De oplossing voor thuis en werk: vast mobiel integratie van Voicedata

  De oplossing voor thuis en werk: vast mobiel integratie van Voicedata

  Indien u een bedrijf bent met werknemers, dan bent u vast al wel eens tegen problemen aan gelopen met de telefoonrekening. Mensen gebruiken hun telefoon toch voor privéaangelegenheden, of het is juist moeilijk voor de werknemers om in het weekend bereikbaar te zijn doordat er alleen een telefooncentrale op het werk is. Dit zijn problemen die veel ondernemers en bedrijven ondervinden en daarom is er een oplossing voor bedacht. Dit is de vast mobiel integratie. Deze vast mobiel integratie zorgt ervoor dat er op een betere manier tussen alle apparaten gecommuniceerd kan worden. Een voorbeeld van een vast mobiel integratie is die van Voicedata. Voicedata is een specialist op het gebied van telecom en ze leveren dus onder andere ook een vast mobiel integratie. Het is een van de innovatiefste nieuwe infrastructuren op het gebied van telecom. De vast mobiel integratie kan bij iedereen geïnstalleerd worden en is flexibel per werkgever. Zo kunt u zelf bepalen wat de voorwaarden zijn van de integratie. Een voorbeeld hiervan is dat u bijvoorbeeld 0900 nummers kunt blokken voor iedereen die met de telefooncentrale belt. Ook kunt u het onmogelijk maken om te bellen naar het buitenland. Dit kan de kosten enorm drukken voor u als werkgever. Tegelijkertijd is het wel voor iedere werknemer mogelijk om te bellen via zijn mobiel. Zo is iedereen dus wel goed bereikbaar. Ook levert het systeem van Voicedata een zeer goede kwaliteit van dekking. Het gaat namelijk niet via het 3G of 4G netwerk, maar gewoon via het GSM netwerk. Dit netwerk is veel betrouwbaarder en heeft een veel grotere dekking binnen Nederland. Hieronder staan de belangrijkste voordelen van de vast mobiel integratie van Voicedata kort op een rijtje:

  • Meerdere mobiele nummers en vaste nummers op uw SIM-kaart: het is bij Voicedata mogelijk om meerdere nummers op uw SIM-kaart te hebben. Switchen tussen verschillende klanten en diensten nog nooit makkelijk geweest.
  • Slimme routeringsmogelijkheden: door het vernieuwde en extra slimme routeringsysteem wordt de verbinding alleen maar beter. Ook heeft u geen last van storingen.
  • Maximale betrouwbaarheid: door het gebruik van GSM netwerken is de service van Voicedata ontzettend betrouwbaar, veel betrouwbaarder dan een service die via 3G werkt. Daarnaast is het belangrijk om te beseffen dat GSM een veel grotere dekking heeft binnen Nederland en het buitenland.
  • Onderling gratis bellen: de nummers die zijn aangesloten binnen de vast mobiel integratie kunnen onderling gratis bellen. Zo kunt u als werknemer zeer veel geld besparen.
  • 1 factuur voor iedereen: u heeft niet meer voor elke werknemer een eigen telefoonabonnement, maar iedereen deelt de vast mobiel integratie. Hierdoor is het makkelijker om de facturering te begrijpen en hierop te besparen. Ook is het overzichtelijker om te zien waar de kosten zitten binnen uw onderneming met betrekking tot telecom.
  • Maximale grip op uw belgedrag: u kunt zelf de regels vaststellen voor het belgedrag. U kunt dus zelf bepalen of bellen naar het buitenland is toegestaan voor uw werknemers. U kunt ook een block instellen voor andere vormen van belgedrag zoals 0900 nummers.
  • Scherpe tarieven: de tarieven van Voicedata zijn zeer scherp. Hierdoor krijgt u dus echt waar voor uw geld.
  • Service: de service van Voicedata is zeer goed. Zo zijn ze altijd bereikbaar indien er iets misgaat met de vast mobiel integratie.

  Zoals u ziet heeft de service van Voicedata zeer veel voordelen. Het vast mobiel integreren van uw telefonie kan u veel opleveren als ondernemer.

  Andere diensten naast vast mobiel integratie van Voicedata

  Naast de vast mobiel integratie levert Voicedata nog veel andere diensten die voor de ondernemer interessant kunnen zijn. Voicedata is namelijk een VoIP specialist. VoIP is het overdragen van geluid via een IP netwerk. Zo wordt het mogelijk om te bellen via een datanetwerk, en worden de mogelijkheden bij het bellen veel groter. Zo kan er bijvoorbeeld ook data meegestuurd worden op deze manier. Doordat Voicedata dus een specialist is op het gebied van VoIP kunnen ze veel voor uw bedrijf betekenen op het gebied van telecom. De telecom kan hierdoor namelijk veel sneller en praktischer worden. Een voorbeeld hiervan was dus al de vast mobiel integratie. Verder zijn er natuurlijk nog talloze andere toepassingen. Een voorbeeld hiervan is het 3CX callcenter. Hierbij worden de nieuwe technieken gebruik om het callcenter functioneler te maken voor iedere gebruiker. Zo kunt u niet alleen het standaard doorschakelen en in de wacht zetten, maar kunt u ook nog gesprekken opnemen, vergadergesprekken voeren en nog veel meer. Het is zelfs mogelijk om een intercom te regelen via hetzelfde systeem. Het 3CX callcenter en de vast mobiel integratie zijn maar een voorbeeld van de dingen die Voicedata voor u kan betekenen. De diensten strekken nog veel verder van heel simpel naar heel uitgebreid.

  Meer informatie over de diensten van Voicedata

  Indien u geïnteresseerd bent geraakt in vast mobiel integratie of andere diensten neemt u dan eens een kijkje op de website van Voicedata. Hier kunt u alles lezen over de verschillende diensten die er aangeboden worden. Zo is er een uitgebreide uitleg van alle diensten, zoals het 3CX callcenter, maar ook de mogelijkheid om er vragen over te stellen. Hierdoor krijg u dus alle informatie die u eventueel nodig heeft om een keuze te maken. Ook zijn hier alle contactgegevens beschikbaar indien u contact wil opnemen over een eventuele offerte of informatieaanvraag. Ook is er een online chat aanwezig voor al uw vragen.

  Meer van Voicedata.nl