Bij Rafys producten kopen om blessures te voorkomen

  Bij Rafys producten kopen om blessures te voorkomen

  Step - RafysHet hebben van rugklachten en andere blessures is vaak zeer pijnlijk. Bij veel verschillende beroepen komt het echter op de lange termijn voor. Mensen die veel moeten tillen of juist lang moeten zitten op hun werk krijgen als ze dit niet op een goede manier doen op een gegeven moment last van bepaalde gewrichten en spieren. Speciaal voor zowel de preventie als de reductie van klachten heeft STEP bij groothandel en fabrikant Rafys diverse hulpmiddelen te koop. Deze hulpmiddelen in de webwinkel van Rafys kunnen pijnlijke blessures, zoals bijvoorbeeld RSI en rugklachten, helpen te voorkomen. Ook als er al sprake is van een blessure of een langdurige pijn in een bepaald lichaamsdeel zijn de producten die u bij Rafys kunt kopen zeer aan te raden. Veel van de producten beschikken over sensoren en worden op het lichaam gedragen. Dit is zeer handig, omdat deze sensoren u waarschuwen op het moment dat uw houding niet goed is. Hierdoor gaat u dus extra letten op de houding die u aanneemt bij het doen van bepaalde handelingen. Voor mensen die veel tillen is het daarom aan te raden om bijvoorbeeld een rugalarm van STEP bij Rafys aan te schaffen. Hierdoor weet u wanneer u op een verkeerde manier tilt en kunt u dan uw houding aanpassen. De producten die u bij Rafys kunt kopen zijn uitstekend te combineren met de cursussen en methoden van STEP. De samenwerking van Rafys en STEP resulteerde in een breed aanbod van producten die kunnen worden gebruikt ter preventie en ter reductie van diverse blessures. Zo kunt u niet alleen maar producten voor de rug kopen bij Rafys, maar is er ook een collectie met braces voor de knie, een nek- en schouderalarm en nog vele andere producen die u helpen om een goede houding aan te nemen. Onze unieke aanpak, die naast voorlichting en cursussen dus uit hulpmiddelen bestaat die u bij Rafys kunt aanschaffen, heeft al vele mensen geholpen. Als u voor uzelf of voor medewerkers van uw bedrijf ook een cursus of hulpmiddelen aan wilt schaffen van STEP dan kunt u hier op onze site alles over lezen. Wij beperken ons niet tot één branche of sector, maar zijn in te schakelen door allerlei verschillende bedrijven.

  Diverse producten verkrijgbaar bij Rafys

  Onze partner bij het aanbieden van diverse STEP hulpmiddel is niet voor niks het bedrijf Rafys. Deze product en groothandel is als geen ander thuis in (para)medische hulpmiddelen. Via de website van Rafys is het mogelijk voor mensen die een STEP cursus hebben gedaan om de hulpmiddelen aan te schaffen voor een zeer gunstig tarief. Het is zeer belangrijk om blessures en andere klachten te voorkomen. Niet alleen werknemers, maar ook werkgevers kunnen hier namelijk grote problemen mee krijgen, en dan hebben wij het niet alleen over de fysieke problemen. Langdurig verblijf in de ziektewet kan een werkgever veel geld kosten en ook voor de werknemer een zeer vervelende situatie zijn. Kijk daarom vandaag nog welk programma wij u kunnen aanbieden en welke hulpmiddel van Rafys hierbij kunnen helpen. Het is belangrijk dat iedereen in uw bedrijf gezond is en gezond blijft. De methoden van STEP kunnen zeker helpen bij het voorkomen van (langdurige) blessures aan bijvoorbeeld de nek, de rug, de knie en de armen. De producten die vervolgens bij Rafys te koop zijn beschikken vaak over een alarm. Zodra de trainingen en cursussen die wij aanbieden afgelopen zijn kan het namelijk voorkomen dat mensen zich toch niet goed houden aan datgene wat wij ze geleerd hebben. De producten die bij Rafys te koop zijn zenden op dat soort momenten een waarschuwing uit naar de drager van het hulpmiddel. Hierdoor kan diegene de houding corrigeren en daardoor klachten en blessures voorkomen. Voorbeeld van producten die u kunt kopen zijn onder andere:

  • Neopreen banden
  • BodyGuard sensoren
  • Rugalarm en nekalarm
  • Houdingsalarm
  • Elleboog en knie alarm

  Maar er zijn nog vele andere producten die voor diverse lichaamsdelen kunnen worden gebruikt. Een combinatie van de cursussen en trainingen die wij geven samen met de hulpmiddelen die Rafys verkoopt is zeker aan te raden om klachten op de lange termijn te voorkomen.

  Uitstekende begeleiding en scherpe tarieven

  Zoals u eerder in dit stuk heeft kunnen lezen leiden onze methoden niet alleen tot fysiek betere medewerkers maar is het ook zo dat wij veel verzuim kunnen voorkomen. De door ons ontwikkelde methoden blijken zeer effectief te werken en daardoor kunnen wij veel blessures en andere vervelende klachten bij u en uw werknemers voorkomen of genezen. De hulpmiddelen van Rafys zijn hier ook bij uitstek geschikt voor. Als u in uw werkomgeving vaak te maken hebt met collega’s die fysieke klachten hebben, of heeft u hier zelf misschien last van, dan is het zeker aan te raden om te kijken wat wij voor u kunnen doen. U kunt uiteraard via onze website contact met ons opnemen om te bespreken wat wij voor u kunnen betekenen. Voor de beste houding van zowel de rug, maar ook voor diverse gewrichten en andere knelpunten in het lichaam is het zeer verstandig om hulp in te schakelen. Bij STEP zit u altijd goed, zeker als u de hulpmiddelen in de webwinkel van Rafys combineert met ons aanbod aan cursussen en trainingen. Wij zorgen er voor dat iedereen op de juiste manier de dagelijkse werkzaamheden zal gaan doen zodat blessures kunnen worden voorkomen of genezen.