E-fulfilment bedrijf: service onder een dak

  E-fulfilment bedrijf: service onder een dak

  Businessmodellen met multi-channel zijn in zwang, en dat is een trend die zich de komende jaren hoogstwaarschijnlijk voort zal zetten. Maar wat betekent dat eigenlijk voor de te leveren diensten? Deze diensten voor het e-fulfilment bedrijf worden steeds meer veel omvattend en ook komen er steeds nieuwe processen bij weer moeten worden aangescherpt. Het gaat om onophoudelijke processen. Zo zal een e-fulfilment bedrijf ook taken als controle op zich moeten nemen. Waar het voornamelijk op neer zal komen is dat het e-fulfilment bedrijf diensten waarborgt die op elkaar aansluiten zodat de volgorde behouden blijft en de kansen op fouten aanzienlijk afnemen. Het e-fulfilment bedrijf omvat feitelijk de hele order (bestelling) en service (diensten) keten. Dat betekent dat alles van a tot z geregeld moet zijn. Dit kunt (gedeeltelijk of geheel) aan ons overlaten. Wat wij als een heel belangrijk aspect zien, als onderdeel van onze bedrijfsvoering, is dat er geen extra schakels gemaakt hoeven te worden. Wij besteden dus veel aandacht aan de mate van effectiviteit van het e-fulfilment bedrijf en daarmee hebben wij onszelf op de kaart gezet. Zwakke schakels behoren niet tot onze diensten en worden verwijderd uit het proces. Als we op een ding kunnen rekenen, dan is het de belofte van verandering. Als bedrijf dienen we daar continue op in te spelen om ervoor te zorgen dat we met de ontwikkelingen meegroeien. Stilstand is achteruitgang en dat weten we maar al te goed. Als bedrijf bieden wij multi-channel diensten aan die wij samen hebben gebracht zonder extra schakels. Als u op zoek bent naar opslag, dan hebben wij voor u de perfecte locatie. Onze werkplaats telt tienduizend palletplaatsen voor uw opslag en u kunt hierbij rekenen op een zeer betrouwbare omgeving met de perfect factoren voor uw product. Wij zorgen als e-fulfilment bedrijf voor het behoud van uw goederen, want dat is waar wij als bedrijf in gespecialiseerd zijn. U kunt bij ons terecht voor:

  • e-fulfilment
  • response verwerking
  • opslag en warehousing
  • distributie
  • retourverwerking

  E-fulfilment bedrijf inschakel

  Wij kunnen ons als bedrijf met trots de pionier noemen op het gebied van e-fulfilment. Bedrijf en zaken gaan voor ons over effectiviteit en wij werken continue aan nieuwe ontwikkelingen waarbij de logica van slim zaken doen leidraad is. Als e-fulfilment bedrijf pur sang staat wij aan de wieg van vele ontwikkelingen op dit gebied en kunnen wij met trots zeggen dat we deze positie in de toekomst ook zullen waarborgen. Daarover kunnen wij goede voorspellingen doen. Door onze brede aanbod kunnen bedrijven voor verschillende processen een beroep op ons doen. Wij weten als e-fulfilment bedrijf dat veel opdrachtgevers op zoek zijn naar oplossingen op maat zodat zij minder tijd verliezen en zich meer effectief met hun business bezig kunnen houden. Dat is ten slotte waar het allemaal om gaat. De strategie van bedrijven moet continue verbeterd worden en dat gebeurt ook. Voor onze klanten is het belangrijk dat er een vrijheid blijft bestaan in het proces van keuzes maken. Het is zaak dat zij aan de slag kunnen met zaken als opslag en doelgerichte marketing zonder dat er te veel ruis bestaat. Het verhogen van de effectiviteit en het uitbesteden van bepaalde onderdelen, zal tot een hogere omzet leiden. Wij kijken als e-fulfilment bedrijf naar passende oplossingen en onze geldstromen worden online geregeld waardoor wij nooit extra kosten hoeven maken.

  Productlevering van het e-fulfilment bedrijf

  Het op tijd afleveren van producten is een zeer belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering en daar moet dan ook genoeg zorg aan worden besteed. Het afleveren van producten op de juiste plaats en tijd zegt erg veel over de betrouwbaarheid van uw diensten en hoewel u altijd tot op zekere hoogte afhankelijk bent van externe zaken, kunt u wel voor veel zekerheid zorgen door in zee te gaan met een e-fulfilment bedrijf zoals wij. Een hoog rendement waarborgt u door zaken goed te regelen en dat kunt u dan ook doen door met ons afspraken te maken over opslag levering maar ook over u diensten en service. U kunt voor vragen over de mogelijkheden altijd contact met ons opnemen. Een van onze medewerkers kan u te woord staan en u uitleggen wat de diensten zijn waar wij u bij kunnen helpen. Wij leveren onze diensten volledig op maat gesneden omdat wij het belang van zaken als opslag en levering als geen ander kennen. Berust als bedrijf dus niet in ineffectief zaken doen. Ga aan de slag met een bedrijf dat u rendement ten goede zal komen en ervoor zorgt dat u geen kansen misloopt in deze tijden van snelle veranderingen. Inspelen op kansen kunt u alleen doen als u als bedrijf uw focus op de goede plaats legt en daarbij kunnen wij u van dienst zijn. Onze klantenservice opties zijn meervoudig. Wij kunnen u op dit gebied snelheid en kwaliteit bieden. Tevens hebben wij een meertalige service in huis die ook internationaal kan worden ingezet. Service, levering en expertise zijn de drie hoofdpijlers. Als daar dingen misgaan, dan kan het gebeuren dat u niet meer snel aan de slag komt omdat u klanten kwijtraakt. De lat ligt hoog omdat steeds meer bedrijven zich hier ook van bewust zijn en dan moeten we rekening houden met dergelijke zaken en hier op inspelen. Om niet achter te blijven moet u als bedrijf de juiste volgende stap zetten en dat betekent dat u een beleid moet hanteren dat flexibel is en open staat voor nieuwe zaken en aanpassingen. Neem contact met ons op om een offerte of advies aan te vragen. Wij helpen u graag verder.