Alles over coach Rotterdam

  Alles over coach Rotterdam

  • Geplaatst op: 25 februari 2015 in Nieuws

  Hebt u het gevoel dat u een beetje vast bent gelopen in uw leven? Weet u niet zo goed hoe u bepaalde problemen het beste aan kunt pakken, bijvoorbeeld op het gebied van:

  • relaties
  • werk en loopbaan
  • familie
  • persoonlijke ontwikkeling
  • stress

  Zou u graag op zoek willen naar een goede oplossing, samen met een coach? Rotterdam is de plek waar u woont? Dan is het heel mooi dat wij u even treffen, omdat u voor een coach Rotterdam prima kunt bezoeken. Hier vindt u namelijk een vestiging van het Groei Atelier, een coachingspraktijk met vestigingen over het hele land. Wij hebben nog nooit iemand voor een dichte deur laten staan en zullen dit ook bij u niet doen. Hebt u dus dringend behoefte aan een gespecialiseerde coach? Rotterdam is een stad waar u ons kunt vinden. Dus als u hier woont, dan kunt u uitstekend bij ons terecht. Het is dan ook een feit dat u voor een goede coach Rotterdam niet links moet laten liggen. Als u eerst wel graag even wat meer zou willen weten over wat wij zoal voor u kunnen betekenen, dan raden wij u zeker aan om – om te beginnen – even een kijkje te nemen op onze website: groeiatelier.nl. Hier vindt u namelijk een handig overzicht van al onze diensten als coach. Rotterdam kent een vestiging aan de Goudsesingel. Daar helpen wij cliënten met de meest uiteenlopende problemen om de draad in hun leven weer op te pakken. Dus hebt u veel last van stress? Of zijn er andere dingen waar u mee zit? Dan kunt u zeker een beroep doen op een coach. Rotterdam kent er meerdere en daarom vindt u er bij ons altijd wel eentje die bij u past. Het is per slot van rekening wel belangrijk om een goede klik te hebben met uw coach. Rotterdam kent natuurlijk wel meerdere coachingspraktijken, maar alleen bij ons wordt u het beste geholpen. Twijfel daarom niet langer maar hak vandaag nog de knoop door om voor ons te kiezen. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten in onze praktijk.

  Op zoek naar een ervaren coach? Rotterdam heeft ‘t

  Het staat als een paal boven water dat u in uw zoektocht naar een gerenommeerde coach Rotterdam beter niet over kunt slaan. Hier vindt u namelijk een van de vestigingen van het zogeheten Groei Atelier, waar u uitstekend terecht kunt als u goed geholpen wilt worden. Wij zijn werkelijk van alle markten thuis en hebben daarom voor elk probleemgebied wel een geschikte hulpverlener rondlopen. Wij hebben nog nooit iemand teleur moeten stellen en dit zal ook u niet gebeuren. Het is een feit dat u voor een goede coach Rotterdam niet hoeft te verlaten, omdat u er in deze stad zeker eentje kunt vinden die bij u past. Bent u nou bang dat u erg veel geld neer moet tellen voor een gespecialiseerde coach? Rotterdam is uw woonplaats? Dan hebben wij goed nieuws voor u, want bij ons is een sessie helemaal niet duur. Wij zorgen er te allen tijde voor dat u niet al te diep in de buidel hoeft te tasten voor een coachingsessie. En dat scheelt! Op die manier hoeft u geen dief te zijn van uw eigen portemonnee, maar kunt u toch op een positieve manier werken aan uw welzijn. Het staat vast dat op het gebied van een coach Rotterdam helemaal niet duur hoeft te zijn. Wij hanteren lage tarieven en zullen dit blijven doen. Bovendien vergoeden veel verzekeraars de sessies bij ons. Verder is een dergelijke investering ook nog eens aftrekbaar van de belasting, dus u zult er beslist niet minder op worden. Wij hopen in ieder geval zo spoedig mogelijk iets van u te vernemen.

  Hebt u nog vragen over ’t een of ’t ander?

  Een keuze voor een coach, Rotterdam als woonplaats hebbend, is natuurlijk eentje die u weloverwogen wilt maken. Wij snappen als geen ander dat u eerst even goed wilt weten wat u zoal van ons kunt verwachten. Daarom bieden wij u graag de mogelijkheid om vragen te stellen aan een coach. Rotterdam heeft een eigen pagina op onze website groeiatelier.nl en daar kunt u kijken welke coaches in deze stad werkzaam zijn. Het staat u vrij om ons een mailtje te sturen, om ons even te bellen of om het contactformulier op onze site in te vullen. Wij staan u altijd graag te woord als u meer informatie wilt hebben over de sessies bij een coach. Rotterdam kent één vestiging van het Groei Atelier en die bevindt zich aan de Goudsesingel. Uiteraard kunt u ook even langs komen om de mogelijkheden te spreken en een goede indruk te krijgen van onze praktijk. Al met al is het zeker aan te raden om dus vandaag nog even contact met ons op te nemen. Als u ons belt, dan krijgt u meteen een van onze vriendelijke en deskundige medewerkers aan de lijn, die u alles kan vertellen over de mogelijkheden, de vergoedingen en de beschikbaarheid van een coach. Rotterdam is bereikbaar via het nummer 06 28 39 36 89. Wilt u eerst graag even een kennismakingsgesprek hebben, zodat u vast een idee kunt krijgen van wat een coachingsessie van het Groei Atelier u te bieden heeft, dan kan dit ook. Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Neem dus snel contact met ons op!