struijk Makelaar & Taxateur in Breda

  Mijn vriendin en ik bezochten verschillende huizen in de omgeving en vonden een paar huizen waar wij interesse in hadden. De verkoopprijzen van deze huizen waren onder het maximumbedrag en ze zagen er leuk uit. Een van de huizen vonden wij het mooiste en dit huis wilden wij graag kopen. Hierna zochten wij naar een taxateur in Breda en vonden verschillende makelaars die dit voor ons konden doen. Na een paar gesprekken besloten wij om voor Struijk Makelaar & Taxateur uit Breda te kiezen. Op de website http://www.struijkmakelaar.nl/taxateur-breda/ van Struijk Makelaar & Taxateur hadden wij al gelezen dat dit bedrijf zeer snel een professioneel rapport kon opstellen. Voor ons moest het een professioneel rapport zijn, anders zou het huis niet in aanmerking kopen voor de Nationale Hypotheek Garantie. Bij Struijk Makelaar & Taxateur uit Breda proberen ze zo snel mogelijk te werken, waardoor ze vaak al binnen 24 uur een rapport kunnen opstellen. Het tarief voor het opstellen van een rapport was erg gunstig, waardoor wij besloten om deze makelaar te gebruiken. Er waren namelijk nog meer mensen die het huis wilden kopen, waardoor wij snel een bod wilden doen. Voor ons was snelheid belangrijk, maar dan moesten wij eerst de waarde van het huis weten.

  Een goede makelaar

  Zoals op hun website beschreven stond, maakte Struijk Makelaar & Taxateur uit Breda voor ons een rapport binnen een werk dag. Het bleek dat de waarde van het huis net onder het maximumbedrag zat. Door de snelle taxatie konden wij direct een bod doen en dit werd geaccepteerd. Wij waren erg blij met het werk van Struijk Makelaar & Taxateur uit Breda.

  • Een taxatie nodig voor NHG
  • Binnen 24 uur een taxatie
  • Ze rekenden een goed tarief
  • Het huis kunnen kopen