De opbrengst van zonnepanelen

  De opbrengst van zonnepanelen

  • Geplaatst op: 29 augustus 2015 in Nieuws

  Twentezon - Opbrengst zonnepanelenDe opbrengst van zonnepanelen kan zeer hoog oplopen. Natuurlijk begint u pas te tellen vanaf het moment dat u de investering eruit heeft. Zonnepanelen plaatsen; het is een investering die meer dan de moeite waard is. Wij raden dan ook iedereen die zonnepanelen wil laten plaatsen aan om te kiezen voor zonnepanelen van Twente Zon, want wanneer u kiest voor onze diensten dan kunt u er altijd op rekenen dat wij kijken naar uw unieke situatie. Er zijn verschillende soorten panelen te kopen en te plaatsen, maar om het beste rendement te halen uit uw investering en de hoogste opbrengst voor zonnepanelen moet u wel de juiste keuze maken. Daarvoor heeft u het advies en de expertise nodig van een expert en dat is Twente Zon. De meeste zonnepanelen die u koopt hebben een levensduur van 25 jaar. Dat is afhankelijk van het soort panelen en de plaats waar ze worden gepositioneerd. Stroom opwekken met natuurlijke bronnen is de beste investering die u kunt doen. De opbrengst van zonnepanelen kan zeer gunstig voor u uitpakken. Jaarlijks levert de investering u honderden euro’s op. Dat is een mooie opbrengst door zonnepanelen. Wanneer we het hebben over de capaciteit of het vermogen van panelen die zon opwekken dan spreken we meestal van de eenheid ‘Watt’. Dat geldt in principe voor alle panelen. Vaak berekenen we de opbrengt van zonnepanelen in kilowattuur per jaar (kWh). Hoe groter het oppervlakte met zonnepanelen, hoe meer energie er kan worden opgewekt en hoe hoger de opbrengst van zonnepanelen. Dat is logisch. Maar het beste rendement bij het plaatsen van de panelen wordt ook bereikt door het nauwkeurig positioneren van de panelen. Hoe doet u dat? Dat is iets waar u zich geen zorgen over hoeft te maken want dat kunt u in zijn geheel overlaten aan Twente Zon. Waarom kiest u voor Twente Zon:

  • wij hebben de juiste certificaten
  • wij hebben vele jaren ervaring
  • wij werken met de beste mensen
  • wij bedienen u gratis van advies
  • u kunt vrijblijvend offerte aanvragen

  Opbrengt van zonnepanelen en veelgestelde vragen

  Mensen die overwegen om te investeren in duurzame zonnepalen omdat de opbrengt van zonnepanelen uiteindelijk voordelig zal uitpakken lopen vraag rond met een aantal belangrijke vragen over de opbrengst van zonnepanelen. Die vragen hebben wij verzameld op de website. Bekijk deze vragen over de opbrengst van zonnepanelen, het plaatsen van zonnepanelen of het soort zonnepanelen dan ook op uw gemak want zo komt u te weten wat er allemaal mogelijk is. Mocht u de vraag die u heeft niet vinden of graag persoonlijk advies krijgen, dan kunt u ook een afspraak maken voor een adviesgesprek. In principe kan iedereen kiezen voor zonnepanelen. Het enige wat echt noodzakelijk is, is dat het dak stevig is. Daar moet dan ook altijd voor worden gezorgd en voordat de panelen worden gelegd en opbrengt van de zonnepanelen van start kan gaan zal er dan ook altijd een situatieschets worden gemaakt waaruit onze experts kunnen opmaken wat de beste mogelijkheden zijn en wat de opbrengst voor zonnepanelen in uw situatie zal zijn. Wij van Twente Zon hopen dat we een toekomst tegemoet gaan waarin we met z’n alle kunnen leven van de bronnen die de natuur ons biedt en dan hebben we het over de natuurlijk bronnen zoals de zon en de wind die niet uitgeput zullen raken. Dat is waar wij naar streven. Wij vinden het geweldig dat steeds meer mensen nu al overstappen op duurzame energie. Het is een ontwikkeling die wij heel erg graag zien.

  Belangrijk

  Een paar elementen die belangrijk zijn voor de opbrengst van zonnepanelen zijn positie en hellingshoek van het dak dat u heeft. Om zo veel mogelijk zon op te vangen en de opbrengst van zonnepanelen zo hoog mogelijk te laten zijn moet het dak zich goed tot de zon verhouden. Dat is evident. Afhankelijk van de afmetingen van het dak en de positie en hellingshoek is uw investering terugverdiend. In de meeste gevallen heeft u de investering ongeveer in zeven jaren terugverdiend en dan kan de opbrengst van zonnepanelen leuk oplopen. Aangezien de panelen 25 jaar of soms wel langer meegaan heeft u 18 jaar waarin u winst maakt en bespaart op de kosten die u normaal gesproken kwijt was aan grijze stroom. Natuurlijk is de opbrengt van zonnepanelen een goede reden om te investeren, maar het feit dat u een groene investering doet is ook niet onbelangrijk. Welke motieven voor u het zwaarst wegen gaat ons niets aan, maar wij zijn hoe dan ook verheugd dat u overweegt om zonnepanelen aan te schaffen en wij staan u graag bij om u te bedienen van advies. Wilt u graag precies weten welke panelen geschikt zijn voor de plaatsing op uw dak en wilt u weten wat de kosten zijn voor het plaatsen van de panelen op uw dak, neem dan zeker contact op met onze medewerkers. Wij kunnen een adviesgesprek met aangaan waarin wij u alles zullen vertellen over de mogelijkheden die op uw situatie van toepassing zijn. Ook heeft u in dit gesprek de mogelijkheid om vragen te stellen over bijvoorbeeld de opbrengst van zonnepanelen die op uw situatie van toepassing is. Vraag ook een offerte aan om alvast te weten wat de investering u ongeveer zal kosten. De verduurzaming van uw woonomgeving of uw werkomgeving is een geweldige keuze en die keuze kunnen wij dan ook alleen maar aanmoedigen.