Diverse kerstpakketten koop je bij Kerstpakkettenxl!

  Diverse kerstpakketten koop je bij Kerstpakkettenxl!

  • Geplaatst op: 18 september 2014 in Nieuws

  Het hele jaar door heeft u en uw personeel zich ingezet. De decembermaand komt dichterbij en daarmee ook het einde van het jaar. De decembermaand is de maand van bezinning. Een tijd van het jaar waarop we allemaal even stilstaan bij het jaar dat alweer verstreken is. Hoe is het ons vergaan? Hebben we vooruitgang geboekt of moeten we er nog even flink aan trekken? Voor ieder bedrijf geldt een andere status quo en dat is alleen maar leuk, want ieder bedrijf viert het einde van het jaar op zijn eigen manier. Bij Kerstpakkettenxl bieden wij unieke, leuke en superscherp geprijsde kerstpakketten. Hoe u uw personeel als bedrijf ook wilt verassen, ons uitgebreide assortiment heeft voor ieder wat wils. Het aanbieden van kerstpakketten is een leuk ritueel dat veel bedrijven graag in stand houden. Sinds jaar en dag zijn wij dan ook de grootste partij op het gebied van kerstpakketten. Hieronder een kleine greep uit onze mogelijkheden.

  • Wijnpakketten met uitstekende wijn en zo u wilt bijpassende glazen.
  • Bierpakketten met verschillende soorten bier en zo u wilt bijpassende glazen.
  • Vleespakketten zoals rollade en heerlijke Spaanse ham voor de liefhebber!
  • Unieke kunstgeschenken voor een cadeau dat een speciale plek zal innemen.
  • Geef een belevenis cadeau zoals een diner of uitje naar de sauna, echte aanrader!

  Welke kerstpakketten u kiest, hangt af van uw bedrijf en uw persoonlijke voorkeuren. Geeft u liever een cadeau dat uw werknemers een bijzonder plekje in hun huis kunnen geven, dan kunt u bijvoorbeeld eens kijken naar de mogelijkheden voor serviesgoed of glazen. Een activiteit cadeau doen zoals een diner in een luxe restaurant, of iets sportiefs zoals een korte wandelvakantie met overnachting midden in de natuur; u kunt het zo gek niet verzinnen of Kerstpakkettenxl biedt het aan! Natuurlijk valt een pakket met heerlijke zoete lekkernijen zoals chocolade of smaakvolle wijnen met luxe wijnglazen bij iedereen in de smaak. Kerstpakketten cadeau doen is een feest voor zowel werkgever als werknemer. Als u vragen heeft over de mogelijkheden of als u graag uw kerstpakketten zelf samenstelt, neem dan gerust contact met ons op! Onze klantenservice is u graag van dienst. Wij zijn bovendien vierentwintig uur per dag bereikbaar!

  Laagste prijs garantie voor uw kerstpakketten

  Als u bij Kerstpakkettenxl uw kerstpakketten bestelt, dan geniet u van de laagste prijs garantie. Dat betekent dat wij u de laagste prijs bieden wanneer een kerstpakket elders voor een lager bedrag wordt aangeboden. Wij zijn een bedrijf dat zich volledig toelegt op het samenstellen van unieke kerstpakketten. Wij bieden onze pakketten aan in Nederland en België. Op onze webwinkel is ons hele assortiment te zien. Dat wij u een dergelijk uitgebreid aanbod kunnen doen, komt omdat wij onze producten van over de hele wereld verzamelen. Niet voor niets zijn wij een toonaangevend bedrijf op het gebied van kerstpakketten. Wij proberen altijd aan de laatste trends te beantwoorden en dat gaat ons al vele jaren heel goed af! Wij streven naar een aanbod dat voor iedereen iets te bieden heeft. Een uniek aanbod met een ruime keuzemogelijkheid. De levering van onze kerstpakketten gebeurt nauwkeurig. Wij leveren altijd op tijd en op de door u geselecteerde locatie. Meer dan honderd medewerkers zetten zich dagelijks in om de mooiste kerstpakketten samen te stellen zodat ieder jaar weer een prachtig pakket kan worden aangeboden. Op onze eigen inpakcentrale pakken wij de door u of door ons samengestelde pakketten in. Niet alleen de inhoud van de pakketten, ook de uitstraling vinden wij belangrijk. Als u vragen heeft, kunt u ons vierentwintig uur per dag bereiken. Wij helpen u graag met het maken en samenstellen van het perfecte pakket voor uw werknemers!

  Kerstpakketten voor goede doelen

  Bij Kerstpakkettenxl bieden wij een groot aantal producten aan voor uw kerstpakken. Aan een aantal van onze producten is een goed doel gekoppeld. Dat betekent dat wanneer wij deze pakketten verkopen, een deel van de opbrengt wordt gedoneerd aan stichting Leergeld. Deze stichting zet zich in voor het welzijn van kansarme gezinnen die onder het bestaansminimum leven. Wij vinden het als bedrijf belangrijk om na te denken en stil te staan bij onze medemens. Niet iedereen is gezegend met een goed inkomen, een baan en zelfs een dak boven zijn hoofd. Sommige zaken die voor ons vanzelfsprekend zijn, zijn voor anderen niet binnen handbereik. Mocht u als bedrijf interesse hebben in een pakket dat is gekoppeld aan dit goede doel, dan kunt u op de website zien uit welke pakketten u kunt kiezen. De laatste jaren kiezen veel bedrijven tevens voor foto’s op linnen als kerstcadeau voor hun personeel. Dat houdt in dat in het cadeau een persoonlijke code wordt aangereikt. Met deze code kan men een foto naar keuze op canvas laten afdrukken. Dit zeer persoonlijke cadeau valt bij veel van onze klanten erg in de smaak. Een foto van de vakantie, een speciale gelegenheid of een gedenkwaardig moment kan naar wens worden uitgekozen. Veel bedrijven zorgen naast mooie kerstpakketten voor hun personeel ook voor een gezellige kerstsfeer op kantoor. Ook mooie kerstversiering kan bij Kerstpakkettenxl worden besteld. Denk aan mooie kerststukken, fraaie kerstbomen en slingers geheel in de sfeer van de decembermaanden. Het versieren van uw kantoor zorgt voor een gezellige, gemoedelijke sfeer om alvast in de kerststemming te komen waar we allemaal het hele jaar zo naar uitkijken.