<strong>Een verbeterde organisatie met de Greenbelt training</strong>

  Een verbeterde organisatie met de Greenbelt training

  De Greenbelt training is de perfecte uitkomst voor iedereen die binnen zijn of haar organisatie bezig is met het optimaliseren van processen. Een verbeterslag maken en meer rendement halen uit de processen staan hierbij centraal. Daarnaast is het ook belangrijk om op de lange termijn een kostenbesparing te realiseren ten opzichte van de huidige situatie. Bij de Greenbelt training van Q-Consult Progress Partners leert u niet alleen om deze punten te leren, maar kunt u uiteindelijk ook zelf de verbeter- en verandertrajecten begeleiden. Een win-win situatie voor iedere ondernemer. Deze veranderingen hebben pas zin als iedereen binnen een organisatie enthousiast is. Daar dragen wij graag een steentje aan bij. Met persoonlijke aandacht zetten wij samen met u en uw organisatie de stap naar verbetering en zorgen wij ervoor dat u dit uiteindelijk zelf kunt realiseren. Samen met u kijken we welke benodigdheden nodig zijn om uw medewerkers in beweging te krijgen.

  Met de Greenbelt training leert u kennis omzetten in de praktijk

  Maar wat houdt de Greenbelt training precies in? De training is een variant binnen de Lean Six Sigma opleidingen, waarbij een optimalisatieslag in de kwaliteit en efficientie van processen binnen organisaties centraal staat. Deze Lean Six Sigma opleidingen worden op verschillende niveaus aangeboden, waarvan de Greenbelt training als hoog niveau wordt ervaren. Deze zit namelijk net onder de Black Belt, het hoogste niveau. In een 8-daagse intensieve cursus leert u als participant hoe u een professioneel projectleider wordt. Na de Greenbelt training bent u in staat om verander- en verbetertrajecten op u te nemen, waarna u een flinke kostenbesparing kunt realiseren binnen de organisatie. Tijdens de training kunt u alle vaardigheden van de methode eigen maken en met de praktische insteek direct op eigen cases en situaties binnen uw organisatie toepassen. Na de Greenbelt training bent u in het bezit van een Greenbelt Certificaat volgens de normen van de American Society for Quality. Heeft u na deze Greenbelt training nog niet genoeg geleerd, dan kunt u altijd nog extra kennis opdoen bij de Blackbelt training. Zo kunt u uw opgedane kennis tijdens de Greenbelt training verder uitbreiden, zodat u ook de menselijke kant meer beheerst. Onze Greenbelt training is:

  • Praktisch
  • Interactief
  • Gericht op de ontwikkeling van mensen
  • Praktijkgericht door de hedendaagse cases en situaties uit de praktijk

  Hierdoor weet u tijdens de Greenbelt training gelijk of u de theorie beheerst en kunt u dit eenvoudig toepassen op situaties binnen uw organisatie.

  Wij vieren onze verschillen

  Q-Consult Progress Partners is de specialist op het gebied van veranderingen binnen een organisatie. Wij weten als geen ander dat veranderingen niet zomaar plaatsvinden. Het heeft geduld nodig en is continu vallen en weer opstaan. En daar dragen wij graag aan bij. Wij vertellen u niet hoe iets moet, maar zetten samen met jou de stap naar verandering. Dit doen wij door kennis over te brengen en de menselijke kant van het veranderingsproces centraal te stellen. Hiermee krijgen u en uw medewerkers een zetje in de goede richting. Samen met u vieren wij onze verschillen en ontwikkelen we onszelf en uw organisatie door nieuwe inzichten te bieden. Wilt u meer informatie over onze werkwijze, de tarieven en het programma tot in detail inzien? Neem dan een kijkje op qcpp. U kunt ook contact met ons opnemen middels de contactgegevens die vermeld staan op onze website. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u bij te staan met advies. Samen maken wij de stap naar verandering en succes.