Een webshop beginnen

  Een webshop beginnen

  Hebt u altijd al een webshop willen hebben maar hebt u er nooit aan durven beginnen? U hoeft nu niet langer te twijfelen want u kunt vandaag nog een eerste stap zetten voor het openen van uw eigen webwinkel. Webton kan u daarbij helpen. Webton levert formats voor uw webshop, waarin u uw eigen webwinkel kunt beheren en aanpassen. Als u niet weet hoe u een website moet bouwen hoeft dat dus geen drempel te zijn om uw eigen internetonderneming te starten. Webton verzorgt een webwinkelomgeving op maat, waarin u uw producten kunt verkopen. Op www.webton.nl/webshops.html ziet u welke webdesigns Webton al heeft gemaakt voor ondernemers die u voor gingen. U kunt hier doorklikken naar het portfolio, waar alle producten door Webton gemaakt zijn verzameld. Daaronder vallen bijvoorbeeld webshops in:

  • Herenmode
  • Terrasverwarming
  • Panty’s
  • Radiatoren
  • Make-up
  • Wijn
  • speelgoed

  Zo ziet u dat geen enkel soort product te gek is om een webshop voor te openen. U kunt een webwinkel openen als u producten vanuit huis of kantoor wilt verkopen, maar ook ter ondersteuning van uw fysieke winkel. Ondernemen en uw eigen product verkopen kan zodra u uw eigen webwinkel heeft, dus schroom niet de stap te zetten. Als u zelf sieraden maakt, hout bewerkt of oldtimers opknapt kunt u een webshop openen voor de verkoop van deze producten. Als u zich onderscheidt met uw product en iets nieuws aan kunt bieden, is een webshop de sleutel tot succes. Immers, het internet is de eerste plaats waar mensen zoeken naar producten die ze niet zomaar ergens kunnen vinden. Als u daar zichtbaar bent met uw webshop genereert u in een mum van tijd een klantenbestand. Daar wil Webton u uiteraard graag bij helpen. Omdat webdesign en het ontwerpen van webwinkels een groot plezier is voor de medewerkers van Webton, en wellicht niet voor, neemt Webton dit graag voor zijn rekening.

  Ontwerp webshop

  Het ontwerp van de webshop die u voor ogen heeft gebeurt uiteraard in overleg met u als klant. U kunt bijvoorbeeld aangeven welke functionaliteiten u wilt zien in uw webwinkel. Zodra dit met u is afgestemd kunt u aan de slag met uw webpagina. U zorgt daarbij zelf voor het benodigde fotomateriaal. Dat is essentieel om de verkoop van uw waar te stimuleren. Met foto’s weten uw klanten beter welke producten ze kopen en zullen ze eerder tot een aankoop overgaan. Naast het plaatsen van foto’s kunt u ook beschrijvingen van de producten op uw website plaatsen, en informatie verschaffen over uw bedrijf, werkwijze en mogelijke betaalwijze. Daarnaast is het raadzaam om informatie op te nemen over bestellen, levering en levertijd, en eventueel retouneren van producten. Dit is echter geheel aan u. Webton verschaft u alleen een format voor uw webshop. U kunt uiteraard helemaal zelf bepalen hoe u dit format of sjabloon invult. U kunt voor inspiratie op de website van Webton kijken: www.webton.nl/webshops.html, of op internet zelf uw favoriete webshops bekijken om te zien hoe deze zijn gestructureerd. Daarbij zult u zien dat voorbeelden van de beste webshop goed is vormgegeven, duidelijke informatie verschaffen en een betrouwbaar uiterlijk hebben. Als u dat laatste extra wilt benadrukken kunt u aanspraak maken op een keurmerk voor veilig online winkelen. Daarmee weten uw klanten zeker dat een bestelling in uw webshop leidt tot een aankoop waar ze geen spijt van hebben. Vemeld daarom ook duidelijk uw werkwijze en contactgegevens, zodat klanten altijd aan de bel kunnen trekken als zij informatie willen of vragen hebben. Niet alleen de functionalteit van de webwinkel is van belang, maar ook de vormgeving. De vormgeving van uw webwinkel wordt zoveel mogelijk afgestemd op uw wensen en het klantenbestand dat u voor ogen hebt. Denkt u bijvoorbeeld bij een webwinkel in sieraden aan een sierlijk design  met veel foto’s een mooie kleuren. Als u echter een technisch product verkoopt zal dit product centraal staan in een eenvoudige, stoere webomgeving met duidelijke beschrijvingen. Omdat Webton al geruime tijd ervaring heeft met het opzetten van een webshop weten de medewerkers van Webton welke vormgeving geschikt is voor welk type webwinkel. Hierover kunt u dus gerust advies vragen. Zo wordt uw webwinkel een gegarandeerd succes.

  Informatie over de diensten van Webton

  U kunt op meerdere manieren snel en eenvoudig contact opnemen met Webton. Webton is te bereiken via het telefoonnummer dat op de website van Webton staat: www.webton.nl/webshops.html. Het is ook mogelijk online een offerte aan te vragen. U vult dan eenvoudig uw gegevens in in het webformulier dat op de website vermeld staat. U krijgt dan zo spoedig mogelijk reactie en een offerte toegestuurd. Daarnaast kunt u ook een e-mail sturen met uw vragen. In alle gevallen krijgt u zo snel mogelijk antwoord. Webton biedt naast het bouwen van webhops ook andere diensten aan. Daarbij kunt u denken aan linkbuilding, webdesign of content marketing. Als u in het bezit bent van een website of webshop kan Webton u helpen bij het zetten van de volgende stap. Als uw webshop eenmaal in de lucht is, kunt u zich daarna gaan richten op het werven van klanten en naamsbekendheid. Een van de manieren om dit te doen is door middel van linkbuilding. Hiermee genereert u op eenvoudige wijze meer internetverkeer richting uw website of webwinkel. Webton kan u hier meer over vertellen als u hier interesse in hebt. U kunt dit uiteraard bij een van de medewerkers van Webton aangeven. Zij verwijzen u dan direct door naar de juiste contactpersoon.

  Meer van webton.nl