Echtscheidingsadvocaat Rotterdam

  Echtscheidingsadvocaat Rotterdam

  • Geplaatst op: 16 april 2016 in Nieuws

  Zit uw huwelijk er op? Valt er niets meer te redden? Zijn de onenigheden en ruzies zodanig dat er niets meer rest dan nijd en haat? Dan kunt u vast een echtscheidingsadvocaat in Rotterdam gebruiken! Tenminste als u in deze stad woont. Ons kantoor is gevestigd in Barendrecht, een plaats nabij deze fameuze havenstad. Woont u in Rotterdam of net er buiten, dan is het verstandig om eens bij ons langs te gaan als u helaas een echtscheidingsadvocaat in Rotterdam nodig hebt. Waarom zou u voor een echtscheidingsadvocaat in Rotterdam niet in deze stad zelf rondkijken? Omdat wij ten eerste lage tarieven hanteren. Zo bent u nooit een dief van uw eigen portemonnee en dat is maar goed ook want als u moet verhuizen, dan bent u al genoeg geld kwijt aan het opknappen van uw nieuwe appartementje. Daarnaast vindt u niet zo eenvoudig een echtscheidingsadvocaat in Rotterdam die familierecht tot zijn specialiteit heeft gemaakt. De meeste advocatenkantoren overlappen diverse soorten recht. Daar is niets mis mee maar straks schakelt u een strafrechtadvocaat in terwijl u juist een echtscheidingsadvocaat in Rotterdam nodig hebt. Reken er maar niet op dat diegene u op een goede manier gaat vertegenwoordigen. Binnen het recht zijn er diverse sectoren en vertakkingen. Wat u wilt is natuurlijk het beste van het beste. U wilt er uithalen wat er in zit en misschien wilt u zelfs uw ex een loef afsteken. Natuurlijk moet het niet per definitie uit rancune en wraak komen dat u een echtscheidingsadvocaat in Rotterdam wilt inhuren. U wilt beiden de scheiding hopelijk nog een beetje tot een goed einde brengen. Ook al zult u elkaar daarna nooit meer zien. Komt u er echt niet uit? Kies dan voor een echtscheidingsadvocaat in Rotterdam van ons kantoor en laat uw partner een andere advocaat in de arm nemen. Dat kan best nog een andere advocaat van ons kantoor zijn. Er is in die zin geen sprake van belangenverstrengeling. Niet voor u en ook niet voor ons. Gaat u op een veel vreedzamere wijze uit elkaar, maar wilt u graag wat juridisch advies over de herverdeling van goederen? Dan kunt u samen een echtscheidingsadvocaat in Rotterdam van ons bedrijf vragen om advies. We komen dan vast en zeker met een perfecte oplossing. Lukt dit allemaal niet? Dan verdedigen we u tijdens de schikking bij de rechter.

  Zoekt u een echtscheidingsadvocaat Rotterdam

  Het is voor u beiden te hopen dat een schikking niet nodig is. U bent immers al aan het rouwen en u hebt uw hoofd er misschien niet zo bij. Daarnaast wilt u niet telkens terugdenken aan de redenen waarom uw huwelijk op de klippen is gelopen. Dat wordt meestal wel allemaal opgerakeld, of dat nu bewust of onbewust gebeurd doet er niet toe. Onze echtscheidingsadvocaat in Rotterdam zal daarom proberen om het rustig met u beiden uit te praten. Er zijn nog heel wat zaken waar we over moeten discussiëren.

  • Zo is de verdeling van al uw spullen soms een hels karwei. Want hoe verdeel je een koelkast of een auto? Niet alleen dit soort roerende goederen vormen een probleem, ook het onroerende goed zoals de verdeling van de waarde van uw huis kan leiden tot grote problemen en ruzies.
  • Daarnaast is een echtscheidingsadvocaat in Rotterdam van groot belang als u over de voogdij van uw kinderen wilt beslissen maar u er samen niet uitkomt. Dit kunnen we oplossen maar we hebben gemerkt dat het vaker tot een schikking komt en er dus een rechter aan te pas moet komen.
  • En dan is er vaak nog de gezamenlijke bankrekening die open moet worden gebroken. Verdeel geld maar eens op een manier waar beide partijen genoegen mee nemen. U raadt het al, dit leidt wederom tot grote problemen en een hoop woede en nijd. Ook in dit geval, woont u in de buurt van de tweede stad van Nederland? Kies dan voor een echtscheidingsadvocaat in Rotterdam van advocatenkantoorvanwessel.nl!

  Probeer niet al te veel ruzie te maken

  Het is prettig als u gewoon al uw zaken bij de notaris en de bank kunt regelen in overleg met uw partner. Maar sommige relaties zijn zo kapot waardoor u geen woord meer met de ander wilt wisselen. En dat lukt vaak niet behalve dan met verheven stem. Dat is niet anders. Kiest u in dit soort gevallen voor een echtscheidingsadvocaat in Rotterdam, we kunnen het niet vaak genoeg zeggen. Bent u helemaal niet op zoek naar een echtscheidingsadvocaat? Rotterdam, of beter gezegd, ons kantoor, biedt u niet enkel specialisten op het gebied van familierecht aan. Als u problemen op het werk hebt met een collega, uw werkgever of juist met werknemers onder u, dan leiden deze geschillen soms tot juridische kwesties. Deze vraagstukken kunnen we voor u onder de loep nemen want naast familierecht zijn wij ook experts op het gebied van arbeidsrecht. Wilt u weten of u iemand mag ontslaan omdat diegene al lang in de ziektewet zit? Wilt u weten of uw ontslagvergoeding de correcte waarde heeft? Wilt u dat uw contract eens bekeken wordt door experts? Voor al dit soort vraagstukken staan we voor u klaar. Dus niet alleen als echtscheidingsadvocaat in Rotterdam staan wij bekend, ook als expert op het gebied van arbeidsrecht zult u veel aan ons hebben. Hebt u vragen over deze vormen van recht? Wilt u weten wat het kost om ons in te huren? Bel of mail meteen!