Advocaat Breda van singel advocaten

  Advocaat Breda van singel advocaten

  • Geplaatst op: 16 december 2014 in Nieuws

  Als u een advocaat Breda nodig heeft, dan bent u bij Singeladvocaten op het juiste adres. Wij zijn een landelijk werkend advocatenkantoor en dat maakt dat we u door heel Nederland van dienst kunnen zijn, maar ook in Breda. Mensen kunnen naar een advocaat toestappen om verschillende redenen. In Nederland hebben we als burger altijd recht op een advocaat. Het recht op – zoals dit ook wel wordt genoemd – rechtsbijstand is opgenomen in onze wet. Dat betekent dat als u een probleem heeft en u heeft daarvoor een advocaat Breda nodig, maar u kunt de advocaat Breda niet zelf betalen omdat u daarvoor niet genoeg geld heeft, dat u dan een gratis advocaat krijgt. Een advocaat die door de overheid wordt betaald wordt ook wel een pro deo advocaat genoemd. Deze advocaat is niet anders dan andere advocaten. Hij wordt alleen niet door u maar door de overheid betaald. Het was vroeger zo dat een pro deo advocaat Breda helemaal kosteloos was. Tegenwoordig worden er nog wel wat kosten in rekening gebracht. Dat gaat dan om enkele honderden euro’s. De basis waarop wordt bepaald of iemand in staat is om een advocaat te betalen, is het inkomen. Het inkomen moet dus onder een bepaalde grens zitten. Als dat het geval is, zal de burger recht hebben op een advocaat. Er kunnen vele redenen zijn waarom u een advocaat Breda nodig heeft. Wij werken voor veel soorten zaken. Hieronder vindt u een aantal mogelijke onderwerken waar wij ons als kantoor mee bezig houden. We hebben zeer kundige advocaten in dienst die in het verleden zeer goede zaken afrondden. Onze klanten zijn dus zeer tevreden. We zijn in de volgende dingen gespecialiseerd:

  • Nederlands strafrecht
  • personen- en familierecht
  • echtscheiding
  • ontroerend goed
  • contractrecht

  Advocaat Breda bij een echtscheiding

  Zoals u kunt zien in de bovengenoemde lijst, kunt u bij ons advocatenkantoor een advocaat aanvragen die u bijstaat bij uw echtscheiding. Het is altijd best wel lastig om in zo’n geval dingen op te lossen en onze advocaten hebben veel ervaring met dit soort zaken waardoor ze u altijd goed kunnen helpen. Wij proberen bij Singeladvocaten altijd de goede match te vinden. Daar bedoelen we mee dat we een advocaat zullen zoeken voor uw zaak die ervaring heeft op het desbetreffende gebied. In een geval van stalking, heeft u een advocaat Breda nodig die alle regels kent. Het wetboek van strafrecht is een tamelijk ingewikkeld apparaat waar u mee uit de voeten moeten kunnen. De beheersing hiervan, is iets wat een advocaat Breda doet. Zijn expertise is het kennen van de regels en de wegen van het complexe juridische apparaat. Hij kan daarom uw zaak verdedigen. Als u contact met ons opneemt omdat u een zaak wilt aanspannen of als u zelf in beroep wilt komen tegen een claim, dan zullen wij altijd eerst een gesprek met u voeren waarin wij in kaart brengen waar we mee te maken hebben. Het is in dit gesprek met een advocaat Breda van het grootste belang dat u goed en duidelijk vertelt wat het verhaal is. Het achterhouden van feiten heeft geen enkele zin als u een advocaat Breda inschakelt, want de advocaat is er juist om uw zaak te bepleiten. Dat kan hij alleen doen als hij alle informatie heeft die er nodig is. Waar we tijdens dit gesprek met u en de advocaat Breda tevens opletten is of u en de advocaat het goed met elkaar kunnen vinden. Het is namelijk erg belangrijk dat het goed klikt tussen cliënt en advocaat Breda. Alleen als er een goede samenwerking mogelijk is, zal u een succesvolle zaak hebben en dat is uiteindelijk waar het allemaal om gaat.

  Singel advocaten aan het werk

  Als kantoor zijn wij aangesloten bij de Orde van Advocaten. Wij zorgen voor pro deo advocaten, maar als u niet in aanmerking komt voor een pro deo advocaat dan hanteren wij een tamelijk laag tarief als we het vergelijken met de rest van de markt. Bij Singel advocaten streven wij naar een zeer transparante en heldere aanpak voor u en de advocaat Breda. Het is altijd het streven om niet te procederen. Dit, omdat zoiets het beste voorkomen kan worden. Het procederen neemt veel tijd in beslag. U kunt zowel in beroep gaan met de hulp van een van onze advocaten, als een zaak aangaan. Iedere zaak die er op ons kantoor binnenkomt wordt op een unieke manier behandeld omdat iedere zaak ook uniek is. We zullen er dan ook altijd voor zorgen dat uw zaak door de juiste advocaat wordt behandeld en we lopen u door alle stappen in het proces. Lange, slepende zaken zijn vervelend en moeten voorkomen worden omdat niemand het prettig vindt om een lange en slepende zaak te voeren. Als u eenmaal een van onze advocaten heeft ingeschakeld dan zal deze advocaat u in ieder stap van het proces zorgvuldig op de hoogte houden. De bereikbaarheid van een advocaat is dan ook zeer belangrijk. Onze advocaten kunnen middels e-mail maar ook telefonisch worden bereikt. Bij een rechtszaak kunnen er vaak plotselinge veranderingen plaatsvinden en hier moet tijdens een zaak dan ook meteen op worden ingespeeld. Daarom zien wij bereikbaarheid als iets heel belangrijks. Het is noodzakelijk om als advocaat snel in contact te kunnen komen en dat geldt voor zowel de advocaat als de cliënt. Als u vragen heeft dan kunt u op onze website kijken onder het kopje ‘veelgestelde vragen.’ Maar ook kunt u ons op ieder moment mailen. Wij komen dan dezelfde dag nog bij u terug.