Alle stropdassen voor mannen

  Alle stropdassen voor mannen

  • Geplaatst op: 30 juli 2015 in Nieuws

  StropdassenWelkom op de website van stropdassen.nl. Alle soorten stropdassen vindt u hier voor de beste prijs en van de beste kwaliteit. Als webwinkel hebben wij ons volledig toegelegd op de verkoop van de zijden stropdas omdat dit de mooiste zijn en wij gaan alleen voor het mooiste en het beste product. Dat is wat wij u aan willen bieden! Niet onverdienstelijk trouwens, want wij zijn de grootste verkoper van dit product in Nederland. De verkoop van onze producten beperkt zich echter niet tot Nederland, want ook buiten de grens verkopen en leveren wij onze stropdassen. Bij ons staat de beste kwaliteit zeer hoog in het vaandel. Italiaanse stropdassen hebben een zeer gedistingeerde stijl. Wanneer u gaat trouwen of een stropdas nodig heeft dan is het kiezen voor deze stijl dan ook een zeer goede keuze. Daarnaast bieden wij nog een andere dienst aan, te weten het laten bedrukken van de stropdas. Om een stropdas persoonlijk te maken kan er een naam, datum of een logo worden ingeweven. Voor bedrijven is dit interessant, want deze kunnen een stropdas met het bedrijfslogo aan hun relaties cadeau doen en op deze manier een goed contact onderhouden. Het is voor ieder bedrijf namelijk belangrijk om een goed contact te onderhouden met zijn relaties. Om dit contact te onderhouden is het in de eerste plaats natuurlijk belangrijk dat er een goede dienst wordt geleverd. Dat is het voornaamste. Mensen moeten toegevoegde waarde in uw bedrijf zien om tot actie over te gaan. Op onze webwinkel kunt u terecht voor de beste kwaliteit en meer:

  • wij bieden u een geweldige en uitgebreide collectie
  • onze producten worden zonder verzendkosten opgestuurd
  • ga gerust uit van een snelle levering van alle artikelen
  • vragen? Neem contact op door te bellen of een mailtje te sturen

  Stropdassen kiezen

  Het uitzoeken van een stropdas die goed past bij een bepaalde gelegenheid is een goed idee. Het is namelijk zo dat er veel keuze is, en iedere situatie is weer anders en vraagt weer om een andere keuze. Daarom zeggen wij altijd; neem de tijd! Het voordeel van shoppen online is natuurlijk dat u altijd kunt shoppen online en dat u niet naar een winkel hoeft te rijden om te shoppen voor een mooie stropdas. Dat kan flink wat tijd schelen en het is niet verwonderlijk dat mensen dit als een groot voordeel zien en ervaren. Onze winkel ademt passie voor kwaliteit en dat ziet u terug in onze geweldige collectie. Kiezen voor een mooie stropdas is dan ook erg leuk om te doen op onze website. Niet alleen als particulier kunt u op onze website terecht. Ook ondernemers met een bedrijf op zoek naar een uniek relatiegeschenk doen er verstandig aan om eens te kijken naar wat de mogelijkheden zijn. Landen waar wij onze stropdassen nog meer verkopen behalve Nederland zijn Engeland, Luxemburg, Frankrijk en Duitsland. Wij zijn ontzettend trots en verheugd om u te mogen vertellen dat het programma TROS Radar ons bekroonde met de ‘warme douche.’ Dit is een award die wordt uitgereikt aan bedrijven die een uitmuntende service hebben geleverd waar mensen heel erg blij mee waren. Wij werken iedere dag aan het verbeteren van onze diensten door ons ter degen bewust te zijn van de mode en wat er allemaal gaande is op het gebied van stropdassen. Het hebben van een webwinkel, betekent extra stappen zetten naar de klant toe. We zijn immers niet persoonlijke aanwezig in de winkel en onze mening is dat wij dat dienen te compenseren door u een geweldige website te bieden die aanvoelt als een echte winkel. Onze lijnen zijn kort en we onderhouden zeer goede contacten met al onze klanten. Heeft u een vraag over ons aanbod of het assortiment stropdassen, stel ze dan. Dat kan op ieder moment en wij helpen u heel erg graag verder.

  Vroeger was het anders

  Vroeger was het dragen van een stropdas veel meer verbonden aan sociale status. Dat geldt voor meer accessoires zoals bijvoorbeeld manchetknopen. Er werden veel regels verbonden aan de manier waarop dergelijke accessoires dienden te worden gedragen en daar kon dan van alles uit worden afgeleid. Tegenwoordig zijn stropdassen en manchetknopen veel meer mode items geworden en heeft u de vrijheid om deze te dragen in verschillende situaties en op verschillende manieren gecombineerd met diverse kledingstukken. De eerste dragers van stropdassen waren de Romeinen. Het zal eens niet zo zijn! De Romeinen waren grote voorlopers op vele gebieden en dat geldt dus ook voor dit mode item. Stropdassen werden in Rome gedragen door de senatoren. Deze hadden wel degelijke een functie, want ze dienden ervoor om de stembanden warm te houden. Wanneer de senatoren een betoog hielden, was deze stropdas, die toen nog een ‘fascalia’ werd genoemd simpelweg nodig omdat deze voor ondersteuning van de stembanden zorgde. Het feit dat het idee van macht en status werd gekoppeld aan deze voorlopers van de stropdassen heeft dus te maken met deze dragers. Senaatsleden droegen namelijk allemaal stropdassen en dit werd overgenomen door andere groepen mensen met een machtsstatus. Vandaag de dag is het meer een gelegenheidsprincipe. Iedereen mag een stropdas dragen, maar op bepaalde gelegenheden kan het gewenst zijn. Ook combineren we stropdassen tegenwoordig vaak met casual kleding zoals een spijkerbroek. Mocht u een vraag hebben of meer willen weten over een bepaald product, dan kunt u makkelijk contact opnemen en dan helpen wij u graag verder.