Bob Sniekers van het bedrijf Direct Capital BV

    Bob Sniekers van het bedrijf Direct Capital BV

    • Geplaatst op: 8 september 2015 in Nieuws

    Bob Sniekers van het bedrijf Direct Capital BV helpt mij al twee jaar met mijn investeringen in onroerend goed. Het gaat hier met name om het adviseren bij het aankopen van woningen waarin Bob Sniekers voornamelijk kijkt of de woningen voldoen aan voldoende punten om ze vervolgens na aankoop geliberaliseerd te mogen verhuren. Als het om een appartement gaat is het ook erg belangrijk dat de vereniging van eigenaren er niks op tegen heeft dat het gekochte na aankoop wordt verhuurd. Ook het verhuren van mijn woningen laat ik over aan Bob Sniekers en zijn medewerkers van Direct Capital B.V. Daar over ben ik zeer tevreden, zij hebben altijd binnen 2 weken een passende huurder voor mij kunnen vinden en hebben dit bovendien vaak kostenloos gedaan!

    Al met al kan ik spreken van zeer goede begeleiding van A tot Z als het gaat om een investering in vastgoed doen met Bob Sniekers en Direct Capital B.V. Als u er over nadenkt om een investering in een woning te doen, kan ik Bob Sniekers van Direct Capital B.V. ten zeerste aanraden!