Fruitmand op kantoor

  Fruitmand op kantoor

  Wilt u ook zo’n heerlijke fruitmand op kantoor? Kijk dan niet verder dan Fruitplanet! Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat samen met u kijkt naar wat voor fruitmand op kantoor u nodig heeft en die dan iedere week, of in een ander interval, bij u aflevert. U heeft er geen omkijken meer naar en u en uw werknemers kunnen iedere week genieten van heerlijk vers fruit. Wij werken uitsluitend met bedrijven en instellingen en specialiseren ons in service aan kantoren. En doordat we opereren vanuit Barendrecht hebben we veel contacten met de lokale telers en kunnen we dus heerlijk vers fruit leveren, direct van het land. Wat wilt u nog meer? Heeft u dus interesse in een compleet op maat gemaakte fruitmand op kantoor, neem dan contact met ons op. Samen met u kijken we naar wat de mogelijkheden zijn en wat er bij uw bedrijf past.

  Een heerlijke fruitmand op kantoor, iedere week weer

  Uniek aan onze fruitmand op kantoor is dat wij u helemaal vrij laten in wat u wilt. Veel andere bedrijven bieden alleen een standaard fruitmand op kantoor aan, waar zij dan bepalen wat er wel en niet inzit. Bij Fruitplant kunt u echter zelf kiezen wat voor fruit u wel of niet wilt en bepaalt u dus alles zelf. Ook bent u bij ons niet gebonden aan specifieke abonnementen, die alleen wekelijks lopen of andere varianten, maar maken wij samen met u een op maat gemaakte regeling, waarbij u zelf kiest wanneer en hoeveel fruit u ontvangt. En daar kunt u van alles in kiezen, van een enkel stuks fruit per werknemers tot gewoon een vaste hoeveelheid die iedere week wordt afgeleverd. Ook kunt u ervoor kiezen dat uw fruitmand op kantoor alleen een bepaald soort fruit bevat, of wat dan ook. Alles is mogelijk bij Fruitplanet en samen met u kijken we naar wat uw eisen zijn.

  Meer dan alleen lekker

  Maar een fruitmand op kantoor is meer dan alleen lekker. Uit ervaring weten wij dat een fruitmand op kantoor ook zeer positieve uitwerkingen heeft. U laat als werkgever zien dat u om de gezondheid van uw werknemers geeft en dat u ze waardeert. Door werknemers wordt dit als zeer positief ervaren en wij horen veel positieve geluiden. Het is een goede aanvulling voor in de kantine en als positief bijeffect houdt het ook nog eens uw werknemers gezonder! Daarnaast wordt fruit door de belastingdienst niet gezien als loon en dus ook niet als zodanig belast. Dat maakt een fruitmand op kantoor ook fiscaal erg voordelig. Het fruit van Fruitplanet komt zo veel mogelijk van lokale Nederlandse telers, wat dus betekent dat het fruit extra vers is in het algemeen, en dus extra lekker. Ook betekent dit dat wij vaak seizoensgebonden fruit kunnen leveren, zodat u iedere maand weer een andere heerlijke fruitsoort op kantoor heeft. Daarnaast nemen wij ook fruit af van importeurs, zodat wij echt alles kunnen leveren wat u wilt. Naast dat wij voor u verschillende soorten fruit kunnen leveren hebben wij ook een ruim assortiment smoothies en gesneden fruit. Smoothies zijn ideaal als gezond alternatief en hebben een heerlijke vrolijke uitstraling. Ook gesneden fruit wordt zeer positief ontvangen. Het is net iets toegankelijker en u kunt het bijvoorbeeld ook gebruiken als gezond alternatief tijdens een borrel of voor een andere speciale gelegenheid. Heeft u interesse gekregen en wilt u meer weten wat Fruitplanet voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons en wij sturen u geheel vrijblijvend een offerte die precies voldoet aan uw eisen. Want samen met proberen wij het beste fruit leveren! Lees meer…