Een ICT training volgen kan iets voor u zijn

  Een ICT training volgen kan iets voor u zijn

  • Geplaatst op: 14 mei 2015 in Nieuws

  Bent u een ICT-professional en op zoek naar een bijscholing? Of wilt u graag uw arbeidskansen verhogen met een ICT training? Dan bent u bij Decisco helemaal aan het juiste adres! Het is tegenwoordig namelijk een slim idee om een ICT training te volgen. Niet alleen omdat computers een steeds belangrijkere spelen rol in het dagelijkse leven en werkveld, maar ook werkgevers nemen u sneller aan met een certificaat van een ICT training. Een ICT training biedt u dus veel voordelen in zowel de persoonlijke als professionele sfeer. Decisco verzorgt ICT gerelateerde opleidingen en cursussen voor iedereen. Het voordeel van dit opleidingsinstituut is dat zij zeer kwalitatief hoge opleidingen verzorgen tegen een zachte prijs. Want iedereen moet zichzelf kunnen ontwikkelen op educatief niveau. Het is opgericht door docenten en dit merkt u aan alles in de algemene filosofie. Geen uren zelfstudie en e-learning, maar ouderwetse klassikale begeleiding en volop aandacht voor u. Een ICT training van Decisco gaat u dus niet snel vergeten. Deze opleider verschaft ICT training in onderdelen van het besturingssysteem Microsoft. Bij een Microsoft opleiding wordt gebruik gemaakt van het officiële Microsoft lesmateriaal en daarnaast verschaffen zij gecertificeerde instructeurs. U kunt met Decisco dus eenvoudigweg geen verkeerde keuze maken. Ook is een miskoop begaan niet mogelijk bij dit opleidingsinstituut, want alle cursussen en opleidingen zijn beschikbaar tegen zeer voordelige prijzen. Wilt u ook niet te diep in de buidel tasten voor een ICT training? Kies dan voor Decisco! Dit is de beste aanbieder op de markt van ICT opleidingen. Daarnaast zijn er nog een aantal voordelen die u moet weten. Denkt u daarbij aan:

  • uw eigen opleidingstraject samenstellen
  • een hoog slagingspercentage
  • klassikale ICT training
  • examen begeleiding
  • lage prijs, hoge kwaliteit
  • gratis proefles

  Wilt u eerst graag uitproberen of een ICT training wat voor u is? Dan kunt u bij Decisco een gratis proefles volgen. Op die manier kunt u een weloverwogen keuze maken. Daarnaast is het mogelijk om uw eigen opleidingstraject in te delen en te plannen naar het aantal uren tijd dat u heeft. Er zijn zowel dag- als avondopleidingen beschikbaar en deze zijn ook nog eens te combineren. Het hoge slaginspercentage is een resultaat van de uitstekende klassikale begeleiding, waar ook examentraining bij zit. U wordt compleet voorbereid en oefent al vroeg met het maken van oefenexamens. De docenten en trainers bij de ICT training zijn van hoge kwaliteit en u krijgt alleen de beste op dit gebied. Bovendien is dit alles beschikbaar tegen een zeer betaalbare prijs. Bent u nou ook nieuwsgierig geworden? Ga dan snel naar de website en beslis vandaag nog. U gaat vast en zeker een zonnige toekomst tegemoet!

  Schrijf u in voor ICT training

  Het is heden ten dage een hype om als opleidingsinstituut vooral e-learning aan te bieden, in plaats van de klassieke klassikale lessen. Bij Decisco doen ze hier absoluut niet aan. Bent u op zoek naar een klassikale ICT training? Dan bent u bij deze verschaffer van Microsoft cursussen op de juiste plek terecht gekomen. Schrijf u daarom vandaag nog in: dit is een peulenschil om te doen! Bij Decisco zijn ze van mening dat er bij een klassikale les de leerstof beter wordt begrepen en opgevangen dan bij een e-learning traject. Onderlinge relaties tussen onderwerpen krijgen uitgebreid de aandacht bij deze ICT training. Zo wordt de stof duidelijk en op die manier beter begrepen en uiteindelijk blijft de leerstof langer hangen. Dit is essentieel voor begrip en inzicht van de cursist. Het aantal uren zelfstudie wordt zo aan banden gelegd en de klassikale methode van dit opleidingsinstituut werkt voor veel studenten dan ook erg goed. Vele klanten wisten de weg al te vinden en gingen u dan ook voor in het volgen van een ICT training. Bij Decisco staat kwaliteit hoog in het vaandel. Opgericht door enthousiaste docenten die iedereen kunnen motiveren en uit iedereen het beste willen halen. Dat klinkt toch als muziek in de oren? Zij zijn van alle markten thuis en zullen u uitstekend kunnen begeleiden tijdens uw ICT training. U zult waar voor uw geld krijgen en dat is wel zo fijn toch? Het is zeer eenvoudig om u in te schrijven via de website. Klik op ‘direct inschrijven’ en vul uw gegevens, eventueel de gegevens van uw bedrijf en de gewenste cursus in en u bent ingeschreven!

  Beste opleider

  Al jaren staat Decisco in de top van best beoordeelde opleiders van Microsoft trainingen. Dit wordt geëvalueerd door cursisten en is daarom volledig betrouwbaar om op terug te vallen. De leskwaliteit is zeer hoog en ze kunnen dus met recht zeggen dat zij bij de top van Nederland horen. Als dat geen garantie van kwaliteit is! Maar dat is nog niet alles, want mocht u niet tevreden zijn met het resultaat, dan mag u de betreffende ICT training kosteloos opnieuw volgen. Zo komt u bij deze opleider nooit voor een dichte deur te staan. Kijk daarom snel op de website en ontdek wat Decisco voor u kan betekenen. Het is goed dat u verder heeft gekeken dan uw neus lang is, want het is eenvoudig om tegenwoordig in een e-learning traject te belanden. Maar misschien is dit wel helemaal niet geschikt voor u! Neem eens contact op via de website www.decisco.nl. Hier kunt u het telefoonnummer, e-mail of contactformulier vinden. Al het advies dat u krijgt is vrijblijvend en ze staan u graag te woord.