Bedrukte pennen

  Bedrukte pennen

  • Geplaatst op: 4 april 2015 in Nieuws

  Hebt u bedrukte pennen nodig? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij van PennenshopXL hebben bedrukte pennen in alle soorten en maten dus u zult hier absoluut aan uw trekken komen. Er zijn diverse redenen waarom het hebben van bedrukte pennen geen kwaad kan en die komen in deze tekst uiteraard allemaal aan bod. Zo krijgt u een beeld bij de bedrukte pennen die wij voor u kunnen maken en weet u meteen wat voor vlees u in de kuip hebt liggen. Wij zijn een bedrijf dat voornamelijk opereert op het gebied van pennen. Wij hebben dan ook de prachtigste pennen voor u in de aanbieding en dragen er zorg voor dat we allerlei soorten die op dit moment erg populair hebben standaard op voorraad hebben. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Dan is www.pennenshopxl.nl de website van uw dromen als het aankomt op het snel en eenvoudig bestellen van pennen waaronder de bedrukte pennen waar deze tekst voornamelijk over zal gaan. Wij kopen altijd in het groot in bij onze gerenommeerde leveranciers en producenten. Daardoor slaan wij twee vliegen in een klap omdat de bedrukte pennen van goede en hoge kwaliteit vervaardigd zijn en ten tweede dat wij korting krijgen door het in bulk in te kopen. De inkoopprijzen zijn een stuk lager dan die van onze concurrenten en wij zijn zeker de minste niet en hebben die prijzen doorberekend in de verkoopsprijzen van onze bedrukte pennen zodat ook u er de vruchten van kunt gaan plukken. Dan hebt u weldra de benodigde bedrukte pennen in huis om uw bedrijf glans te kunnen geven en reken er maar op dat u hier hoge ogen mee  kunt gooien want het kunnen gebruiken en vooral uitdelen van bedrukte pennen is een waardevolle toevoeging aan uw beleid en marketing.

  Wij hebben bedrukte pennen in alle soorten en maten

  Het staat als een paal boven water dat het kunnen uitdelen van bedrukte pennen een belangrijk onderdeel is van uw marketing strategie. Waarom is het hebben van bedrukte pennen zo belangrijk? Omdat u op deze bedrukte pennen diverse dingen kunt vermelden. Een pen hebben we in het dagelijkse leven nodig. Men ontkomt niet aan schrijven, ondanks de digitalisering, en dat is ook belangrijk omdat het iets authentieks heeft en tevens is het gewoon handig. Het hebben van een pen kan dan ook zeker geen kwaad maar ze raken nog weleens kwijt. Dat is iets dat u liever niet overkomt. Daarom is het handig dat u meerdere pennen bij de hand hebt. Zo hebt u zelf altijd pennen bij de vleet en kunt u ze tegelijkertijd uitdelen aan vrienden, familie, kennissen, werknemers maar bovenal nieuwe klanten, bezoekers en zakenpartners. Dit is dan ook een erg geschikt relatiegeschenk. Bedrukte pennen zijn in principe in onze ogen het relatiegeschenk bij uitstek. Het is toch prachtig dat u bedrukte pennen bij de hand hebt die u op elke jaarbeurs en na elke onderhandeling uit kunt gaan delen? Dat dachten wij ook. Wat kunt u hier zoal op kwijt:

  • uw contactgegevens zoals de naam van het bedrijf, uw adres, uw telefoonnummer, website en/of e-mailadres
  • het logo van uw onderneming zodat men u altijd en overal snel kan herkennen
  • of een slagzin, slogan of andere leus waaraan uw bedrijf zijn identiteit aan ontleent

  U leest het, zo zijn er diverse manieren om u kenbaar te maken dankzij de bedrukte pennen van onze website. Wacht dan ook niet langer maar neem eens contact met ons op en vraag dan ook meteen even een geheel vrijblijvende offerte aan. U zit hier dus niet meteen aan vast en kan er rustig over na gaan danken in hoeverre het nuttig is om deze bedrukte pennen aan te schaffen. Neem maar van ons aan dat het antwoord op deze kwestie positief zal luiden en u beter vandaag dan morgen bedrukte pennen kunt gaan bestellen.

  Neem gerust even een kijkje op de site voor het complete aanbod

  Hebt u toch nog vragen en wilt u nog eventjes de kat uit de boom kijken? Dan is dat in zijn geheel geen enkel probleem. Wij zijn van alle markten thuis en hebben dan ook een goede klantenservice die u meteen te woord kan staan. Op de site ziet u vele voorbeelden van de diverse soorten pennen die we in ons assortiment hebben en u zult zien dat u daaruit een keuze kunt maken om de pennen te laten bedrukken. Over het algemeen zijn vrijwel alle soorten pennen bedrukbaar dus u zult hier zeker uw slag kunnen slaan als u uw keuze qua ontwerp en pen hebt gemaakt. Een offerte aanvragen kan vervolgens geen kwaad en als u hiermee akkoord bent gegaan dan kunt u de bestelling afronden door het verschuldigde bedrag naar ons over te maken met behulp van een van de vele online betaalservices zoals PayPal, iDeal of met uw credit card. Of u nu slechts een dozijn penen wilt laten bedrukken of tien of honderd keer zo veel, ons maakt het niet. Wij houden wel van een uitdaging dus kom maar op met uw wensen. Kijkt u ook eens naar het uitvoerige lijstje aan gerenommeerde merken en bedrijven die u al zijn voorgegaan in het kopen van bedrukte pennen bij ons. Velen hebben tevens de moeite gedaan om er een review over te schrijven en we raden u dan ook aan om daar eens tussen te kijken. Allicht tot horens!