Dit is de ideale makelaar Bergen

  Dit is de ideale makelaar Bergen

  • Geplaatst op: 30 april 2015 in Nieuws

  Bent u aan het denken over het verkopen van uw huis? Of wilt u misschien juist een huis kopen? Of zit u eraan te denken om uw huis een tijdje te verhuren maar weet u niet goed hoe dit moet en wat hierbij komt kijken? Voor elk van deze situaties is Dapper en van Aalst de ideale makelaar Bergen. Ze kunnen u bijstaan bij het kopen, verkopen en verhuren van uw huis. Hiernaast zijn ze ook professionele makelaars die een taxatie kunnen uitvoeren. Het kenmerkende van deze makelaardij is dat ze heel veel persoonlijk contact hebben en op een zeer persoonlijke manier te werk gaan. Dit wordt mogelijk gemaakt door het feit dat ze met zijn tweeën werken en dus echt aandacht kunnen hebben voor elke klant. Maar ook door het feit dat deze makelaar Bergen zelf in de omgeving wonen deze dus erg goed kennen. Hierdoor zijn ze in staat om altijd goede oplossingen op maat te geven en u een zeer fijne en persoonlijke begeleiding te bieden. Kortom, woont u in Bergen of de omgeving dan is Dapper en van Aalst, de beste makelaar Bergen, de ideale oplossing voor uw verhuisstress.

  Staat uw huis onder water en wilt u toch verkopen, makelaar Bergen helpt u hierbij

  Een veel voorkomend probleem wat de afgelopen jaren steeds vaker voorkomt is dat mensen willen verhuizen maar blijven zitten met een restschuld. De gouden tijden van een constante stijging van huizenprijzen zijn voor nu even voorbij, maar dit hoeft niet altijd te betekenen dat u inderdaad met een restschuld blijft zitten weten ze bij deze makelaar Bergen. Met de juiste verkoopmethodes kan een restschuld enorm worden beperkt. Als u dan toch met een restschuld blijft zitten dan kan deze makelaar Bergen u helpen om hier op een zo goed mogelijke manier mee om te gaan. Een restschuld is enorm vervelend en door de financiële crisis komt het helaas steeds vaker voor. Maar wat veel mensen zich niet beseffen is dat een restschuld niet altijd hoeft te betekenen dat u niet kunt verhuizen. Bij de makelaar Bergen Dapper en van Aalst kunnen ze u adviseren hoe u hier het beste mee om kunt gaan als u toch uw huis wil verkopen. Een optie is bijvoorbeeld om de restschuld mee te nemen in de nieuwe hypotheek, zodat u het bedrag niet in een keer hoeft op te hoesten. Het gebeurd redelijk vaak dat banken bereid zijn om dit te doen. Een andere optie die bij deze makelaar Bergen vaak wordt geadviseerd en ook steeds vaker wordt gebruikt is dat een bank u een consumpties krediet verleend waarmee u de restschuld in een keer kunt aflossen. Dit komt overeen met een lening afsluiten om de restschuld te betalen, maar het is een erg veilige optie die niet veel risico’s met zich meedraagt. Een bijkomstig voordeel van het aflossen van uw restschuld is dat hij de daarop volgende tien jaar fiscaal aftrekbaar is. Dit is een maatregel die de overheid heeft genomen om mensen meer financiële ruimte te geven in deze moeilijke economische tijden. Het is hoe dan ook niet prettig om een restschuld te hebben, maar op deze manier kunt u toch nog op een goede manier ermee omgaan. De overheid vindt deze maatregel zelfs zo belangrijk, en heeft gemerkt dat hij een erg positief effect heeft, dat ze ervoor hebben gekozen om per 2015 de aflos periode te verlengen met 5 jaar. Vanaf dit jaar kunt u dus 15 jaar lang de restschuld fiscaal aftrekken van uw belasting. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden die deze makelaar Bergen u kan bieden op het gebied van het verkopen van huizen met een restschuld dan kunt u eens een kijkje nemen op hun website. Hier kunt u meer informatie vinden en ook de contact gegevens van Dapper en van Aalst voor als u meer vragen heeft. Deze makelaar Bergen staat in ieder geval altijd voor u klaar om u te helpen met het o positief mogelijk benaderen van uw restschuld.

  Wilt u uw huis verkopen tijdens of na een scheiding?

  Een andere veel voorkomend probleem en een bron van moeilijkheden is het verkopen van een huis voor of na een scheiding. Dapper en van Aalst, de beste makelaar Bergen, kan u helpen in deze moeilijke tijden en ervoor zorgen dat er zo min mogelijk gedoe die bij het verkopen van een huis komt kijken bij jullie terecht komt. De problemen beginnen al bij de beslissing wanneer het huis verkocht moet worden, hebben ze vaak gemerkt bij deze makelaar Bergen. Moet een huis bijvoorbeeld verkocht worden nadat het scheiden officieel is of kan het ook hiervoor? het antwoord dat de makelaar Bergen altijd geeft is in principe om gewoon te luisteren naar uw gevoel. U kunt uw huis namelijk verkopen wanneer u dat wil, of het nou voor of na het officiële scheiden is. Het kan echter wel een voordeel hebben om het huis te verkopen nadat u wettelijk bent gescheiden. U kunt dan namelijk een aantal dingen laten opnemen in het scheidingsconvenant. Zo kunt u zwart op wit laten bepalen wat er met het huis gaat gebeuren na de scheiding en hoe alles verdeeld gaat worden. U kunt hierbij denken aan dingen zoals:

  • Wie gaat er in het huis wonen?
  • Hoe worden de woonlasten gedeeld?
  • Hoe worden de reparatiekosten verdeeld?
  • Hoe wordt de verkoopprijs vastgesteld?
  • Woont de ander er nog?

  Meer van Makelaar-alkmaar-dapper-vanaalst.nl