Een perfect administratiekantoor voor zzp

  Een perfect administratiekantoor voor zzp

  Bent u op zoek naar een administratiekantoor voor ZZP’ers? Bent u bijvoorbeeld onlangs uw eigen bedrijfje begonnen en hebt u dat bedrijf bij de KvK ingeschreven als bv of nv? Maar bent u wel een zelfstandige zonder personeel? Dan komen er ongetwijfeld heel wat zaken op u af waar u wellicht nauwelijks kaas van hebt gegeten. Wat u dan moet doen is een administratiekantoor voor zzp in de arm nemen. Want dan zijn al vele zaken op orde. Ten minste, als u een administratiekantoor voor zzp aanspreekt dat de kennis in huis heeft om diverse administratieve zaken van u over te nemen. Als zzp’er zijn er diverse zaken die u overigens niet langer bij hoeft te houden. U hebt immers geen personeel dus zeg maar gedag tegen de salarisadministratie, planningen maken en het ziekteverzuim bijwerken. Zaken waar grotere bedrijven zoals MKB’ers al snel tegenaan lopen. Overigens kunnen wij van rad-administratie.nl ook hen van dienst zijn. Mocht u bijvoorbeeld eerst onze diensten gebruiken als administratiekantoor zzp, dan mag u er ook wel op rekenen dat wanneer u uitbreidt, wij u nog altijd kunnen helpen. Afijn, wat kan een administratiekantoor voor zzp betekenen? U denkt wellicht dat het niet nodig is om onze hulp in te schakelen. Als u bedrijfskunde hebt gestudeerd of een opleiding tot boekhouder hebt gevolgd, dan is dat misschien nog waar ook. Maar dat geldt natuurlijk voor een zeer kleine groep. De kans dat u wel degelijk hulp nodig hebt is een stuk groter. En dat is nou net waar wij om de hoek kijken.

  Zoekt u een administratiekantoor voor zzp zaken?

  Want een administratiekantoor voor zzp zoals de onze kan diverse taken vereenvoudigen voor u. Dat betekent nog niet eens dat wij die administratieve taken geheel uit handen nemen. Dan kunt u dit administratiekantoor voor zzp meer zien als een adviesbureau. We helpen u met het opzetten van het bedrijf en dan met name met het bijhouden van de administratie waar u wel mee te maken krijgt. We denken aan het bijhouden van inkomsten en uitgaves, met het maken van een begroting, het beantwoorden van offerte-aanvragen maar ook de aanvraag van toeslagen en vergunningen bij respectievelijk de Belastingdienst dan wel de gemeente. Mocht u op reguliere basis met ons willen samenwerken dan staan we daar zeker open voor. U vindt ons in Rotterdam maar we kunnen iedereen met een eigen bedrijf in Nederland digitaal helpen. Onze klantenservice staat doordeweeks, met uitzondering van de woensdag, voor u klaar, dus schroom niet om hen eventjes te bellen voor wat advies.

  • Het spreekt voor zich dat we u maar wat graag helpen met de Belastingaangifte die u per kwartaal moet invullen. Dat is een groot verschil met een particuliere belastingaangifte,
  • We verrichten onderzoek waar nodig zodat u op tijd weet wanneer er veranderingen op gang zijn zoals wetswijzigingen die voor u zowel positief als negatief kunnen uitpakken,
  • Ook investeringen kunnen we doorberekenen en we adviseren u over de jaarlijkse begroting, mits u die natuurlijk in de eerste plaats maakt.

  Zorg ervoor dat uw eenmanszaak de boekhouding op orde heeft

  U leest het, de kans is groot dat u in de toekomst ook een keer een administratiekantoor voor zzp nodig zult hebben. Hopelijk kiest u dan eens voor ons. Mocht u aldus nog vragen hebben dan kunt u ons vrijblijvend bellen, mailen is uiteraard ook een optie. Vergeet niet de website te bookmarken want hier houden we u graag op de hoogte van veranderingen in de wetgeving maar ook van uitbreidingen binnen ons servicepakket. We doen er alles aan om uw bedrijf soepel te houden.