Een beveiligingssysteem laten installeren door een elektricien in Delft

  Een beveiligingssysteem laten installeren door een elektricien in Delft

  Een maand geleden hoorden mijn vrouw en ik dat er was ingebroken bij ons in de straat. Wij schrokken erg van dit bericht, want wij dachten altijd dat wij in een zeer veilige buurt woonden. Wij besloten om naar onze buurman te gaan, om te zien of wij met iets konden helpen en om te horen of het echt waar was. Onze buurman kon het bericht bevestigen, maar vertelde dat er gelukkig niet veel gestolen was. Er waren slechts een paar kleine dingen uit de woonkamer meegenomen, maar er was wel schade door de inbraak aan het huis. Gelukkig had hij een verzekering, waardoor veel van de schade en kosten vergoed zullen worden. Hij was wakker geworden van een geluid die nacht en waarschijnlijk schrokken de dieven toen ze iemand anders hoorden en sloegen ze direct op de vlucht. Als hij niet wakker was geworden, dan was er waarschijnlijk veel meer meegenomen. Wij konden niet veel voor onze buurman doen, maar beloofden dat we extra zouden opletten voor vreemde gebeurtenissen. Wij zijn twee jaar geleden in deze buurt gaan wonen en kozen juist voor deze buurt, omdat het erg kindvriendelijk en veilig is. Mijn vrouw en ik bespraken de inbraak en of wij ook iets moesten doen. Wij hebben geen beveiligingssysteem in huis en het leek ons verstandig om dit door een elektricien in Delft te laten installeren. Een beveiligingssysteem is niet iets dat je gemakkelijk zelf aanlegt, daarom wilden wij dit laten doen door een elektricien uit Delft. Wij zijn allebei niet zo handig en wilden geen fouten maken tijden de installatie. Wij dachten dat een elektricien uit Delft veel ervaring heeft met het aanleggen van deze systemen en precies zou weten waar op gelet moest worden.

  Een elektricien gevonden bij PV tec

  Wij hadden al jaren geen elektricien meer gebruikt, omdat alles in ons goed functioneerde en we niets hadden laten aanleggen, daarom moesten we naar een bedrijf op zoek. We vonden online al snel verschillende elektriciens, maar we wilden graag een elektricien uit Delft die veel ervaring heeft met het aanleggen van een beveiligingssysteem. Er zijn niet veel zelfstandigen, of bedrijven die deze ervaring hebben, maar gelukkig vonden wij er een aantal. Wij vonden ook de website https://www.pv-tec.nl/elektricien-delft/ van het bedrijf PV tec. Op de website zagen wij dat dit bedrijf kan helpen met veel verschillende dingen in huis. Ze helpen niet alleen particulieren, maar ook bedrijven en hebben veel ervaring met het aanleggen van een beveiligingssysteem. We namen contact op met deze elektricien uit Delft en vertelden dat wij graag een inbraakbeveiliging wilden voor ons huis. Tijdens een gesprek bespraken wij de verschillende mogelijkheden voor inbraakbeveiliging en wat het beste voor particulieren is. Bedrijven en particulieren hebben een ander systeem nodig, maar dit werkt vergelijkbaar. We bespraken de kosten voor het aanleggen van een systeem voor ons huis en vonden dit een goede prijs. Hierna besloten wij dat we deze elektricien uit Delft zouden aannemen om het systeem aan te laten leggen.

  Een goede en veilige keuze

  Ruim een week geleden kwam de elektricien uit Delft bij ons langs om het beveiligingssysteem aan te leggen. Het was veel werk, maar wij zijn blij met onze keuze. Achteraf werd ons uitgelegd hoe alles werkt en hoe we het kunnen bedienen. We voelen ons een stuk veiliger en maken ons geen zorgen over een inbraak bij ons thuis. Wij zijn erg blij met PV tec als onze elektricien in Delft.

  • Ze hebben veel ervaring
  • Kunnen verschillende klussen doen
  • Voor bedrijven en particulieren
  • Ze rekenden een goede prijs
  • Wij voelen ons weer veilig