Een bedrijfspand plaatsen doet u bij debedrijfsmakelaar.nl

  Een bedrijfspand plaatsen doet u bij debedrijfsmakelaar.nl

  • Geplaatst op: 7 november 2014 in Nieuws

  Surf naar www.debedrijfsmakelaar.nl en zet uw pand online voor vijfennegentig euro. Dit bedrag betaalt u niet per dag, niet per maand maar per jaar! Uw bedrijfspand plaatsen bij de bedrijfsmakelaar is de beste keuze als u uw bedrijfspand graag snel bemand ziet. De arbeidsmarkt is continue in beweging en een trend die wij de laatste jaren steeds sterker zien worden is het groeiende aantal zelfstandig ondernemers. Deze mensen zijn bezig met het bouwen van een eigen bedrijf en dat doen zij op geheel eigen wijzen. Als ondernemer weten wij alles van het belang van een goede werkplek. Wij zijn ons bedrijf dan ook begonnen omdat wij eigenlijk wel in de gaten hadden dat er zowel voldoende vraag als voldoende aanbod was in bedrijfspanden maar dat de brug maar niet geslagen werd tussen eigenaren en huurders. In de grote steden zien we dat steeds meer bedrijfspanden er voor kiezen om hun pand op de delen in verschillende ruimtes. Zij laten zich dan niet per pand maar per plek betalen ofwel per bureau. Het voordeel van het huren van een werkplek is dat de huur meestal per maand kan worden opgezegd terwijl aan het huren van een heel pand vaak veel meer regels verbonden zijn die het u als ondernemer soms iets minder makkelijk maken en minder flexibel. U moet bijvoorbeeld een x bedrag per jaar verdienen en u moet een flinke borg betalen die u pas terugkrijgt op het moment dat u het pand weer verlaat. Deze smak geld bent u echter wel tijdelijk en best voor een lange tijd kwijt. De scheiding van het thuisleven en het werk moet echter wel gemaakt worden en iedere werknemer verdient het om op een plek te werken die prettig is. Omgekeerd is het natuurlijk ook het geval. Iedere eigenaar van een pand verdient het om dat pand te bemannen met goede mensen die van de ruimte gebruik maken met heel veel plezier. Een bedrijfspand plaatsen doen woningeigenaren dus bij ons omdat wij de partij zijn die het bedrijfspand plaatsen het beste oppakt en het snel aan de man brengt. Hoe gaat het in zijn werk?

  • Surf naar onze website.
  • Ga naar ‘bedrijfspand plaatsen’.
  • Voer uw persoonlijke gegevens in.
  • Voer de gegevens van uw pand in.
  • Kies voor wel of geen raamadvertentie.
  • Betaal online, eenvoudig en snel.

  Waarom een bedrijfspand plaatsen?

  Waarom een bedrijfspand plaatsen? Vraagt u zich af. Dat is zeer eenvoudig. U bent in het bezit van een pand. Dat pand staat leeg. Op het moment dat dit pand bemand is, zult u met het pand ook geld verdienen. Een leeg pand bezitten, kost u altijd geld. Dat is in alle gevallen zo en geld verliezen aan een pand is zonde als u er ook geld mee zou kunnen verdienen. U moet meestal een hypotheek betalen en dan is het prettig als dit bedrag of meer wordt gecompenseerd door een huurder die u dit bedrag betaalt. Zo betaalt u en uw hypotheek af en in het beste geval houdt u er ook nog een mooi bedrag aan over. Daarom moet u even goed nadenken over het bedrijfspand plaatsen, want een bedrijfspand plaatsen doet u namelijk snel en eenvoudig bij ons. Uw bedrijfspand is bij ons in goede handen want vanaf het moment van het bedrijfspand plaatsen gaan wij hard aan de slag om de juiste huurder of koper te vinden. Wij doen ons werk voor een groot deel online en dat zorgt ervoor dat wij u veel kosten kunnen besparen. De kosten voor een makelaar zijn over het algemeen best wel hoog, maar toch heeft een makelaar vaak wel meer kennis om zaken te doen en te onderhandelen. Iedere eigenaar is op zoek naar de perfecte deal en dan kan een schakel, in de vorm van een goede makelaar, in het voordeel werken. Wij zullen er altijd alles aan doen om uw pand goed onder te brengen. Een bedrijfspand plaatsen doet u dus bij ons, want hier heeft u de beste kansen op een goede deal. Ons netwerk is zeer uitgebreid en u kunt er tevens voor kiezen om raamposters te laten plaatsen. Deze posters zorgen voor grote zichtbaarheid vanaf de buitenkant. Wij adviseren deze posters afhankelijk van de locatie van uw pand. Op de ene locatie zullen ze effectiever zijn dan op de andere locatie en daarover zullen wij u altijd op een eerlijke manier inlichten en adviseren.

  Een bedrijfspand plaatsen en verhuren

  Een bedrijfspand plaatsen en verhuren. Een van onze vaste klanten is al jaren tevreden over onze diensten en hij deel zijn verhaal graag. Deze klant is een vastgoedmagnaat. Hij bezit talloze panden over de hele wereld. Voor een deel nam hij deze panden over van zijn vader maar er waren ook panden die hij zelf kocht. Zo koopt hij oude panden die hij dan laat renoveren en ofwel weer doorverkoopt, ofwel verhuurt. Welke panden hij verhuurt en welke panden hij verkoopt, hangt van een aantal zaken af en dat is dus steeds verschillend. Hij vindt het plaatsen van zijn panden bij ons een noodzaak. “De bedrijfsmakelaar is een zeer goede partij voor mij,” zegt hij, “ik ben een tamelijk doorgewinterde eigenaar en ken het klappen van de zweep maar ik ben altijd weer zeer te spreken over de efficiënte en doelgerichte manier waarmee deze partij voor mij aan de slag gaat. Ik kan echt zeggen dat ik de bedrijfsmakelaar de beste makelaar van Nederland vind en ik heb de nodige ervaring. Wat ik erg mooi vind aan de ondernemers is dat zij het proces voor een groot deel op het web laten plaatsvinden en dat is waar wat mij betreft inderdaad ook de toekomst ligt.