Ergomat voor staand werk

  Ergomat voor staand werk

  • Geplaatst op: 29 mei 2015 in Nieuws

  Bij staandwerk.nl kunt u terecht voor de aanschaf van een ergomat. De ergomat komt in verschillende soorten en maten en kan gebruikt worden voor diverse toepassingen. Hierbij moet u denken aan het gebruik in een droge werkomgeving of het gebruik bij werk waar er veel gedraaid wordt. Als u de ergomat gebruikt in een situatie waar er veel gedraaid wordt, dan raden wij altijd aan om voor de vlakke mat te kiezen, die er voor zorgt dat u flexibeler beweegt. De bolletjesmat is meer geschikt voor toepassing in een stabiele houding waarbij meer grip vereist wordt. Welke mat u het best kunt gebruiken is per situatie verschillend en hierover kunnen wij u altijd goed adviseren. De eerste ergomat die wij in ons assortiment opnamen was de zogenaamde Polyurethaan AB mat. Deze mat is zeer sterk en wordt nog altijd door ons geleverd aan diverse bedrijven. Wij leveren niet alleen de hoogwaardige ergomat, maar ook tal van andere producten die bijdragen aan een goede en gezonde werkomgeving. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van onze producten, dan doet u er verstandig aan om eens op uw gemak ons assortiment te bekijken. Wij richten ons op ergonomische meubels zoals de ergonomische stahulp, bureaustoel, bureau en natuurlijk kunt u bij ons terecht voor de ergomat. Het is belangrijk om te zorgen voor een gezonde werkomgeving. Bedrijven dienen voor de juiste aanpassingen te zorgen wanneer er sprake is van een werksituatie waarbij veel staand werk wordt verricht. De meeste bedrijven zijn zich hiervan wel bewust, maar nog altijd kunnen er betere aanpassingen worden gedaan. Waarom is het zo belangrijk om er voor te zorgen dat mensen een goede houding hebben?

  • Mensen brengen een groot deel van hun tijd op de werkvloer door.
  • Een gezonde houding zorgt ervoor dat mensen gezond blijven.
  • Een verkeerde houding levert op den duur chronische klachten op.
  • Een ongezonde houding moet voorkomen worden door goede aanpassingen.
  • Afwisseling in de houding is zeer belangrijk en moet gerealiseerd worden.

  Ergomat voor een goede grip

  Wanneer mensen staan werk verrichten, dan is het belangrijk dat er een goede grip is. Niet alleen zorgt een ergomat ervoor dat men niet uitglijdt, ook zorgt de ergomat ervoor dat de houding waarin wordt gewerkt gestabiliseerd wordt. Het is niet goed om te lang te staan, maar het is ook niet goed om te lang te zitten. Er moet dus worden gezorgd dat beide houdingen worden afgewisseld en daarnaast moet er worden gezorgd dat de houding die zittend of staand wordt aangenomen, ook een gezonde houding is. We maken graag gebruik van het woord ‘balans’, en dat is niet zonder reden. Er moet namelijk worden gezorgd voor een goede balans in de houding. Hoe kan er worden gezorgd voor een goede balans in de houding? Daar kan voor worden gezorgd door gebruik te maken van de juiste producten en voor dergelijke producten bent u bij staandwerk.nl helemaal op het juiste adres. De laatste jaren hebben wij onze producten steeds verder verbeterd. Dat betekent dat wij steeds weer nieuwe ontwikkelingen doormaken als bedrijf en ook inspelen op de mogelijkheden voor verbetering in kwaliteit van ons aanbod. Dat geldt uiteraard voor onze ergomat, maar dat geldt zeker ook voor onze andere producten. Wilt u meer weten over de toepassingen van de ergomat of van een van onze andere producten of wilt u meer weten over het juist afstellen van de aangeschafte producten, dan kunt u contact opnemen met een van onze medewerkers. Natuurlijk is het belangrijk om de aangeschafte producten zoals de ergomat goed toe te spitsen op uw maat. Dat kunnen wij voor u doen. Wij bieden een service waarin wij de producten die u bestelt volledig voor u op maat worden gemaakt. Op die manier weet u zeker dat u geniet van optimaal gebruiksgemak en natuurlijk weet u zeker dat u gebruik maakt van een kwaliteit product, want wij verkopen enkel en alleen de beste producten.

  Een goede (werk)houding

  Er zijn twee vormen van het aannemen van een goede werkhouding. Met de eerste vorm bedoelen wij de houding die u aanneemt ten opzichte van de aandacht die u besteedt aan uw lichaam. Bent u zich wel voldoende bewust van het belang van een goede houding? Besteed u genoeg aandacht aan uw houding en weet u wel wat de gevolgen zijn als u het verzuimd om voldoende aandacht te besteden aan een goede houding? Kortom, met deze houding bedoelen wij een bepaalde mentaliteit en die mentaliteit moet er een zijn van zorg en aandacht voor het lichaam. U doet het voor uw eigen bestwil, want u bent degene die op den duur last van klachten zult krijgen als u geen rekening houdt met de werkhouding. De tweede houding die wij bedoelen is natuurlijk de fysieke houding. Hoe is uw fysieke houding? Waar moet u voor waken? Het zijn vragen die u zichzelf minstens een keer zult moeten stellen. De meeste mensen in Nederland werken op een kantoor. De betekent dat ze veel tijd werkend doorbrengen. Dat kan in een zittende houding zijn, maar dat kan ook in een staande houding zijn. Daarnaast is het mogelijk dat u een zittende en staande houding afwisselt. In beide gevallen dient u zorg te dragen voor de juiste en gezonde houding en daarbij kunt u de producten van staandwerk.nl gebruiken zoals de ergomat of een van onze andere hoogwaardige producten. Online ons assortiment bekijken is eenvoudig te doen!