Bureaustoelen van Havic

  Bureaustoelen van Havic

  Welkom bij Havic, waar kwaliteit en variëteit verenigd zijn in de mooiste bureaustoelen. Bureaustoelen zijn van essentieel belang voor mensen die graag de juiste keuze willen maken voor de inrichting van hun kantoor. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij Havic terecht voor het uitkiezen van hoogwaardige meubelen voor op het kantoor. Waarom is het belangrijk om voor kwaliteit te kiezen? Tegenwoordig weten veel meer van het belang van een goede houding dan vroeger. De ergonomie is een leer die zich bezighoudt met mens en houding in relatie tot de omgeving. Omdat steeds meer mensen achter een computer zitten om werkzaamheden te verrichten, is het belangrijk dat er wordt gezorgd voor de juiste bureaustoelen. Maar waarom is dat zo ontzettend belangrijk en wat zijn de gevolgen wanneer men niet zorgt voor een goede werkplek en een goede houding? Op een kantoor werken betekent dat er niet veel beweging is. Het betekent daarom dat er moet worden gezorgd voor een stoel waar de houding flexibel is. Goede bureaustoelen zijn volledig verstelbaar. Ten eerste is lang stilzitten niet gezond. Ook voor mensen op kantoor is het dus belangrijk dat ze zo nu en dan opstaan en in beweging komen, Het doorbreken van de houding zorgt ervoor dat spieren niet verzuurd raken, mensen die niet voldoende bewegen of van houding veranderen doen er verstandig aan om te kijken naar bureaustoelen die aan die houding een positieve bijdrage leveren doordat ze op de juiste plaatsen ondersteuning bieden. Bij Havic bent u helemaal op het juiste adres als u bureaustoelen wilt aanschaffen van de beste kwaliteit. U kunt een volledige kantoorinrichting hier bestellen:

  • stoelen
  • ladekasten
  • bureaus
  • deuren
  • krukken

  Bureaustoelen; waar moet u precies op letten?

  U bent bij Havic om bureaustoelen uit te kiezen. Dan willen wij u ten eerste van harte welkom heten op onze overzichtelijke website. Aan de linkerkant van de pagina kunt u zien dat u de mogelijkheid heeft om uw zoekoptie te filteren. Heeft u bepaalde voorkeuren voor materiaal of kleur? Filter deze dan en dan zorgen wij ervoor dat u alleen de relevante zoekresultaten te zien krijgt. Het is van groot belang om te kiezen voor goede bureaustoelen en dat heeft alles te maken met het behoud van een gezond lichaam. Om goed te kunnen werken moet u zich goed voelen. U moet er voor zorgen dat u een goede zit plek heeft. Het eerst punt waar u op moet letten is dat wanneer u bureaustoelen aanschaft bij Havic, en deze in gebruik neemt, dat u er voor zorgt dat u de stoelen op de juiste manier afstelt. Maar hoe gaat dat precies in zijn werk? Dat zullen wij u vertellen. Het eerste wat u doet is het afstellen van zithoogte. Ieder mens is anders en heeft een ander lichaam. U kunt zich voorstellen dat iemand met lange benen de zithoogte van een stoel hoger moet instellen dan iemand met korte benen. Dat is dus het eerste wat er dient te gebeuren. De bovenbenen en de onderbenen dienen een hoek te maken van negentig graden met elkaar. De zitting kan ter hoogte van de knie worden ingesteld. De voeten dienen plat op de grond te staan. Vervolgens gaan we verder met de zitdiepte van de bureaustoelen. Er moet namelijk een handdiepte zitten tussen de voorkant van de zitting en de knieholte.

  Meer tips voor het afstellen van uw stoel

  Wanneer u deze zaken allemaal goed hebt doorgenomen, gaat u verder met de leuningen van de stoelen. De bolling van de leuning moet aansluiten op de bolling van de rug en daar willen wij aan toevoegen ‘de maximale bolling van de rug’. Dat laatste is ontzettend belangrijk, want de maximale bolling van de rug moet overeenkomen met de maximale bolling van de leuning. U ziet dat er bij het afstellen van de bureaustoelen dus best het een en ander komt kijken. Vaak hebben bureaustoelen ook armleuningen. Niet alle stoelen hebben deze leuningen, maar bij stoelen die wel armleuningen hebben raden wij altijd aan om extra aandacht te besteden aan het afstellen van deze leuningen. Waarom? Omdat wanneer deze niet goed zijn afgesteld de armen niet kunnen ontspannen. Voor een gezonde houding is het van het grootste belang dat de armen en schouders kunnen ontspannen. Hoe kunt u de armleuningen het beste afstellen? U kunt de armleuningen het beste op een hoogte afstellen waarin u de schouders volledig kunt laten hangen. Een belangrijk aspect van de stoelen is dat ze wielen hebben. Dat draagt bij aan een grotere flexibiliteit. Dat u een stoel kunt bewegen of verrijden draagt bij en stimuleert de beweging. Wat vooral heel slecht is voor het lichaam is om helemaal geen beweging te krijgen en daarom adviseren wij iedereen altijd om te kiezen voor verrijdbare bureaustoelen. De stoelen die u gebruikt om te werken zijn erg belangrijk. Dat mag niet onderschat worden. Onze collectie aan designmeubelen is zeer uitgebreid. Wij verenigen design met comfort en functionaliteit. Bekijk online onze inspiratiehoek en leer alles over ons assortiment. Uw gehele werkplek inrichten met de mooiste meubels? Hier bent u helemaal op het juiste adres! U heeft tevens de mogelijkheid om een afspraak te maken in onze showroom. Wij helpen u graag verder en bedienen u van advies op maat! Het inrichten van een kantoor of een enkele werkplek. Wij kunnen u in iedere situatie goed adviseren. Wij hebben vele jaren ervaring en vinden het belangrijk om een goede service te kunnen bieden.